Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?
Lehet, hogy szeret újra, megint, de megbízni benne szerintem sosem fogsz. Engem is csaltak már meg, együtt maradtunk, majd egy idő után kiadtam az útját, mert nem tudtam benne megbízni többé. Nem aludtam éjszakánként, amikor elment otthonról mindig az járt a fejemben hogy hol lehet, kivel, mit csinálhat...
Egy dolog a megbánás, valószínűleg tényleg megbánta, ahogyan írtad. De óriási lelki sebet ejtett rajtad, ami nem fog egyik napról a másikra elmúlni. Persze ez attól is függ, milyen személyiség vagy, van akinek tényleg megy a megbocsátás és szemet tud hunyni a dolog felett.
Nem kell szerintem őt büntetni, elég nagy büntetés az hogy lebukott és hogy szembesítetted. Természetesen amikor engem megcsalt a párom, válogatott dolgokat műveltem volna vele dühömben!
Most már teljesen mindegy szerintem, hogy kinek a hibája, büntetgetni meg leckéztetni sem kell, hanem a fenálló helyzetet kezelni. Ha gondolod, menjetek el párterápiára, hátha az segít. Feltéve, ha az akarat és a szándék megvan mindkettőtökben, hogy helyrehozzátok.
elsősorban önvizsgálatot kell tartanod,h mit hibáztál,amiért ő megcsalt,aztán őt elővenni. nem őt kéne büntetni,hanem változtatni. 3 gyereket nevel,az otthonlét egy daráló,egy rabszolgaság. valszeg otthon sokmindent nem kapott meg azért ment félre. az h mennyit szexeltetek,semmit se számít. egy nő általában nem a szex miatt megy félre.
a 3. meg végképp nem hibás
és miaz h tudod-e még szeretni?? ha nem szereted,ne maradj vele,hadd menjen és legyen mással boldog. valószínű már előtte is érezte h nem szereted,nem fogadod el.
nekem nagyon nem tetszik,h most mint egy basa uralkodsz,büntetsz,jutalmazol,de közben egyáltalán nem igyekszel magadba nézni h te miben vagy hibás. mert elsősorban te vagy hibás,nem vetted észre h mire vágyik igazán
egyébként meg: 15 év után ez belefér,vegyétek ezt egy próbatételnek,de ne úgy állja hozzá h mostantól állandóan vezekeljen,hanem szeresd 100x jobban mint azelőtt h veled is maradjon
Rendben van a sexuálítás köztettek. Na szép amikor összebújtok nem látod benne a másikat, nem jut eszedbe hogy ő vele mit csinált??
Én megjártam a hadak útját, tudom mit érzel. Válj el, a gyerekek ne legyenek visszatartó erő. Ja ha egyszer megtörtént mi a garancia , hogy többször nem fog?? Max nem jössz rá mert ügyesebben fogja csinálni.
Ha együtt akarsz élni a gyerekeiddel, megbocsáthatsz neki nyugodtan. Ki a fenének fog kelleni 3 kisgyerekkel?! Megd.gni párszor, arra esetleg talál valakit, mint olvastuk,másra nem fog kelleni, főleg 4-5 év múlva :D. A férfiak kb. 0.1%-a vállal be 3 gyereket, na abból válogathat, ha beléjük fut, azt meg nem hiszem, hogy neki eztán már csak kalandokra van szüksége. A 3 gyerek mellett meg, ha nem vagy ott, hogy vigyázz rájuk, amíg ő félrelépeget, még erre sincs lehetőség. Gondolom, erre jutott ő is, ezért szeret annyira újra... Vígasztaljon az, hogy amíg együtt vagytok, apja vagy a gyerekeknek, hamar megnőnek, aztán te 42-43 évesen még nekifuthatsz még egyszer, neki viszont ezzel kell egy életre beérnie.DE te látod, az is lehet, tényleg megbánta, 1x meg lehet ezt bocsátani, ha őszintének tűnik a megbánás.
A 3. féllel nem tehetsz semmit. Pedig persze, hogy hibás! Nem lépnének le sem többgyerekes anyukák, sem apukák, ha nem lenne aki fogadja őket. Szégyelljék magukat, mert ha ők nincsenek, ha mindenkinek tabu lenne egy apuka/anyuka, nem lennének ilyen problémák sem.
Utolsó vagyok.
Egyébként szerintem képesek vagytok rendbe tenni a kapcsolatotokat. De kettőtökön múlik, ha te nem akarsz megbocsátani a nejed hiába kapálózik. 6 hónap eltelt. Felejtsd el a másik pasast, ne a bosszún törd a fejed. Azt hiszed hogy attól jobban éreznéd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!