Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megycsalt a feleségem! Ti mit...

Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
15 év után, 3 kismermekünk van, miattuk maradtam Vele. Érzelmi okokból történt (habár késöbb belátta, hogy semmi oka nem volt rá). 5 hónapja tartott mikor rájöttem, azóta több mint 6 hónap telt el, de valahogy nem könnyebb... Bízhazok még benne valaha, és tudom majd szeretni újra? Akivel megtörtént hogyan élte meg?
2011. okt. 8. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
12:06-nek: gondolom sokan vannak akik nem olvassák végig a hozzászólásokat! Boldog volt amíg meg nem mérgezték a kapcsolatunkat, és elkezdte a hibáimat látni, és idövel már csak arra figyelt! Legalábbis így éreztem... Ha virágot, vagy kedvességet kapott elsiklott fölötte, egy mosolygós köszi, és annyi. Viszont ha pl. valamit nem csináltam meg rögtön, lekapott a 10 körmömröl, és elöjött minden más. Tök mindegy mi volt a "vétkem" az égbekiáltó volt! Persze hogy legszívesen szartam volna mindenre, de eröt vettem magamon! És mivel bíztam benne, nem gondoltam rosszra, pedig így utólag látva, nagyon könnyen megbukhatott volna! Legalábbis max 2órát rászánva mindnre fény derült volna.
2011. okt. 13. 17:32
 52/63 A kérdező kommentje:
12:17-nel: szerinted? Hónapokig küzdöttem ezzel, brutálisan embert próbáló fealadat ezt leküzdve teljesíteni (itt mindenre gondolok). Ha megdícsértem és boldog volt töle, arra gondoltam a másiknak is így örült ha megdícsérte... Ha megsimogattam, és jólesöen reagált, a másik jutott eszembe, hogy ö is ezt kapta cserébe... Vagy konkrétan szex közben, ha kezdett megörülni stb. csak ezek jártak a fejemben! Megörülök töle, de már jobb a helyzet! Volt idö, mikor a szex közepén szívem szerint megpofoztam volna, és kivonulok a szobából! Meg sorolhatnám...
2011. okt. 13. 17:38
 53/63 A kérdező kommentje:
13:27-nek: eddig ez volt a "legkedvesebb válasz" számomra! Több mint 6 hónapja azon vagyok, hogy megmentsem a házasságom, és a feleségemnem is ez a legföbb vágya! Csak a mai napig nehéz elfogadni, hogy egy "ilyen" emberrel élek együtt, aki ilyenre képes. Tényleg nem vágott volna földhöz, ha gyerekek nélkül megteszi, simán továbblépek, és a továbbiakban nem gyötörtem volna megam. Viszont azt semmiképpen nem szeretném, ha itt vagyok (élek) más nevelje és lássa Öket naponta!
2011. okt. 13. 17:45
 54/63 A kérdező kommentje:
13:40! Ez pedig a legmegszívlelendöbb! Köszi, ezek a szavak tényleg segítenek! Ha rászántam volna magam valami kezelésre, csak akkor ha ilyeneket mondanak!!!
2011. okt. 13. 17:48
 55/63 A kérdező kommentje:
14:16-nak: ezekre keresem a választ, és ennyi idö után sem vagyok biztos semmiben! A jövöbe nem látok, de ha valaki azt mondaná: ha türelmes leszel, eljön az idö mikor csak mint egy rossz álomra fogok erre emlékezni, akkor holnaptól tök boldog ember lennék! De ezt senki nem tudja nekem garantálni, és nem akarok úy élni, hogy ez beárnyékolja az életem... Szívem szerint újra boldog ember szeretnék lenni, akár Vele is, de ne kelljen attól félnem, hogy újra megtörténik!
2011. okt. 13. 17:54
 56/63 A kérdező kommentje:
16:45-nek: kár, hogy nem Te vagy a feleségem...:-) Ha szólt volna, elveszem a kedvét egy jó idöre a pi..-tól! És nem agrasszíven, hanem lelkileg hatok rá!
2011. okt. 13. 17:57
 57/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, érdemes volt kiemelni a témát! Nem tudom mi lesz a leforgása a dolgnak, de nem gondolhatja senki komolyan, hogy egy ilyen görény megúszhatja egy ejnye-bejnyével! Meg kell tanítani férfi módjára viselkedni, és elvenni a kedvét az ilyen ballépésektöl! Ki tudja hányadik volt a sorban a feleségem!? Nem rohangálhat faroklóbálva büntetlenül!!!
2011. okt. 13. 18:01
 58/63 anonim ***** válasza:

az egy dolog h te mit gondoltál jónak és az is h ő mit.lehet h te kitetted a lelked,de neki nem biztos h pont az kellett. kommunikációs probléma ez leginkább: te azt hiszed jó vagy,ő azt hiszi te majd észreveszed h nem. és jön a lehető legnagyobb hülyeség a félrelépés. mert azt hiszik,kivűl majd jobb lesz,a helyett h megoldanák ami belül van.

nem vígasztal tudom,de: nagyo ritka az olyan kapcsolat ahol 20-30-x évig nem jön 3. a képbe. vedd ezt egy próbatételnek,és próbálj megbocsájtani,főleg,mert-és tudom h ez fájni fog-te is hibás voltál. valamit nem vettél észre,talán túlságosan a magad módján akartad őt szeretni,nem úgy ahogy ő szerette volna.

a család szent dolog,az ember meg gyarló,és követ el hibákat. itt csak 1 választás van: a megbocsájtás. ha hívő vagy,te sem gondolod másképp,de valóban nehéz a helyzet. de hidd el egy nap felébredsz és elmúlik a fájdalom,főleg mert szeretitek egymást. de kérlek,próbálj túllépni rajta és ne bántsd a döntéséért folyton. nehogy elmaródjatok egymás mellől. biztos vagyok abban h szeret téged,nem azért ment félre.

ha úgy érzed ketten kevesek vagytok,menjetek el egy mediátorhoz pl.,de mehettek a lekészetekhez is.

ajánlanék neked valamit,megéri elolvasni-mindkettőtöknek:

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 13. 18:26
 59/63 A kérdező kommentje:
A feleségemnek a lekészhez vezetett az első útja (sajnos csak a bukás után)! Bárcsak még "az" előtt jutott volna ez az eszébe, vagy az első alkalom után! Akkor könnyebben hinném, hogy megbánta! Most gyakran úgy érzem ez felszínes, és csak az eszére hallgatva cselekszik így! Belül úgy érzi, jobb lenne Neki ha lecserélehetne...
2011. okt. 13. 19:13
 60/63 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te férfi vagy, ne hagyd már ezt!

Ha nő lennél is ezt mondanám, de szerintem te veszítettél a tekintélyedből.

Soha nem maradnék egy ilyen nővel! Már egy másik férfinek is mondtam a minap, hogy előtted nyitva a világ, akármelyik nőt megkaphatod, előtte zárva.

22/N

2011. okt. 13. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!