Miért van az, hogy valakinek a karrierje fontosabb, mint egy gyermek?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sokszor olvasom itt gyk-n is, hogy van, aki csak 30-as éveiben akar gyereket vállalni mert még karriert épít. Miért lett ilyen a világ, ahol már a család háttérbe szorul? Én fiatalon szültem, 19 évesen, de nem bántam meg, legalább fel tudom nevelni a gyerekemet és nem leszek öreg, mire kirepül otthonról.2011. okt. 13. 16:04
31/79 anonim válasza:
Érdekes, én gyerekkoromban sose gondoltam bele, és nem is foglalkoztam azzal, hogy hány évesek a szüleim, meg másoknak a szülei. Ez valami pesti betegség lehet?
32/79 A kérdező kommentje:
Úristen milyen álszentek vagytok, máskor meg azt mondjátok, hogy a karrieristák egyedül maradnak (linkelt kérdés), most meg nekem támadtok. Lehet, hogy rossz kategóriába tettem fel a kérdést, ez televan érzéketlen egyetemistákkal..
2011. okt. 13. 16:29
33/79 anonim válasza:
Jelentem, pesti vagyok, de én se foglalkoztam vele.
34/79 anonim válasza:
19 évesen szülni :D Most vagyok 22, 19 évesen tudod mim volt? A nagy semmim, egy érettségim, diákmunkám (napi 11 óra munka a minimálbérért), és egy esti OKJ amire jártam, se párom, se semmi. Most itt vagyok 22 évesen, OKJ-val, van párom és együtt lakunk.
35/79 anonim válasza:
Mégis hova szülnék, ha így se kapok munkát? Majd pályakezdőként gyerekkel biztos felvesznek :D
36/79 anonim válasza:
Kérdező! Ha nem tudnád, ide nem csak az a 30 ember jár fel aki most neked válaszolt..Miért is lennénk álszentek? Mert nem azt válaszoljuk amit te hallani szeretnél, vagy amit valakinek mások válaszoltak?
37/79 anonim válasza:
Azért mert nekem nem elég, ha van két gyerekem, egy férjem akikre egész életemben főzök, mosok, takarítok...Nekem ez KEVÉS. Van akinek ennyi az igénye...az nem én vagyok.
38/79 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de azért leírom a véleményem. Szerintem a jelenleg 25-30 optimális az első gyerekre. Én óvakodnék attól a nőtől aki elmúlt 30 és közelében sincs az anyaságnak, mert általában a párkapcsolatra sem alkalmasak. Férfi szemmel szánalmasak a sex és new york-ra hasonlító szingli nők. A nők karrierjéről szerintem csak saját vállalkozás szinten érdemes beszélni. A multinacionális karrier csak illúzió. Aki egy multinál jól érzi magát a könyöklésben az beteg ember.
39/79 anonim válasza:
Aha, érzéketlen két állásban dolgozó egyetemista vagyok. Meg van egy párom, akit szeretek, és pár év múlva, ha nem kell majd az utcára mennem koldulni a gyerekkel, szívesen szülnék nekünk babá(ka)t.
40/79 anonim válasza:
Kérdező hamar bekaptad a legyet, savanyú a szőlő mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!