A feleségem csal egy fiatalabbal, mit tegyek?
A feleségem menedzser, sok fiatallal találkozik a munkája során, eddig nem volt ezzel probléma, de most összejött valami 21 éves fiúval. Tagadja, de 2 barátom segítségével és összhangban levő nyomozással megtudtam, hogy a feleségem bérel egy lakást, ahol szoktak találkozni, mikor azt mondja, hogy máshova megy. Előhoztam itthon, de tagadja természetesen. Rájött, hogy megtudtam a lakást, de kitalálta, hogy azt nem ő bérli, csak egy barátnőjének van fenntartva. Ezt még el is hinném, de hülye nem vagyok, tényleg a sráccal találkozgat ott! Nem akarok elválni, de azt akarom, hogy az a kis szemét kimenjen az életünkből, bármire hajlandó vagyok (nem emberölésre gondoltam), mert szeretem a feleségemet és azt akarom, hogy mellettem maradjon. A feleségem egyébként 36 éves, nagyon szép nő, gondolom ezért akadt rá az a gyökér. Gyerekünk nincs, de 12 évnyi házasság áll mögöttünk, ház, autók, közös emlékek, és nem akarom, hogy vége legyen! Kérem segítsenek, bármi tanács jól jön.
44/f
ha ez igaz akkor képes lennél ezek után még hozzábújni, megölelni? hogy a képedbe hazudott és szánt szándékkal előre megfontoltan több alkalommal is félrekefélt????
21L
menj el oda, amikor ők is ott vannak a lakásban, én tuti ezt tenném, és akkor számon kérném őket.
tudod az a baj, akinek ilyen férje van ott a nő a h**e, akinek meg normális felesége van, ott meg a férfi a h**e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!