Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Megőrülök (!...

Most mit tegyek? Megőrülök (! ) 19/N

Figyelt kérdés
A családom 2 éves koromban széthullot,majd nevelőintézetbe kerültem,ahol mindenki megvert naponta,és a nevelőnők is utáltak.18 évesen kiraktak.Most havi 30.000 Ft ból élek,a pasim nap mint nap megver az anyámmal egyszer találkoztam leköpött egy gyereket már elvetetettem.A Barátom apja egy iszákos állat,majdnem megölt többször is,de én kénytelen vagyok ott élni,mert akkor mehetnék az utcára.Úgy tudom,apám meghalt.Ezen kívül barátomék is rosszul állnak anyagilag 2 nap múlva jön a végrehajtó.
2011. nov. 30. 18:40
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Ha el nem törik a kezét....
2011. nov. 30. 19:01
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
aki 6 általánost végzett annak nem ilyen a helyesírása,kamu az egész
2011. nov. 30. 19:03
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tuti kamu,de véleményem: az a nő aki hagyja magát verni és nem csinál semmit,az élvezi ha ütik.

Valhogy én nem tudnék olyat szeretn aki ver.

2011. nov. 30. 19:05
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ütött meg a férjem véletlenül (nem vette észre, hogy mögé léptem és fordulás közben fejen könyökölt), de azt a rémületet és sajnálatot a szemében... oké, én röhögtem rajta, ohgy két béna megérdemli egymást. De még így is győzött bocsánatot kérni, pedig egyértelműen nem volt szándékos.
2011. nov. 30. 19:07
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki be sem fejezte az általánost, az minimum a rosszult leírja rosszul, de gyakran még a főiskolát végzettek is. Ha dolgoztál, nem 30e-ből élsz, a minimálbér is legalább kétszer ennyi. Utcaseprőnek egyébként bárkit felvesznek, ha nagyon akarna valaki, tuti tudna találni magának bármilyen munkát. Komolyan mondom, lepontozhattok, de ha engem verne a pasim, és mégis vele kéne éljek, lehet meggondolnám, hogy néha kiállok a sarokra, de ott tuti nem maradnék. El lehet menni mindenféle otthonokba, ha mást nem, legalább egy hajléktalanszállóra, vagy bárhová. Abból látszik egyébként hogy kamu, hogy nem egyszerre írod le az információkat, hanem néha fel-felböfögöd, mikor valaki ír valamit, aztán hogy ellent tudj mondani, megint mondasz valamit. Még ha igaz is valami, el van túlozva, NAGYON. Egyébként azt sem tudom elhinni, hogy megverik őket minden nap az intézetben, szerintem a nevelők ezt nem tehetik meg, de ha mégis, elnézést. Viszont azt már tényleg nem hiszem el, hogy valakinek, aki intézetben él, hagyják, hogy hatodik végén abbahagyja a sulit. Szerintem egy ilyen helyen elvileg még jobban odafigyelnek a gyerekekre, mint egynéhány családnál. Ha valamit elrontottam, bocs, nem tudok semmit az intézetekről, viszont egyszer írtam ki egy kérdést, és mindenki aki válaszolt, azt mondta, hogy nem rossz.
2011. nov. 30. 19:08
 36/51 anonim ***** válasza:
Na kérdező, erre mit tudsz mondani? :p
2011. nov. 30. 19:26
 37/51 anonim ***** válasza:
A másik, hogy szerintem ha hárman 30ezer forintból élnek meg, a nagyrészét ha jól értem apu elissza, ráadásul jön a végrehajtó, és elveszi a házat, akkor az internet az utolsó dolog, ami eszébe jut egy embernek. Szóval én inkább a hitelt fizetgetném vissza, nem a szélessávú netet...
2011. nov. 30. 20:37
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is gondolkodtam, hogy ha ennyire rossz minden, ivás, verekedés, munkanélküliség, akkor hogy hogy van internet, számítógép.

Gondolom, mielőtt kirúgták a munkahelyről, előtte sem lehetett túl rózsás a család (mármint a barát családjának) anyagi helyzete.

Tudom, hogy az internet a mai világban már nem számít fényűzésnek, de amilyen képet lefestett a családról, bizony én nem képzelném el róluk, hogy interneteznek.

2011. nov. 30. 20:57
 39/51 anonim ***** válasza:
72%

Úr Isten!

Szánalmas vagy!!

Tudod te hány ember él rossz körülmények között?

Ahol a végrehajtó kitesz az utcára a kisgyermekes családokat?Vagy ahol minden nap vernek,megerőszakolnak.De ez az iskolázatlanság nem a magyarokra jellemző...

Úgy hogy szerintem fog be a pofád és ne viccelődj más emberek nehéz sorsán.

2011. nov. 30. 21:04
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Jó, nyilván alapvető már sok családban az internet, de azért gondoljunk már bele... Ülsz otthon, üres pénztárcával, piára megy el az a kevés is, munka nincs. Oké, hogy ez mostanra lett így, de ha belegondolunk, mire a végrehajtó megy, azért az egy hosszú folyamat. Ha észrevenném, hogy nem tudom fizetni a hitelem, akkor inkább lemondom az internetet, mert sokszor az is elég, hogy havi 5ezer forintot felajánlasz a banknak, hogy oké, fizetek, csak ennyit, de ez is valami, így látják, hogy hajlandó és képes vagy a törlesztésre, és nem veszik el a házad. Mielőtt lepontoztok, láttam már ilyen eljárást, és igen, a banknak sem üzlet, hogy bedől az összes hitel, így ha valaki havi ötezret fizet, akkor annyit, de legalább fizet, és rögtön nem kell házelvételről beszélnünk. Annyi megoldás lenne, ha a netes ötezret hitelre fizetnék, már nem lenne követeléskezelős probléma. Persze, csak ha igaz lenne a kérdés...:)
2011. nov. 30. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!