Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar az, ha valakinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar az, ha valakinek, akiben tudom hogy megbízhatok, elmondok magamról valami fontosabb dolgot?

Figyelt kérdés
ezt most teljesen általánosan majdnem minden tulajdonságomra értem, ami nem átlagos. Olyan mintha félnék, hogy valaki megismer és emiatt gyakorlatilag még nem volt értelmes kapcsolatom senkivel. Szerintetek mit tegyek? 21/F
2009. júl. 7. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:

barátaid sincsenek?

sajnos ennek is valamilyen lelki oka van, lehet, hogy pszichológus tudna csak segíteni

2009. júl. 7. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
én meg nemértem .. ne legyél félénk én az voltam 6évig suli miatt.. aztán rájöttem h tökk gáz :D legyél laza mert ha nemvagy laza akkor baszhatod ..akkor szarvagy
2009. júl. 7. 01:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Sosem volt még igazi barátom sem. Rengeteg haverom van, de az más... Ez a része annyira nem is zavar, az a gáz hogy már legalább 3-szor történt meg velem, hogy tényleg szerelmes voltam egy lányba, ő is belém, és miattam nem tudtunk összejönni, mert ha valamit elmondtam magamról, mindig napokig rosszul éreztem magam és azt kívántam bár ne mondtam volna el.
2009. júl. 7. 01:10
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem ezt adagold apránként. először csak a kisebb, kevésbé lényeges dolgokat mondjad el magadról, nemkell rögtön mindent elmondani, énsem vagyok ilyen. és ahogy épül fel a kapcsolatunk, épül fel a bizalom is, és egyre többet mondok el magamról. nekem ezmiatt még sosem volt problémám...
2009. júl. 7. 01:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez volt (bár én lány vagyok). Én nem azért nem mondtam el, mert félénk vagyok (nem vagyok az), hanem mert különbözök a többi embertől, vagy legalábbis azoktól, akik a haverjaim/barátaim. Annyira más vagyok, mint ők, és félek, hogy ha ezt látnák (ergo elmondanék magamról pár dolgot), akkor az ciki lenne, meg ilyesmi. Még a legjobb barátnőmnek (aki 8éve ott van mellettem jóban/rosszban), neki sem merek elmondani mindent.

De!!

Megismertem egy fiút, és nem tudom mért, vele az első perctől őszinte voltam. Nem szégyelltem elmondani semmit. Mára ez a fiú a szerelmem (vőlegényem).

Nekem is volt előtte nem egy kapcsolatom. És így utólag visszagondolva, volt olyan is, ami nagy szerelem volt. Én imádtam a srácot, és ő is engem, csak hogy akit ő szeretett az nem én voltam, mert engem nem ismert.

Egy tanács! Szerintem próbáld meg szép lassan adagolni. Először kisebb dolgokkal. Vagy próbáld úgy elmondani, hogy ha nagyon rossz a reakció, vissza tudj táncolni. És le egyszerre zúdits rá mindent. Várj, hogy hogy reagál. De egyébként őszinteség nélkül semmit nem ér egy kapcsolat. Hagyd, hogy megismerjen,és ha így nem kellesz neki, ne bánkódj! Lehet, hogy nehéz, ha szereted azt a lányt, de így soha nem lehet boldog egy kapcsolat, hogy ő nem is ismer téged.

Sok szerencsét, és kitartást!

2009. júl. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!