Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem csal egy fiatalabb...

A feleségem csal egy fiatalabbal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A feleségem menedzser, sok fiatallal találkozik a munkája során, eddig nem volt ezzel probléma, de most összejött valami 21 éves fiúval. Tagadja, de 2 barátom segítségével és összhangban levő nyomozással megtudtam, hogy a feleségem bérel egy lakást, ahol szoktak találkozni, mikor azt mondja, hogy máshova megy. Előhoztam itthon, de tagadja természetesen. Rájött, hogy megtudtam a lakást, de kitalálta, hogy azt nem ő bérli, csak egy barátnőjének van fenntartva. Ezt még el is hinném, de hülye nem vagyok, tényleg a sráccal találkozgat ott! Nem akarok elválni, de azt akarom, hogy az a kis szemét kimenjen az életünkből, bármire hajlandó vagyok (nem emberölésre gondoltam), mert szeretem a feleségemet és azt akarom, hogy mellettem maradjon. A feleségem egyébként 36 éves, nagyon szép nő, gondolom ezért akadt rá az a gyökér. Gyerekünk nincs, de 12 évnyi házasság áll mögöttünk, ház, autók, közös emlékek, és nem akarom, hogy vége legyen! Kérem segítsenek, bármi tanács jól jön.

44/f

2011. okt. 9. 14:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert nem ismerem a kapcsolatukat, se a nőt, se a férfit, se a srácot.

De sok mindent adhat egy szerető.

Mondjuk kedvességet, szeretetet, megértést, odafigyelést.

Mondom, nem tudom ebben az esetben, mert nem vagyok ott.

Így nem lehet megítélni ezt a dolgot!

De továbbra is azt mondom: aki el akar menni, az el fog, akkor is, ha a férj rajta kapja őket, akkor is, ha laposra veri a szeretőt.

Aki meg olyan, hogy mindig félrejár, az úgyis félre fog járni, hiába ellenőrzik.

Sajnos ez van!

Nem tudni, hogy a feleség alapból egy félrejárós-e, vagy valami nem jó már a házasságukban.

2011. okt. 9. 16:00
 22/28 anonim ***** válasza:

Minimum megaláznám, és közölném vele, hogy szánalmas. 44 évesen lefekszik egy 21 éves szépfiúval, aki nem rá vágyik, hanem karrierre, és ezt az ő ágyán keresztül érné el.

Amúgy ha hagyod magad így megalázni, ne csodálkozz, ha kiderül, hogy ez nem az első eset, de nem is az utolsó...

2011. okt. 9. 16:01
 23/28 anonim ***** válasza:
A ferj 44, a feleseg 36, szereto 21.
2011. okt. 9. 16:03
 24/28 anonim ***** válasza:
4%

Fúj! Hogy tud egy nála fiatalabb pasihoz hozzáérni? A hideg futkos a hátamon a gondolattól, undorító.

Kérdező, te 44 évesen a legjobb korban vagy, a helyedben én nem maradnék egy ilyen nő mellett, aki képes így megalázni.

A pasi nem fog vele maradni, viszont te bárkit megkaphatsz.

Tapasztalatból mondom, hogy mi huszonéves nők bukunk a 40 körüli férfiakra, szóval előtted a világ nyitva, előtte már zárva, gondolom érzi is ezt, azért is csalt meg.

Gondold át újra..

2011. okt. 9. 21:21
 25/28 anonim ***** válasza:

Elöző:lehet,hogy te és a hozzád hasonló betegek vonzódnak a ilyenkorú emberekhez,de egy normális huszonéves lány/nő biztos,hogy nem.Én biztos nem kezdenék 40-es palikkal,én nem is ismerek olyan csajt,aki érdeklődne utánuk.. Egy huszonéves,feszes testű fiú 1000x vonzóbb,mint egy öregedő férfi.

Kérdező,küldj a fiúra verőembereket,akkor biztosan eltűnik az életetekből.

2011. okt. 10. 12:38
 26/28 anonim ***** válasza:

„Mikor megismerkedtünk, akkor volt ennyi idős, mint a gyerek, támogattam anyagilag a tanulmányaiban, nem kellett nélkülöző egyetemistalánynak lennie, mint a korabelieknek, elvittem mindenhova”

ebből eléggé ordít a „megvettem, tehát az enyém” mentalitás. lehet, hogy már akkor is a fiatalabb fiúkat szerette, csak anyagi érdekből volt veled. keress mást, ennyi idősen találsz korban hozzádillő nőket, akiknek már gyereke is van és nem kell örökbe fogadni.

2011. okt. 10. 18:40
 27/28 anonim ***** válasza:
40 es férfi hol öreg már? Az már tudja mit hogy kell, nem 10-en 20-onéves aki ide teszi fel a hülye kérdéseit hogy hol a csikló a nőn és társai ? :D
2011. okt. 10. 18:55
 28/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm 64%-os, kb. én is ilyesmit akartam reagálni arra, aki hozzám szólt.

Egy 40-es férfi minden csak nem öreg.

2011. okt. 10. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!