Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megycsalt a feleségem! Ti mit...

Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
15 év után, 3 kismermekünk van, miattuk maradtam Vele. Érzelmi okokból történt (habár késöbb belátta, hogy semmi oka nem volt rá). 5 hónapja tartott mikor rájöttem, azóta több mint 6 hónap telt el, de valahogy nem könnyebb... Bízhazok még benne valaha, és tudom majd szeretni újra? Akivel megtörtént hogyan élte meg?
2011. okt. 8. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
Szia te tényleg ,nagyon rendes ember lehetsz.Szerintem ahogyan írtad,igen büntetést érdemel ,gaz csábító,de te ne piszkold be a kezedet vele.A jó isten nyugodj meg megbünteti őt.A feleségednek ,viszont bocsáss meg ,de ne felejtsd el soha amit tett,egy jó hívő megtanul megbocsátani.Isten majd megajándékoz egy ,szép családi élettel ,és túl lesztek ezen.A feleségeddel többet menjetek el kettesben ,kirándulni ,szórakozni.Legyen szép a karácsonyotok ,és a hátralevő életetek,ne éreztesd mindig a feleségeddel ezt a dolgot szeressétek egymást.Lehet ,h mivel közölted vele,h a gyerekek miatt vagytok együtt,azt hitte a feleséged,h ő már nem számít és ezért ment bele a dolgokba.szia minden jót.
2011. okt. 13. 10:45
 32/63 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szeret újra, megint, de megbízni benne szerintem sosem fogsz. Engem is csaltak már meg, együtt maradtunk, majd egy idő után kiadtam az útját, mert nem tudtam benne megbízni többé. Nem aludtam éjszakánként, amikor elment otthonról mindig az járt a fejemben hogy hol lehet, kivel, mit csinálhat...

Egy dolog a megbánás, valószínűleg tényleg megbánta, ahogyan írtad. De óriási lelki sebet ejtett rajtad, ami nem fog egyik napról a másikra elmúlni. Persze ez attól is függ, milyen személyiség vagy, van akinek tényleg megy a megbocsátás és szemet tud hunyni a dolog felett.

Nem kell szerintem őt büntetni, elég nagy büntetés az hogy lebukott és hogy szembesítetted. Természetesen amikor engem megcsalt a párom, válogatott dolgokat műveltem volna vele dühömben!

Most már teljesen mindegy szerintem, hogy kinek a hibája, büntetgetni meg leckéztetni sem kell, hanem a fenálló helyzetet kezelni. Ha gondolod, menjetek el párterápiára, hátha az segít. Feltéve, ha az akarat és a szándék megvan mindkettőtökben, hogy helyrehozzátok.

2011. okt. 13. 10:51
 33/63 anonim ***** válasza:
Sok hozzád hasonló történetet hallottam már. Érdekes de sok nő az otthon töltött évek után bolondul meg.Kiszabadul, élvezi hogy tetszik más férfiaknak is, nem csak egy otthoni rabszolga (bizonyos értelemben a gyerekek és a háztartás szolgálja valaki).Mesélt neked a feleséged a benne lakozó érzésekről? Mert oka kellett legyen a történteknek.
2011. okt. 13. 11:03
 34/63 anonim ***** válasza:

elsősorban önvizsgálatot kell tartanod,h mit hibáztál,amiért ő megcsalt,aztán őt elővenni. nem őt kéne büntetni,hanem változtatni. 3 gyereket nevel,az otthonlét egy daráló,egy rabszolgaság. valszeg otthon sokmindent nem kapott meg azért ment félre. az h mennyit szexeltetek,semmit se számít. egy nő általában nem a szex miatt megy félre.

a 3. meg végképp nem hibás

2011. okt. 13. 12:03
 35/63 anonim ***** válasza:

és miaz h tudod-e még szeretni?? ha nem szereted,ne maradj vele,hadd menjen és legyen mással boldog. valószínű már előtte is érezte h nem szereted,nem fogadod el.

nekem nagyon nem tetszik,h most mint egy basa uralkodsz,büntetsz,jutalmazol,de közben egyáltalán nem igyekszel magadba nézni h te miben vagy hibás. mert elsősorban te vagy hibás,nem vetted észre h mire vágyik igazán

egyébként meg: 15 év után ez belefér,vegyétek ezt egy próbatételnek,de ne úgy állja hozzá h mostantól állandóan vezekeljen,hanem szeresd 100x jobban mint azelőtt h veled is maradjon

2011. okt. 13. 12:06
 36/63 anonim válasza:

Rendben van a sexuálítás köztettek. Na szép amikor összebújtok nem látod benne a másikat, nem jut eszedbe hogy ő vele mit csinált??

Én megjártam a hadak útját, tudom mit érzel. Válj el, a gyerekek ne legyenek visszatartó erő. Ja ha egyszer megtörtént mi a garancia , hogy többször nem fog?? Max nem jössz rá mert ügyesebben fogja csinálni.

