Feleségem itt hagyott. Mit csináljak?
Mostanában már sokat veszekedtünk tudtam hogy ez lesz mégse tudtam semmit csinálni. 2 gyerekünk van, tegnap megfogta az egyiket és elment. Ma hívott hogy átgondolja a dolgokat de nem akar most visszajönni és a másik gyereket nem tudja hova tenni. Igazából annak örülök hogy legalább az egyik gyerek velem lehet. Pont most káosz van mindenhol főleg a szüret miatt állandóan úton vagyok éjjel nappal azt se tudom hol áll a fejem. Most jutottam el odáig hogy szarok az egészre nem érdekel semmi csak ez. A főnököm szabit nem fog adni főleg nem most ha meg nem megyek be akkor következményei lesznek. A gyerek pont beteg úgyhogy nem jár oviba (amúgy 4 éves) nagyszülők azthiszem kilőve. Nem tudom mit csináljak. Annyi dolgom lenne és még itt van ez is. Mit csináljak?
31/F
Most mar semmit. Ha ezt a kerdest evekkel ezelott teszed fel, akkor lehetett volna.
A problema az, hogy CSAK akkor eszleled, hogy baj van, csak az éri el az ingerküszöbödet, amikor mar elmegy a gyerekkel.
35N
Annak , aki ezt írta: "legalább addig legyen vele mig meggyogyul, mert még is csak ö az anya."
A Kérdező ezt írta:
"A főnököm szabit nem fog adni főleg nem most ha meg nem megyek be akkor következményei lesznek."
El tudnad nekem magyarazni kedves Válaszolo, hogy megis miert a nőnek kene kockaztatnia a férfi HELYETT is azt, hogy INKÁBB ŐT érje hátrány a munkahelyén?
Mindenkinek ugyanannyi terhe van, ugyanis egy gyerek jut mindenkire. Na?
Ja, hogy nem tud egyedul megoldani egy gyerekrol valo gondoskodast a ferfi?
Ja?
És a nőnek vajon mitol menne ez konnyebben?
Na?
Eddig nem tunt fel a ferjnek ez, sot evek veszekedese, magyarazata, konyorgese hatasara sem "esett le" neki, hogy nem vezs reszt eléggé a csaladi eletben, hat majd most.
35N
Annyi dolgom lenne és még itt van ez is.
Valahogy ez a mondatod ütött meg. Lehet, hogy a figyelmedre lenne nagy szüksége a feleségednek. És az idődre. Akármilyen elfoglalt vagy.
20:44 valasz adonak irom
Ugy gondoltam egy ilyen kisgyerekek mellet az anya nem dolgozik, azért gondoltamrá ,hogy vigyázhatna a kisgyerekre mert számomra elég egy értelmü,hogy a kisebbik gyereket vitte magával.Mert nekem igy logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!