Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megycsalt a feleségem! Ti mit...

Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
15 év után, 3 kismermekünk van, miattuk maradtam Vele. Érzelmi okokból történt (habár késöbb belátta, hogy semmi oka nem volt rá). 5 hónapja tartott mikor rájöttem, azóta több mint 6 hónap telt el, de valahogy nem könnyebb... Bízhazok még benne valaha, és tudom majd szeretni újra? Akivel megtörtént hogyan élte meg?
2011. okt. 8. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 A kérdező kommentje:
Ja, és a szexuális életünk rendben volt (heti 3-5x) söt, idönként soknak is találta! Tehát nem az volt az ok, mégis megtette mással...
2011. okt. 8. 13:15
 2/63 anonim ***** válasza:
100%

Elválnék tőle.

Ez nem olyan egyszerű kérdés, hogy egy igennel vagy egy nemmel el lehessen rendezni. Valaki elválna valaki vele maradna. Te tudod, hogy ez a dolog mennyire verte ki nálad a biztosítékot. Van olyan aki megbocsájtana van olyan aki nem .

mérlegelj: ha úgy gondolod, hogy a kapcsolatotok még megmenthető akkor maradj vele. Ha nem akkor válj el tőle. Azt is gondold át, hogy ezek után mellette tudsz e maradni egyáltalán. Mennyire lépte át nálad ezzel azt a bizonyos határt.

2011. okt. 8. 13:17
 3/63 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok és a gyerekek?
2011. okt. 8. 13:18
 4/63 anonim ***** válasza:
32%
megunt téged és igénye volt egy új f@szra.válj el a ribanctól, mert majd később újra megteszi, ne legyél papucs!!!!!!!!!!
2011. okt. 8. 13:18
 5/63 anonim ***** válasza:
100%

Azt irtad a gyerekek miatt maradtàl vele. Akkor most dönthetsz, hoy vele maradsz vagy nem?

Sokat szàmit, hogy mennyi idõsek a gyerekek is.

2011. okt. 8. 13:20
 6/63 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáljatok pszichológust, párterápiát - én személy szerint megbocsáthatatlannak tartom a megcsalást, fogalmam sincs, mit tennék.
2011. okt. 8. 13:22
 7/63 anonim ***** válasza:
79%
Talán, mert a gyerekek miatt maradtál vele, lehet újra nőnek akarta érezni magát, attól, hogy hetente párszor megcsinálod, lehet, hogy hiányzik neki a törődés, hogy nőnek nézzék.
2011. okt. 8. 13:23
 8/63 anonim ***** válasza:
91%
Hát eleve ott a baj, hgoy csak a gyerekek miatt maradtál vele. Akkor mit gondolsz, megkapta tőled érzelmileg azt amire szüksége lett volna? Hát nem hiszem. Nem elég ha a testiség "rendben van".
2011. okt. 8. 13:24
 9/63 anonim ***** válasza:
66%

Ha kijelentetted neki azt, hogy csak a gyerekek miatt maradtàl vele, jól tette, hogy megcsalt. Meg akarta neked mutatni, hogy igenis màsnak szüksége van rà.

Attól függetlenül én elitélem a megcsalàst, de ilyen esetben nem.

2011. okt. 8. 13:27
 10/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szüleimmel történt ugyan így.Anyu megcsalta apát.Már egy jó ideje tudta apa de mégsem vált el tőle miattam.(én csak egyedül vagyok)Azt mondta majd akkor elválok anyádtól ha betöltöd a 18 évet.Anyám sosem bánt velem jól.(de most ez mind1)

Annyi a lényeg hogy amiért nem vált el folyton vitáztak én kénytelen voltam végighallgatni minden egyes nap és semmit sem tehettem.Koránt sem biztos hogy nálatok is hasonló lesz(veszekedés)de ebbe én mentem tönkre.Lehet jobban járnátok ha elválnátok.

Meg aztán, azt már te tudod hogy megtudnál-e bízni a feleségedben vagy nem.

2011. okt. 8. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!