Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valakinek...

Miért van az, hogy valakinek a karrierje fontosabb, mint egy gyermek?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sokszor olvasom itt gyk-n is, hogy van, aki csak 30-as éveiben akar gyereket vállalni mert még karriert épít. Miért lett ilyen a világ, ahol már a család háttérbe szorul? Én fiatalon szültem, 19 évesen, de nem bántam meg, legalább fel tudom nevelni a gyerekemet és nem leszek öreg, mire kirepül otthonról.
2011. okt. 13. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes, én gyerekkoromban sose gondoltam bele, és nem is foglalkoztam azzal, hogy hány évesek a szüleim, meg másoknak a szülei. Ez valami pesti betegség lehet?
2011. okt. 13. 16:29
 32/79 A kérdező kommentje:
Úristen milyen álszentek vagytok, máskor meg azt mondjátok, hogy a karrieristák egyedül maradnak (linkelt kérdés), most meg nekem támadtok. Lehet, hogy rossz kategóriába tettem fel a kérdést, ez televan érzéketlen egyetemistákkal..
 33/79 anonim ***** válasza:
96%
Jelentem, pesti vagyok, de én se foglalkoztam vele.
 34/79 anonim ***** válasza:
98%
19 évesen szülni :D Most vagyok 22, 19 évesen tudod mim volt? A nagy semmim, egy érettségim, diákmunkám (napi 11 óra munka a minimálbérért), és egy esti OKJ amire jártam, se párom, se semmi. Most itt vagyok 22 évesen, OKJ-val, van párom és együtt lakunk.
 35/79 anonim ***** válasza:
93%
Mégis hova szülnék, ha így se kapok munkát? Majd pályakezdőként gyerekkel biztos felvesznek :D
2011. okt. 13. 16:30
 36/79 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező! Ha nem tudnád, ide nem csak az a 30 ember jár fel aki most neked válaszolt..Miért is lennénk álszentek? Mert nem azt válaszoljuk amit te hallani szeretnél, vagy amit valakinek mások válaszoltak?
2011. okt. 13. 16:32
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nekem nem elég, ha van két gyerekem, egy férjem akikre egész életemben főzök, mosok, takarítok...Nekem ez KEVÉS. Van akinek ennyi az igénye...az nem én vagyok.
2011. okt. 13. 16:33
 38/79 anonim ***** válasza:
44%
Én férfi vagyok, de azért leírom a véleményem. Szerintem a jelenleg 25-30 optimális az első gyerekre. Én óvakodnék attól a nőtől aki elmúlt 30 és közelében sincs az anyaságnak, mert általában a párkapcsolatra sem alkalmasak. Férfi szemmel szánalmasak a sex és new york-ra hasonlító szingli nők. A nők karrierjéről szerintem csak saját vállalkozás szinten érdemes beszélni. A multinacionális karrier csak illúzió. Aki egy multinál jól érzi magát a könyöklésben az beteg ember.
2011. okt. 13. 16:33
 39/79 anonim ***** válasza:
96%
Aha, érzéketlen két állásban dolgozó egyetemista vagyok. Meg van egy párom, akit szeretek, és pár év múlva, ha nem kell majd az utcára mennem koldulni a gyerekkel, szívesen szülnék nekünk babá(ka)t.
2011. okt. 13. 16:34
 40/79 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező hamar bekaptad a legyet, savanyú a szőlő mi??
2011. okt. 13. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!