Feleségem itt hagyott. Mit csináljak?
Mostanában már sokat veszekedtünk tudtam hogy ez lesz mégse tudtam semmit csinálni. 2 gyerekünk van, tegnap megfogta az egyiket és elment. Ma hívott hogy átgondolja a dolgokat de nem akar most visszajönni és a másik gyereket nem tudja hova tenni. Igazából annak örülök hogy legalább az egyik gyerek velem lehet. Pont most káosz van mindenhol főleg a szüret miatt állandóan úton vagyok éjjel nappal azt se tudom hol áll a fejem. Most jutottam el odáig hogy szarok az egészre nem érdekel semmi csak ez. A főnököm szabit nem fog adni főleg nem most ha meg nem megyek be akkor következményei lesznek. A gyerek pont beteg úgyhogy nem jár oviba (amúgy 4 éves) nagyszülők azthiszem kilőve. Nem tudom mit csináljak. Annyi dolgom lenne és még itt van ez is. Mit csináljak?
31/F
Nem könnyű egyedül egy gyerekkel. Semmi segitség nincs? Esetleg bébiszitter? Bár ez nem a legolcsóbb megoldás.
Próbálj meg beszélni a főnököddel, hátha megértő lesz.
Ocsmány egy dolog volt tőle már ne is haragudj..
Rokonokra miért nem lehet számítani?
Jesszus! A gyerekek!
Szerintem vissza fog jönni, ha másért nem, a gyerek miatt.Hogy tudta szétválasztani őket? Nagyon komolyan meg kell beszélnetek ezt az egészet.Mindketten felelősök vagytok ezért,ilyet nem lehet tenni 2 gyerekkel!
A munkáddal nem tudom mit lehetne tenni.Esetleg, ha őszintén beszélsz a főnökkel?Bár a mai világban az se biztos, hogy ér valamit.
Adjatok egymásnak időt. Gondolkodjatok el a gondokon és ha már átláttátok megegyezésre kell jutni. Itt az eddigi életed és a munkád a tét. Melyikről tudnál lemondani?
Mindig a gyerek az első,még akkor is ha következményei lehetnek. Az biztos nem megoldás,hogy szét választjátok a gyerekeket. Beszélj a főnököddel,hátha megérti. Ha nem akkor a feleségeddel,hogy segítsen,mert elveszítheted a munkád. Ha hajthatatlanok akkor bátran kérj segítséget rokonoktól,barátoktól. Én a helyedben a legvégső megoldásként akkor felmondanék,tudom a mai világban ez sorsdöntő,de a gyerek az első. Sajnos erre a munkára rámehet az egészséged a családod. Kitartás és sok erőt,bátorságot kívánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!