2011. okt. 13. 12:17
 37/63 anonim ***** válasza:
85%

Ha együtt akarsz élni a gyerekeiddel, megbocsáthatsz neki nyugodtan. Ki a fenének fog kelleni 3 kisgyerekkel?! Megd.gni párszor, arra esetleg talál valakit, mint olvastuk,másra nem fog kelleni, főleg 4-5 év múlva :D. A férfiak kb. 0.1%-a vállal be 3 gyereket, na abból válogathat, ha beléjük fut, azt meg nem hiszem, hogy neki eztán már csak kalandokra van szüksége. A 3 gyerek mellett meg, ha nem vagy ott, hogy vigyázz rájuk, amíg ő félrelépeget, még erre sincs lehetőség. Gondolom, erre jutott ő is, ezért szeret annyira újra... Vígasztaljon az, hogy amíg együtt vagytok, apja vagy a gyerekeknek, hamar megnőnek, aztán te 42-43 évesen még nekifuthatsz még egyszer, neki viszont ezzel kell egy életre beérnie.DE te látod, az is lehet, tényleg megbánta, 1x meg lehet ezt bocsátani, ha őszintének tűnik a megbánás.

A 3. féllel nem tehetsz semmit. Pedig persze, hogy hibás! Nem lépnének le sem többgyerekes anyukák, sem apukák, ha nem lenne aki fogadja őket. Szégyelljék magukat, mert ha ők nincsenek, ha mindenkinek tabu lenne egy apuka/anyuka, nem lennének ilyen problémák sem.

2011. okt. 13. 13:06
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Több dolog is eszembe jutott,egy nőt az érzelmei vezetnek,nem a testiség elsősorban.Tehát szerintem először is valamennyire szerette azt a másik férfit,kettő,valamit nem kapott meg tőled.Természetesen nem szép dolog egy házas nőt üldözni a szerelmünkkel,de te és a feleséged ugyan úgy hibásak vagytok.Mindketten.Sőt,ti ketten vagytok leginkább hibásak.Üljetek le és beszéljétek meg,hogy mi vezette rá őt a megcsalásra.Mi az,amin változtatnotok kéne.Megbocsájtani pedig biztosan iszonyú nehéz lesz.Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni,de azt hiszem,hogy én is megmenteném a házasságot,ha a helyedben lennék.
2011. okt. 13. 13:27
 39/63 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ezt tette, miért nem azt tette, nem mindegy már? Tette amit tett. A srác büntetést érdemel, persze, de nem tőled. Aranyos vagy hogy úgy akarsz túllépni a történteken hogy a feleséged mentegeted, és a fiúval vagy elfoglalva, de ne tedd ezt. Életed végéig is keresheted a miérteket, de valószínű sosem fogod megkapni a választ. Így nem fogod soha túltenni magad a dolgokon. Képzeld, hogy nem mindenki tökéletes. Van úgy hogy az ember csak úgy hibázik, elgyengül. Egyszer. Mindig vannak olyan körülmények amik akár ide is vezethetnek. Nem olvastam el a kommenteket végig, szóval lehet már írtad, de azért megkérdezem. Dolgozik a feleséged, vagy otthon van a gyerekekkel évek óta? Valamibe belefásulhatott, akár ebbe, és ez is vihette a kísértésbe. Mindenki követ el hibákat, ki kisebbeket, ki nagyobbakat. Nehéz a megbocsájtás, és ha nem megy akkor inkább hagyni kell az egészet, de semmiképpen nem "ér" büntetni élete végéig. Döntsd el, hogy meg akarsz-e neki bocsátani. Ha igen, akkor állj hozzá úgy, hogy tiszta lappal indultok. Nem tudom, most hogyan viselkedsz vele, de biztosan nem úgy ahogy előtte, ez érthető is. Próbáljatok meg kiszakadni a hétköznapokból, elmenni valahová kettesben, ilyenek. Nem csak neki adsz egy második esélyt, hanem magadnak is. Biztos vagyok benne, hogy Te sem vagy tökéletes, és te is követtél már el hibát életed folyamán. Fogadok neked is jól esett (volna), hogy ha adott esetben megbocsájtják a bűnödet és kapsz még esélyt. Nem feltétlenül igaz, hogy aki megtette egyszer, az megteszi újra. A gyerekek miatt ne maradj vele, az SENKINEK nem jó. Csaltak már meg engem is, megbocsájtottam, bár nekem is hosszú hónapokba telt. A bizalom visszaszerzése pedig még több időbe, de mindent megtett és nagy nehezen sikerült neki. Felvállaltam a kockázatot, hogy még egyszer hibázik, de eddig nem történt. Mellesleg valamiért nem bízott benned teljesen a feleséged, ha nem kért tőled segítséget a pasas lekoptatásához. Biztos vonzódott azért a fickóhoz, mert a facebook-on van egy olyan opció, hogy letiltás. Ha valaki nem akar leszállni rólam, én azt szoktam alkalmazni. Nem akarom lekicsinyelni a nejed vétkét, de neked viszont már tényleg el kellene döntened hogy megbocsájtasz neki vagy nem. Akárhogy is döntesz, viselkedj annak megfelelően. Ha nem bocsátasz meg, akkor váljatok el, ha pedig megbocsátasz akkor soha többé ne hozd szóba ezt a dolgot. Soha! Senkinek! Különben a büdös életben nem lesztek túl ezen. Ez csak így működhet szerintem.
2011. okt. 13. 13:40
 40/63 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyébként szerintem képesek vagytok rendbe tenni a kapcsolatotokat. De kettőtökön múlik, ha te nem akarsz megbocsátani a nejed hiába kapálózik. 6 hónap eltelt. Felejtsd el a másik pasast, ne a bosszún törd a fejed. Azt hiszed hogy attól jobban éreznéd magad?

2011. okt. 13. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!