Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem csal egy fiatalabb...

A feleségem csal egy fiatalabbal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségem menedzser, sok fiatallal találkozik a munkája során, eddig nem volt ezzel probléma, de most összejött valami 21 éves fiúval. Tagadja, de 2 barátom segítségével és összhangban levő nyomozással megtudtam, hogy a feleségem bérel egy lakást, ahol szoktak találkozni, mikor azt mondja, hogy máshova megy. Előhoztam itthon, de tagadja természetesen. Rájött, hogy megtudtam a lakást, de kitalálta, hogy azt nem ő bérli, csak egy barátnőjének van fenntartva. Ezt még el is hinném, de hülye nem vagyok, tényleg a sráccal találkozgat ott! Nem akarok elválni, de azt akarom, hogy az a kis szemét kimenjen az életünkből, bármire hajlandó vagyok (nem emberölésre gondoltam), mert szeretem a feleségemet és azt akarom, hogy mellettem maradjon. A feleségem egyébként 36 éves, nagyon szép nő, gondolom ezért akadt rá az a gyökér. Gyerekünk nincs, de 12 évnyi házasság áll mögöttünk, ház, autók, közös emlékek, és nem akarom, hogy vége legyen! Kérem segítsenek, bármi tanács jól jön.

44/f

2011. okt. 9. 14:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

ha ez igaz akkor képes lennél ezek után még hozzábújni, megölelni? hogy a képedbe hazudott és szánt szándékkal előre megfontoltan több alkalommal is félrekefélt????

21L

2011. okt. 9. 14:07
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Utánamész titokban mikor találkoznak ,rájuktöröd az ajtót és jól elvered a szeretőt.Másik megoldás,te is elkezdesz szeretőt tartani.
2011. okt. 9. 14:11
 3/28 anonim ***** válasza:
96%

menj el oda, amikor ők is ott vannak a lakásban, én tuti ezt tenném, és akkor számon kérném őket.

tudod az a baj, akinek ilyen férje van ott a nő a h**e, akinek meg normális felesége van, ott meg a férfi a h**e.

2011. okt. 9. 14:11
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Gondolkodás nélkül kib@sznám, aztán mindkettőnek pokollá tenném az életét, persze szigorúan törvényes körülmények között.
2011. okt. 9. 14:13
 5/28 bánomisén ***** válasza:
88%
Szerintem is az in flagranti lenne a leghatékonyabb megoldás - csak verés nélkül, persze. Ezzel az ő kis bimbózó kapcsolatukba jól bezavarsz, ráadásul, ha rajtakapod őket, akkor már nem tud tagadni a feleséged, színt kell vallania.
2011. okt. 9. 14:14
 6/28 anonim ***** válasza:
96%
A problema csak ott van, ha ezt a suhancot el is tudnad uzni, majd jon a kovetkezo. Feleseged, mint tapasztaltad, hajlamos hogy mas ferfiakkal is egyutt legyen. Ezt kiuzni, "kiverni" belole nem tudod. Gondolom, tudod mi lenne a kovetkezo lepes. De Te ot feladni, megszerzett vagyonon nem akarsz osztozkodni, igy gondolom, tovabb megy az eletetek.
2011. okt. 9. 14:15
 7/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem, ha így ragaszkodsz hozzá ezek után, akkor maradj a valagadon, a feleséged kiéli magát, aztán dobja a srácot, csak szeretőnek tartja. Ha rájuk törsz stb., balul is elsülhet.Egyébként nem a srác a kis szemét, ő csak kapott az alkalmon, a feleséged gáz.
2011. okt. 9. 14:18
 8/28 anonim ***** válasza:
92%
A feleséged szórakozik, a fiatal fiúka meg így akar valószínű feljebb jutni a ranglétrán. Nyiss rájuk, és állítsd kész tények elé a nejedet. Mellesleg egy ilyen megalázó helyzet után még te futsz a feleséged után? Nagyon szeretheted.
2011. okt. 9. 14:18
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
ez hülyeség nem vezet sehova, ha te is elkezdesz szeretőt tartani, ha idáig fajul és nem tudjátok megbeszélni váljatok el.
2011. okt. 9. 14:21
 10/28 anonim ***** válasza:
41%
amúgy, ha tényleg 21 éves fiúval jött össze, ott komoly gondok vannak. :/ szerintem aggnormális dolog 20 év korkülönbség. nő vagyok amúgy
2011. okt. 9. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!