Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?
Én nagyon együttérzek veled!Engem 23 évi házasság után csalt meg a férjem egy 26 évessel.Ennek 1 éve már.Én megbocsátottam, és jobban szeretjük egymást,mint valaha.
De így egy év után is fáj még a dolog,és fájni is fog ,sajnos, még élek....Nagyon nehéz....
Kedves kérdező!
Lerí a hozzászólásaidból, hogy nagyon szereted a feleséged. Tudod a nők nagyon hülyén tudnak viselkedni néha. De ezért el ne válj tőle csak a büszkeséged miatt! Ott vannak a pici gyerekek, ők az élet értelme! A nők elég nagy része sajnos ilyen... meg alapjában mostanában az emberek egyre jobban kezdenek ösztönlénnyé válni, és nem tudnak magukon uralkodni. Ezért pedig nem lehet csak a személyt hibáztatni. Ez a fogyasztói társadalom globális problémája. Ezért szoktam azt mondani, hogy "felnőttnek születni kell". A feleséged sajnos nem eléggé felnőtt... de nem baj az. Minden eltörpül amellett, hogy szép családotok van... őszinte beszélgetések kellenek tízszer-százszor-ezerszer. Ha hülye a nő, de nem tudatosan csinálja, akkor meg kell bocsájtani. Ha tudatában van a g.cisgedésének, tehát direkt csinálja, akkor szabad csak otthagyni...
Én nő vagyok, kicsit hasonló helyzetben. Engem nem csalt meg a férjem, csak készült rá, de az utolsó pillanatban lebukott. Nálunk két kicsi gyerek van, de nálunk én vagyok a "kedveskedő", azaz gyertyafényes vacsorák, szexi fehérneműk, sok romantikus programot szervezek kettesben, gyerkőcök nélkül, szex szintén gyakori és jó. Nálunk változatosságra vágyott, de ő is megtört, szeret, stb. A miénk nem érzelmi megcsalás lett volna, csak "dugás" (bocs a vulgaritásért). ami nálunk megoldani látszik a helyzetet, az a kommunikáció. Rengeteget beszélgetünk az eset óta. Persze nekem nem könnyű, vannak érzelmi-bizalmi mélypontok, bár okot azóta nem ad rá. Próbáljatok meg ti is sokat beszélgetni, végigvenni, mi hiányzott, mit kellene másként csinálni. Én a helyedben megpróbálnám rendbehozni a dolgokat. Ha nem lennének a gyerekeim, akkor én is továbbléptem volna, de most más a helyzet. Nincsen sajnos tökéletes kapcsolat, de ha valamiért még megéri küzdeni (és bár nem olvastam el az összes kommentet, de azt veszem ki a szavaidból, nálatok még van esély), akkor azért küzdeni kell. Mert "Ami nem öl meg, az megerősít", és ez szerintem a kapcsolatra is igaz. És ez szerintem csak úgy, meg, ha megtanulsz újra bízni benne. Nem szabad nyomozni, faggatni, ha minden a normális mederben megy. Csak így fogsz tudni (persze csak idővel) megbízni benne.
Sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!