Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?

Arra még mindig kíváncsi lennék, hogy mennyire bánta meg és mennyire érzed ezt őszintének?Bár azok után amiket leírtál nem hiszem, hogy megbánta volna (1000km te jó ég!) Mi arra a garancia, hogy nem fogja ezt a jövőben is megcsinálni? Mennyire lehetséges megújítani a házasságotokat, hogy visszaterelődjön a helyes útra? Én is azt mondom, ne légy papucs, mert 3-4 év múlva szerintem ugyanebben a helyzetben leszel, csak akkor esetleg nem kis hülyegyereket fog találni magának, hanem olyat akiért el is hagy. Ha azon sem tudod túltenni magad, hogy megcsalt akkor majd ezen hogy fogod?
Nem vagy annyira idős, hogy ne tudj mást találni és ne legyenek közös gyerekeitek.
Úgy tűnik másokat nem érdekel a téma....

Végig olvastam a kommenteket, és hát elég nehéz bármit is mondani, egy ilyen nő hogy tehet ilyet, döbbenet! Nem tudok semilyen tanácsot adni, nem is akarok, csak egy dolgot mondanék. Fékben, nőben ne bizz!
Engem is megcsaltak, úgy hogy mindíg azt állította hogy ő nem olyan, meg csak engem szeret stb. Ja és egy 18 éves suttyóval, ő akkor 25 volt, azonnal dobtam, és
jól tettem. Büszke vagyok magamra. 28/f

Engem meg a férjem csal és nem tudom elkapni. Ami a legjobban fàj, hogy mindenki szemében egy nagyszerû nõ vagyok.
Ugy làtszik a rendes nõk és férfiaknak a megcsalàs a sorsuk.
Sok sikert Kedves Uram a tovàbbiakban.
Picit visszatérve a csábító büntetésére: nem értek egyet azokkal akik azt állítják ez a feleségem sara! Én is mindig azt mondtam, akit meg lehet .... azt meg is kell! Tudom, és hiszem, hogy az én feleségem nem ebbe a kategóriába tartozik!
Szóval Ti nem bűntetnétek meg azt, aki a megismerkedés estéjén legalább 3x el lett küldve, és valszeg ezt nehezen viselte! Az futhatott át a fején: NEM? Hogyhogy nem? Majd meglátjuk! Vagy: 3 gyerek után így néz ki ruhában? Tudni akarom mi van a ruha alatt! Stb...
Így más utat nem találva fekutatta egy közösségi oldalon, látszik, hogy nincs lehetetlen, mivel csak a keresztnevét tudta a feleségemnek... És ott folytatta a bókolást! Meg gondolom, hogy mikre lenne képes egy ilyen nőért! Na, itt hibázott az asszony amiért eltűrte, de gondolom eszébe jutottak a régi idők, és tetszett neki a romantika! Persze azt hihette ez még csak ártatlan "játék" de csak arra ment ki az egész, hogy megtudja a fiú mik a gyenge pontjaim, miben hanyagolom el a feleségemet! Így már hetek elteltével tudta mivel támadjon, és elérte, hogy a hibáim kerüljenek előtérbe, és minden szerethetőt ami bennem van, elfelejtsen. Így a legközelebbi lehetséges találkozót már megtervezték ( mivel több száz km van köztük) és persze a kb 10hét alatt kialakult vonzalmat kihasználva félreérthetelenül rástartolt! Egy nőnek pedig mindig jól esik ha istennőként kezelik, levette a lábáról a sok kedvesség, és úgy gondolta most az egyszer beleférhet...
Sajnos túl mély benyomást gyakorolhatott a fiúra, mert ezután következett csak az áradozás! Eddigre már teljesen elhidegült tőlem a nejem, és gondolom csak ő járt az eszében. Észrevettem a jeleket, de meg lettem nyutatva, hogy csak elfáradt az évekig tartó itthonlétben a gyerekekkel... Neki is azt mondta, hogy hagyják mert helytelen volt, rossz a lelkiismerete, hogy ezek után ugyanúgy tovább élünk!
Így kisírt még egy "utolsó" találkozót a fiú, mintegy búcsúzóul, és ki tudja miért, de belement. Ott további dícséretek következtek, meg igazi könnyek hogy: ne menj el! De nem gondolhatta komolyan... Egy fillért nem ölt a "kapcsolatba" kijátszotta, hogy a feleségem menjen hozzá, azt a pár sms-t meg valszeg a céges mobilról írta. Igazi gusztustalan görény! Ezek után is ugyanúgy írogatott, dícséretekkel halmozta el a feleségem, aki ismételten kérte, hogy legyen ennek vége!
Mikor rájöttem és felhívtam, értetlenkedett, tagadott (ez rendkívül kihozott a sodromból), majd mikor a saját leírt szavaival kértem számon, csak akkor vallott be mindent.
Szóval nem érdemel az ilyen bűntetést? Várom a javaslatokat!!!

Ha 24 órán belül nem kapsz választ a kérdésedre akkor ki lehet emelni 1x. Majd tedd meg hátha többen válaszolnak.
Nyílván te ezeket az eseményeket átélted, szóval más szemszögből látod a dolgokat. Mint kívülálló azt mondom a feleséged 3/4 részben hibás, a hímringyó srác meg 1/4 részben. Szóval a feleségednek is kijárna egy kiadós büntetés, de azt írtad megbánta.... Nos mondani bármit lehet, de a tettek magukért beszélnek.
Miért nem szólt neked a legelején, hogy add értésére a srácnak, hogy szálljon le róla? Miért nem vallotta be neked 5hónap alatt, hogy mi történt? Egyáltalán, hogy tarthatott majdnem fél évig ez az egész? Úgy tűnik ennyire tiszteli azt az embert aki annyi mindent megtett érte és a gyerekeiért a gyerekeitekért.....
A megcsaláshoz 2 ember kell, nyilván nem erőszakolta meg, ha a nejed képes volt 1000km-t utazni....
Nem lehet hogy egy kicsit naív vagy és a feleséged megvezet? Vagy a feleségednek ennyire nem nőtt be a feje lágya 33 éves korára?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!