Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Megőrülök?

Miért van ez? Megőrülök?

Figyelt kérdés

Öcsémet pénteken költöztetem fel Budapestre, ott talált munkát. A mi kisvárosunktól ez kb. 250 km.

A múlt hónapban anyukám felhívott, hogy nincs pénze, nem tudnék-e kölcsön adni neki egy 20-ast fizuig. Adtam, azóta sem láttam viszont. Két hete telefonált, hogy kifogyott a gázpalack és hogy nem tudnám-e kicserélni? Kicseréltem. Mert én ilyen hülye vagyok...pedig tudom, hogy sosem adják meg a lóvét.

Tudom, hogy anyukám iszik, ami nem is csoda egy olyan ember mellett, mint apukám. A öreg mindig abból áll, hogy cseszegesse a másikat, soha egy kedves szava nincs...nem lehet leírni, hogy pontosan milyen, de szörnyű vele együtt élni.

19 évesen sikerült munkát találni és 20 évesen kiröppenni a "családi fészekből". A párommal élek. Elég jól állunk anyagilag, de azért a végtelenségig mi sem tudunk kölcsönözni nekik. Anyummal már beszéltem az italról, hogy tegye le, hagyja ott az öreget. De nem mentem vele semmire. Ugyanúgy berúgik, olyankor elviselhetetlen. Sajnálom is meg nem is, mert végeredményben magának köszönheti, hogy itt tart. Egyébként jó állása van, jól keres, jófej főnöke van. Ha reggeltől estig dolgozik, akkor nem iszik, de ha van egy szabadnapja, akkor már bontja is fel a piát, persze csak titokban, és azt hiszi, nem tudjuk, nem vesszük észre, hogy ivott. A párommal még erről nem beszéltem nyíltan, mindig mikor olyan anyu, azt mondom neki, hogy fáradt volt, kimerült a héten, mert sokat dolgozott...

Most még öcsém is itthagy...a kis majom még most játszott a Batmanautóval, most meg pestre megy dolgozni. Sírok egyfolytában... :(

Azt hiszem, nem is kérdezni akartam, csak panaszkodni egy kicsit.

2011. nov. 23. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor az a kérdés hogy miért van ez?szerintem anyádnak le kéne állni piával.nem elég hogy apukád ilyen de ő is?ez így sok.le kellett volna beszélni szerintem korábban.
2011. nov. 23. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
kedves Cheese!ez hogy jön ide?vagy csak bunkóságból írtad,hülyéskedésből?előző vok.
2011. nov. 23. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, fogamzásgátlót szedek, és akármilyen hihetetlen, nem akarok addig gyereket, amíg nem tudok neki mindent biztosítani. Mert most ketten jól kijövünk két fizetésből, de hármán már nem lennénk ilyen jól 1 fizuból meg a gyesből.
2011. nov. 23. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem megváltoztatni nem tudod.

Amit tehetsz, hogy valamennyire visszaszorítod a támogatását, de teljesen megvonni azt sem tudod.

2011. nov. 23. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet ha lenne egy közös gyerek akkor anyud leállna a piával...
2011. dec. 5. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit nem tudsz tenni. Nem vagy szakember. Talán érzelmekkel tudod a szüleidet zsarolni, ha még maradt bennük annyi, amennyi még erre alkalmas. Szakítsd meg a kapcsolatot. Aztán meglátod... Ha nem keresnek illetve önmagukba nézés helyett elkezdenek rád haragudni, akkor már nincs mit tenni. Ha magukba néznek, és felveszik veled a kapcsolatot, új pozícióba kerülsz. A feltételed legyen az, hogy szakemberhez fordulnak, ha nem nincs kapcsolat és így tovább. Nehéz, de ez a járható út. Az ő agyukban dől el minden...
2011. dec. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!