Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem csal egy fiatalabb...

A feleségem csal egy fiatalabbal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségem menedzser, sok fiatallal találkozik a munkája során, eddig nem volt ezzel probléma, de most összejött valami 21 éves fiúval. Tagadja, de 2 barátom segítségével és összhangban levő nyomozással megtudtam, hogy a feleségem bérel egy lakást, ahol szoktak találkozni, mikor azt mondja, hogy máshova megy. Előhoztam itthon, de tagadja természetesen. Rájött, hogy megtudtam a lakást, de kitalálta, hogy azt nem ő bérli, csak egy barátnőjének van fenntartva. Ezt még el is hinném, de hülye nem vagyok, tényleg a sráccal találkozgat ott! Nem akarok elválni, de azt akarom, hogy az a kis szemét kimenjen az életünkből, bármire hajlandó vagyok (nem emberölésre gondoltam), mert szeretem a feleségemet és azt akarom, hogy mellettem maradjon. A feleségem egyébként 36 éves, nagyon szép nő, gondolom ezért akadt rá az a gyökér. Gyerekünk nincs, de 12 évnyi házasság áll mögöttünk, ház, autók, közös emlékek, és nem akarom, hogy vége legyen! Kérem segítsenek, bármi tanács jól jön.

44/f

2011. okt. 9. 14:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
ma 14:18 totál egyet értek
2011. okt. 9. 14:22
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretem, és nagyon dühös vagyok rá, legszívesebben megfojtanám, de nem érdekel, nem hagyom, hogy elszedje tőlem egy kis semmirekellő. Mikor megismerkedtünk, akkor volt ennyi idős, mint a gyerek, támogattam anyagilag a tanulmányaiban, nem kellett nélkülöző egyetemistalánynak lennie, mint a korabelieknek, elvittem mindenhova, és már tudtam, hogy megszeretett, nem csak támaszt lát bennem, feleségül vettem, nagyon boldogok voltunk, aztán kiderült, hogy nem lehet saját gyerekünk, rengeteg vizsgálaton voltunk, és részemről van a baj, inkább én sajnáltam, ő nem, de szerettünk volna nemsokára örökbefogadni. Nem tudtam, hogy ő meg mással foglalatoskodik és rohadt mérges vagyok, szeretném kiiktatni ezt a "kis" problémát, hogy minden a régi legyen. Ezt a rájuktörős ötletet nem szeretem annyira, mert akkor elindítanék egy lavinát és a végén ő válna el tőlem.
2011. okt. 9. 14:33
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el, mar semmi sem lesz a regi, egyik oldalon sem.
2011. okt. 9. 14:36
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
Istenem, miért nem nekem van ilyen férjem?!
2011. okt. 9. 14:53
 15/28 anonim ***** válasza:

A feleséged azért csalt meg,mert a szép nők ilyenek.kihasználják az adottságaikat.Ha ő úgy dönt,hogy megcsal,akkor úgyis meg fog csalni.szerintem ülj le vele beszélgetni,és vádolás nélkül,normális stílusban mondd el neki,hogy téged ez zavar,és,hogy mit szeretnél.emiatt nem kell,hogy vége legyen a házasságotoknak.próbáld őt megérteni.tudom,hogy most ezzel a tanáccsal legszívesebben elküldenél a pcsába,de így jóval nagyobb az esélye,hogy őszinte lesz hozzád,és dűlőre tudtok jutni.de ha ennek ellenére továbbra is félrekefél,akkor úgysem fog rád hallgatni.ez sajnos benne van a pakliban.a srácot meg fölösleges hibáztatni,mert 21 évesen te is szívesen kefélgetnél egy szép nőt,akkor is ha van férje.

30/F

2011. okt. 9. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
66%

Annak, hogy a feleséged megcsal oka van. Nem azért hentereg a gyerekkel, mert adódott egy lehetőség, hanem azért, mert hiányzik valami a házasságotokban neki.

Millió egy oka lehet, te élsz vele, neked kell rájönnöd mi az.

- túl kevés szex

- túl durva szex, vagy túl gyengéd

- megváltoztál: nem vagy olyan férfias mint rég, vagy túl férfiassá (dominancia) váltál

- nem látja rajtad, hogy mennyire vonzó, megszerzi máshonnan

- rutinná vált a házasságotok, nincsenek élményeitek

Annyi mindent fel lehetne sorolni sajnos.

Figyelj a feleségedre és talán rájössz, hogy hol kell erősítened.

2011. okt. 9. 15:14
 17/28 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a feleségednek hiányzik valami, amit tőled nem kap meg, viszont a szertőjétől, igen.

Nem csak a szex terén gondolom.

Amúgy bármit csinálsz is, mindegy.

Aki menni akar, az el fog menni.

Ha csak be nem zárod a lakásba, vagy agyon nem terrorizálod.

2011. okt. 9. 15:39
 18/28 anonim ***** válasza:
Mi a p.csat kapna egy 21 eves kolyoktol, amit a ferje nem tudna/ nem ad meg neki? Talan a hempergest. A csaj hajlamos, ha nem ezzel akkor massal.
2011. okt. 9. 15:44
 19/28 anonim ***** válasza:

Sokmindent kaphat.

Attól, mert a srác 21 éves, még nem csak szexre jó.

2011. okt. 9. 15:46
 20/28 anonim ***** válasza:
Pelda? Olyat irj, amit a srac nyiltan tud adni a nonek. Mert ugye, igy bujkalva...
2011. okt. 9. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!