Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves (leendő) anyósok/apósok...

Kedves (leendő) anyósok/apósok! Titeket zavarna ha a két diplomás gyereketek egy olyan párt választana magának akinek csak érettségije van?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 10:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
79%
nem.
2011. nov. 3. 13:54
 22/48 anonim ***** válasza:
73%

Hát, nem tudom, hogy zavarna-e.

Ha 50 évvel ezelőtt lenne, akkor nem, de a mai világban.

Abban az esetben nem érdekel, ha egy okos párt választ, aki nem azért lett szakmunkás, mert máshová nem jó, hanem mert szereti, amit csinál. Az ilyennel semmi gondom, de ilyen nincs olyan sok. Elég elsétálni egy egy szakmunkásképző előtt. Tragédia..

Nem nézek le senkit, nekem majdnem minden barátom szakmunkás, de még a régi világból. Ők azt mondták abban az időben az ilyeneket kirúgták a szakmunkásképzőből, nem mindenki kapott szakmát. Keresett is az egyikük embert és nem talált, mert hiába volt sok jelentkező, egyikük sem volt alkalmas a dologra. Ha ilyen lenne igenis zavarna, de ha olyan, mint amit az egyik válaszoló írt,hogy kedves,rendes értelmes, akkor egy percig sem érdekel.

2011. nov. 3. 15:01
 23/48 anonim ***** válasza:
20%
Igen, akinek nincs diplomája takarodjon.
2011. nov. 3. 15:21
 24/48 anonim ***** válasza:
85%
A szüleimnek több diplomája is de nem ezt nézik amikor egy emberrel megismerkednek. Szerintem akinek ez számít, az a sok diploma ellenére is egy beszűkült agyú beképzelt sznob.
2011. nov. 3. 16:41
 25/48 anonim ***** válasza:
84%

"Elég elsétálni egy egy szakmunkásképző előtt. Tragédia."

Ez inkább életkor kérdése, nem végzettségé, hidd el, hogy kultúra és viselkedés szempontjából egy elit gimnázium is tragédia. Az emberek nagy részével csak 20 éves kor fölött érdemes szóba állni... (meg 10 éves kor alatt, mert akkor még aranyos :)

2011. nov. 3. 16:43
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Hát, biztos van ebben valami, de az is fix, hogy össze sem hasonlítható a gimisekkel.

Látom a saját szememmel.

Nem is értem miért engedik meg mindenkinek, hogy szakmája legyen. Lehúzzák az egészet csak, pedig régen nagyon jó híre volt. Nem is véletlenül.

2011. nov. 3. 16:45
 27/48 anonim ***** válasza:
46%
Úgy kb. 10 éve volt igaz, amit egy válaszoló írt, hogy tragédia elmenni a szakmunkás előtt. Vagyis most is igaz, de ma már a gimnáziumokban is ugyanez a helyzet. :S
2011. nov. 6. 13:27
 28/48 napietus ***** válasza:
77%
amit írtok, az az oktatás kudarca miatt van. régen ért valamit, ha valaki szakmával vagy érettségivel rendelkezett, de amióta minden hülyegyereknek szinte utánadobják a bizonyítványt, persze, hogy inflálódik az értéke. aztán az ilyenekkel persze a munkaerőpiac sem tud mit kezdeni. ez nagyon el lett rontva, mert lehet ilyet, csak akkor ne hívjuk szakiskolának/gimnáziumnak, hanem gyerekmegőrzőnek 14-18 éves korig. én egyébként leszállítanám a tankötelezettséget 14 évre, utána csak az tanuljon, aki akar magával kezdeni valamit, a többi meg induljon el dolgozni, ne üljön ott csak azért, hogy a többieket (akikből jó szakmeberek lehetnének, ha lenne idő/energia/forrás a képzésükre, nem a melegedni odajárókra kéne azt fordítani) lehúzza.
2011. nov. 6. 13:32
 29/48 anonim ***** válasza:
33%

Bar en meg nem vagyok anyos jelolt meg, engem nem zavarna egyaltalan. Nekem 2 diplomama van es egyszer szeretnek meg doktorit letenni. En szeretek tanulni, es konnyen tanulok. A barati koreimben vannak diplomasok es nem diplomasok. Es a nem diplomasok semmivel sem hulyebbek mint a diplomasok. SOT a legjobb baratnom nem diplomas, es a masik nagyon jo baratnom sem diplomas. Ugyanakkor itt van az ocsem aki diplomas es egy sult bunko paraszt. Ahol csak lehetett betett nekem az egesz eletem folyaman, nem egy parkapcsolatomat zuzta tonkre, nem hagyott sosem tanulni, anyut teljesen ellenem forditja. Anyam a ferjemet kifejezetten utalja (pedig diplomas) csupan azert mert nem volt semmije mikor osszekoltoztunk, nincsennek millioi, (hozzatennem h szegeny csaladbol szarmazunk) ja es nem ketkezi barkacs ember, hanem szerencsetlen tanar. Ferfi letere lusta es trehany, es az ocsemet ki nem allhatja pontosan azert mert idiota. Eppen ezert anyam szemszogebol o nem hozzam valo. Ezert allandoan megy a furkalodas a negativizmus. Mi anyut magunkhoz vettuk, h ne legyen egyedul, a legnagyobb hiba volt!!!! Hozzatennem nem tudom miert anyamtol ez az elvaras mert ocsem neje sem diplomas, sot meg szegenyebb csaladbol szarmazik. Nem tudom h miert nekem kellett volna hazasodnom egy oreg milliomoshoz.

Akarmit teszek nem jo, ugyhogy kezd elegem lenni es hiaba sajnalom az anyamat kenytelenek leszunk kulon koltozni, mert nem akarom a kislanyom ebben az utalatos kornyezetben felnevelni.

Nem tudom mit lehetne tenni a te esetedben. szerintem azert ne diplomazz, mert anyos pajtasek ezt akarjak. Azert diplomazz mert te ezt akarod.

2011. nov. 6. 14:08
 30/48 anonim ***** válasza:
85%

Ha az anyósék bele akarnak kötni valamibe, úgy is keresnek fogást.

Ha diplomás az ember: azt hiszed te jobban tudod, csak mert diplomád van

Ha nem diplomás: ne szólj bele, te ezt nem tudhatod.

Egy kapcsolat jövője nem ezen fog múlni. A boldogsághoz az kell, hogy a 2 ember tisztelje és becsülje egymást. Legyenek közös céljaik, tegyenek is azért mindketten.Szeressék egymást, s legyenek hűségesek.

2011. nov. 6. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!