Most mit tegyek? Megőrülök (! ) 19/N
Figyelt kérdés
A családom 2 éves koromban széthullot,majd nevelőintézetbe kerültem,ahol mindenki megvert naponta,és a nevelőnők is utáltak.18 évesen kiraktak.Most havi 30.000 Ft ból élek,a pasim nap mint nap megver az anyámmal egyszer találkoztam leköpött egy gyereket már elvetetettem.A Barátom apja egy iszákos állat,majdnem megölt többször is,de én kénytelen vagyok ott élni,mert akkor mehetnék az utcára.Úgy tudom,apám meghalt.Ezen kívül barátomék is rosszul állnak anyagilag 2 nap múlva jön a végrehajtó.2011. nov. 30. 18:40
21/51 anonim válasza:
Akkor maradj ott, veresd magad halálra. Ha más nem felel meg, akkor ülj a langyos f0sban.
22/51 A kérdező kommentje:
a barátomat sajnos még így is szeretem
amúgy sehova se vesznek fel egy rossz külsejű pénztelen rongyokban járó összevert arcű kivert fogú nőt
2011. nov. 30. 18:54
23/51 anonim válasza:
Akkor szeressétek egymást tovább, a jelek szerint neked ez így megfelel, így akérdés apropóját se értem.
24/51 anonim válasza:
mit vársz most tőlünk amúgy? ha semmi nem jó, amit mondtunk.
25/51 anonim válasza:
Milyen jogon nevezel te bárkit riherongynak?
Rengetegen vagyunk, akik adnak neked tanácsot, de semmi sem jó.
NANE segít a nőknek, ez az egyik. A megerőszakolós történet, ha igaz, akkor nem a pasidnak kellett volna akcióba lépnie, hanem neked elmenni a rendőrségre...
Ha neked megfelelő ez a helyzet, akkor hajrá.
Amúgy nem tudom mit vártál, ha még a 8 osztályod sincs meg...Gratulálok.
26/51 anonim válasza:
A legközelebbi kamu kérdésnél ha egy ilyen nő bőrébe bújsz, akkor írj legalább helytelenül hat általánossal, vagy jobbat is tudok, ne tudd bekapcsolni a számítógépet, hisz éppen vernek.
27/51 anonim válasza:
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad
Ott a pont!!
28/51 anonim válasza:
szerintem is kamu. egyszer így van egyszer úgy... régóta egy tolvaj (elszedik a pénzt) erőszakos állattal élsz. mikor volt munkád, akkor kellett volna elköltözni, ha tényleg igaz ez. de akinek ENNYIRE szar, az nem fog gykn netezgetni.
29/51 anonim válasza:
Szerintem most elvitték az esti verésre, utána jön majd vissza tovább "mesélni" :)
30/51 anonim válasza:
ott lebuktál mikor írtad h nem vesznek fel sehova, két perccel később már volt munkád, utána megint nem... hamar elfelejtetted h kirúgtak, meg megerőszakoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!