A feleségem csal egy fiatalabbal, mit tegyek?
A feleségem menedzser, sok fiatallal találkozik a munkája során, eddig nem volt ezzel probléma, de most összejött valami 21 éves fiúval. Tagadja, de 2 barátom segítségével és összhangban levő nyomozással megtudtam, hogy a feleségem bérel egy lakást, ahol szoktak találkozni, mikor azt mondja, hogy máshova megy. Előhoztam itthon, de tagadja természetesen. Rájött, hogy megtudtam a lakást, de kitalálta, hogy azt nem ő bérli, csak egy barátnőjének van fenntartva. Ezt még el is hinném, de hülye nem vagyok, tényleg a sráccal találkozgat ott! Nem akarok elválni, de azt akarom, hogy az a kis szemét kimenjen az életünkből, bármire hajlandó vagyok (nem emberölésre gondoltam), mert szeretem a feleségemet és azt akarom, hogy mellettem maradjon. A feleségem egyébként 36 éves, nagyon szép nő, gondolom ezért akadt rá az a gyökér. Gyerekünk nincs, de 12 évnyi házasság áll mögöttünk, ház, autók, közös emlékek, és nem akarom, hogy vége legyen! Kérem segítsenek, bármi tanács jól jön.
44/f
Nem tudom, mert nem ismerem a kapcsolatukat, se a nőt, se a férfit, se a srácot.
De sok mindent adhat egy szerető.
Mondjuk kedvességet, szeretetet, megértést, odafigyelést.
Mondom, nem tudom ebben az esetben, mert nem vagyok ott.
Így nem lehet megítélni ezt a dolgot!
De továbbra is azt mondom: aki el akar menni, az el fog, akkor is, ha a férj rajta kapja őket, akkor is, ha laposra veri a szeretőt.
Aki meg olyan, hogy mindig félrejár, az úgyis félre fog járni, hiába ellenőrzik.
Sajnos ez van!
Nem tudni, hogy a feleség alapból egy félrejárós-e, vagy valami nem jó már a házasságukban.
Minimum megaláznám, és közölném vele, hogy szánalmas. 44 évesen lefekszik egy 21 éves szépfiúval, aki nem rá vágyik, hanem karrierre, és ezt az ő ágyán keresztül érné el.
Amúgy ha hagyod magad így megalázni, ne csodálkozz, ha kiderül, hogy ez nem az első eset, de nem is az utolsó...
Fúj! Hogy tud egy nála fiatalabb pasihoz hozzáérni? A hideg futkos a hátamon a gondolattól, undorító.
Kérdező, te 44 évesen a legjobb korban vagy, a helyedben én nem maradnék egy ilyen nő mellett, aki képes így megalázni.
A pasi nem fog vele maradni, viszont te bárkit megkaphatsz.
Tapasztalatból mondom, hogy mi huszonéves nők bukunk a 40 körüli férfiakra, szóval előtted a világ nyitva, előtte már zárva, gondolom érzi is ezt, azért is csalt meg.
Gondold át újra..
Elöző:lehet,hogy te és a hozzád hasonló betegek vonzódnak a ilyenkorú emberekhez,de egy normális huszonéves lány/nő biztos,hogy nem.Én biztos nem kezdenék 40-es palikkal,én nem is ismerek olyan csajt,aki érdeklődne utánuk.. Egy huszonéves,feszes testű fiú 1000x vonzóbb,mint egy öregedő férfi.
Kérdező,küldj a fiúra verőembereket,akkor biztosan eltűnik az életetekből.
„Mikor megismerkedtünk, akkor volt ennyi idős, mint a gyerek, támogattam anyagilag a tanulmányaiban, nem kellett nélkülöző egyetemistalánynak lennie, mint a korabelieknek, elvittem mindenhova”
ebből eléggé ordít a „megvettem, tehát az enyém” mentalitás. lehet, hogy már akkor is a fiatalabb fiúkat szerette, csak anyagi érdekből volt veled. keress mást, ennyi idősen találsz korban hozzádillő nőket, akiknek már gyereke is van és nem kell örökbe fogadni.
Köszönöm 64%-os, kb. én is ilyesmit akartam reagálni arra, aki hozzám szólt.
Egy 40-es férfi minden csak nem öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!