Megycsalt a feleségem! Ti mit tennétek?
az egy dolog h te mit gondoltál jónak és az is h ő mit.lehet h te kitetted a lelked,de neki nem biztos h pont az kellett. kommunikációs probléma ez leginkább: te azt hiszed jó vagy,ő azt hiszi te majd észreveszed h nem. és jön a lehető legnagyobb hülyeség a félrelépés. mert azt hiszik,kivűl majd jobb lesz,a helyett h megoldanák ami belül van.
nem vígasztal tudom,de: nagyo ritka az olyan kapcsolat ahol 20-30-x évig nem jön 3. a képbe. vedd ezt egy próbatételnek,és próbálj megbocsájtani,főleg,mert-és tudom h ez fájni fog-te is hibás voltál. valamit nem vettél észre,talán túlságosan a magad módján akartad őt szeretni,nem úgy ahogy ő szerette volna.
a család szent dolog,az ember meg gyarló,és követ el hibákat. itt csak 1 választás van: a megbocsájtás. ha hívő vagy,te sem gondolod másképp,de valóban nehéz a helyzet. de hidd el egy nap felébredsz és elmúlik a fájdalom,főleg mert szeretitek egymást. de kérlek,próbálj túllépni rajta és ne bántsd a döntéséért folyton. nehogy elmaródjatok egymás mellől. biztos vagyok abban h szeret téged,nem azért ment félre.
ha úgy érzed ketten kevesek vagytok,menjetek el egy mediátorhoz pl.,de mehettek a lekészetekhez is.
ajánlanék neked valamit,megéri elolvasni-mindkettőtöknek:
Kérdező! Te férfi vagy, ne hagyd már ezt!
Ha nő lennél is ezt mondanám, de szerintem te veszítettél a tekintélyedből.
Soha nem maradnék egy ilyen nővel! Már egy másik férfinek is mondtam a minap, hogy előtted nyitva a világ, akármelyik nőt megkaphatod, előtte zárva.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!