Mit csináljak anyámmal?
"te se örülnél hogy a te barátid között iszogat az anyád"
Ha tényleg 13 vagy, akkor ez a helyzet nálad nem fordul elő, akkor miről is írsz????
28 vagyok, van egy 10 éves lányom, de remélem, pár év múlva nem lesz ilyen, mint te. Remélem, ő jó fej gyerek/kamasz lesz.
Na, kislány/kisfiú, akkor elmagyarázom: ha te 13 vagy, gondolom nem mész discóba. Akkor miért írod azt, hogy ciki, amikor ott vagy, és anyád is ott iszogat?
Én csak úgy szeretném nevelni a gyerekemet, hogy -bocs - de ne legyen olyan a felfogása, mint neked. Ha megyek valahova, akkor ne már hogy számon kérje rajtam, hogy hol vagyok, hova megyek, mit csinálok. Nem az anyám, én meg felnőtt ember vagyok. Azonkívűl úgy csinálsz, mintha anyukád legalább 60 éves lenne. Fiatal, természetes igénye, hogy nemcsak teázni akar menni, meg a nem a konyha és a lakás meg a házimunka neki a kikapcsolódás. . A felállás fordítva van. Nehogy a malter csapja a falhoz a kőművest!
basszus azért ti se tudjátok mit irogattok.
Gondoljatok el egy közel 40 éves nőt beb@szva / akkor már nincs tudatánál mit csinál/ és mondjuk flörtöl 18 éves kamaszokkal akik -ha jó a mami- még jól meg is b@sszák. És igen ha az én anyám is ilyen lenne megmondanám neki hogy nem 15 éves kis ribi aki azért jár bulizni hogy jol seggberakják páran. SZerintem anyukád is ki akar kapcsolódni szexuálisan feltöltődni / esetleg betöltődni/ mivel a papi már nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!