A feleségem csal egy fiatalabbal, mit tegyek?
A feleségem menedzser, sok fiatallal találkozik a munkája során, eddig nem volt ezzel probléma, de most összejött valami 21 éves fiúval. Tagadja, de 2 barátom segítségével és összhangban levő nyomozással megtudtam, hogy a feleségem bérel egy lakást, ahol szoktak találkozni, mikor azt mondja, hogy máshova megy. Előhoztam itthon, de tagadja természetesen. Rájött, hogy megtudtam a lakást, de kitalálta, hogy azt nem ő bérli, csak egy barátnőjének van fenntartva. Ezt még el is hinném, de hülye nem vagyok, tényleg a sráccal találkozgat ott! Nem akarok elválni, de azt akarom, hogy az a kis szemét kimenjen az életünkből, bármire hajlandó vagyok (nem emberölésre gondoltam), mert szeretem a feleségemet és azt akarom, hogy mellettem maradjon. A feleségem egyébként 36 éves, nagyon szép nő, gondolom ezért akadt rá az a gyökér. Gyerekünk nincs, de 12 évnyi házasság áll mögöttünk, ház, autók, közös emlékek, és nem akarom, hogy vége legyen! Kérem segítsenek, bármi tanács jól jön.
44/f
A feleséged azért csalt meg,mert a szép nők ilyenek.kihasználják az adottságaikat.Ha ő úgy dönt,hogy megcsal,akkor úgyis meg fog csalni.szerintem ülj le vele beszélgetni,és vádolás nélkül,normális stílusban mondd el neki,hogy téged ez zavar,és,hogy mit szeretnél.emiatt nem kell,hogy vége legyen a házasságotoknak.próbáld őt megérteni.tudom,hogy most ezzel a tanáccsal legszívesebben elküldenél a pcsába,de így jóval nagyobb az esélye,hogy őszinte lesz hozzád,és dűlőre tudtok jutni.de ha ennek ellenére továbbra is félrekefél,akkor úgysem fog rád hallgatni.ez sajnos benne van a pakliban.a srácot meg fölösleges hibáztatni,mert 21 évesen te is szívesen kefélgetnél egy szép nőt,akkor is ha van férje.
30/F
Annak, hogy a feleséged megcsal oka van. Nem azért hentereg a gyerekkel, mert adódott egy lehetőség, hanem azért, mert hiányzik valami a házasságotokban neki.
Millió egy oka lehet, te élsz vele, neked kell rájönnöd mi az.
- túl kevés szex
- túl durva szex, vagy túl gyengéd
- megváltoztál: nem vagy olyan férfias mint rég, vagy túl férfiassá (dominancia) váltál
- nem látja rajtad, hogy mennyire vonzó, megszerzi máshonnan
- rutinná vált a házasságotok, nincsenek élményeitek
Annyi mindent fel lehetne sorolni sajnos.
Figyelj a feleségedre és talán rájössz, hogy hol kell erősítened.
Lehet, hogy a feleségednek hiányzik valami, amit tőled nem kap meg, viszont a szertőjétől, igen.
Nem csak a szex terén gondolom.
Amúgy bármit csinálsz is, mindegy.
Aki menni akar, az el fog menni.
Ha csak be nem zárod a lakásba, vagy agyon nem terrorizálod.
Sokmindent kaphat.
Attól, mert a srác 21 éves, még nem csak szexre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!