Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar az, ha valakinek, akiben tudom hogy megbízhatok, elmondok magamról valami fontosabb dolgot?
barátaid sincsenek?
sajnos ennek is valamilyen lelki oka van, lehet, hogy pszichológus tudna csak segíteni
Velem is ugyanez volt (bár én lány vagyok). Én nem azért nem mondtam el, mert félénk vagyok (nem vagyok az), hanem mert különbözök a többi embertől, vagy legalábbis azoktól, akik a haverjaim/barátaim. Annyira más vagyok, mint ők, és félek, hogy ha ezt látnák (ergo elmondanék magamról pár dolgot), akkor az ciki lenne, meg ilyesmi. Még a legjobb barátnőmnek (aki 8éve ott van mellettem jóban/rosszban), neki sem merek elmondani mindent.
De!!
Megismertem egy fiút, és nem tudom mért, vele az első perctől őszinte voltam. Nem szégyelltem elmondani semmit. Mára ez a fiú a szerelmem (vőlegényem).
Nekem is volt előtte nem egy kapcsolatom. És így utólag visszagondolva, volt olyan is, ami nagy szerelem volt. Én imádtam a srácot, és ő is engem, csak hogy akit ő szeretett az nem én voltam, mert engem nem ismert.
Egy tanács! Szerintem próbáld meg szép lassan adagolni. Először kisebb dolgokkal. Vagy próbáld úgy elmondani, hogy ha nagyon rossz a reakció, vissza tudj táncolni. És le egyszerre zúdits rá mindent. Várj, hogy hogy reagál. De egyébként őszinteség nélkül semmit nem ér egy kapcsolat. Hagyd, hogy megismerjen,és ha így nem kellesz neki, ne bánkódj! Lehet, hogy nehéz, ha szereted azt a lányt, de így soha nem lehet boldog egy kapcsolat, hogy ő nem is ismer téged.
Sok szerencsét, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!