Mit tegyek? Megcsalás.
16:56 Szerintem ne a kommentelőknek válaszoljál,hanem a kérdezőnek! De hogy válaszoljak röviden a hozzám szóló íráspdra is:nem vagyok cigány,nem tudom honnan szedted,és ringyó sem,ahogy jellemeztél!Két kapcsolatom volt eddig,az egyik 10 évig tartott,a másik jelenleg is,15 éve élek házasságban.Ha össze tudod adni,az is kiderül belőle hogy kb.hány éves vagyok.Igen,sajnos voltam ilyen helyzetben,pont ilyenben voltam!És igen,anno elmentem én is tetten érni őket,és sikerült is.De nem vontam bele a nő férjét,mert ő engem nem bántott,nagyon tisztességes,normális ember volt.Elváltunk,ők akkor nem,hisz nem is tudta mit csinált a felesége.De nem sokára ő is megtudta,de nem tőlem.És ők is elváltak.Már jóval később,évek múlva,egyszer egy lagziban talákoztunk,és azt mondta a férjemnek,hogy ilyen intelligens nővel még soha nem találkozott,ahogy én akkor lerendeztem az ügyet.Bár megaláztak,megcsaltak,mégis méltósággal tudtam veszíteni,és kijönni abból a helyzetből,és nem aláztam meg a nő férjét,nem bántottam,nem zaklattam,nem tálaltam ki neki.Ma is így tennék,ahogy akkor.41 éves nő vagyok,nem vagyok sem ringyó,sem cigány,lehet meglepődnél ha látnál.
Kommentjeidet meg igyekezzél a kérdezőnek írni,ne a válaszolókat sértegesd!
Szépen nyomtasd ki a facebookos beszélgetés (printscreenel). Este üljetek le beszélni és told az orra alá. Nem kell nyomozni, hülyét csinálni magadból. Kommunikálni kell. Főleg a miérteket ... miért jutott ide a kapcsolatotok, miért gondolja úgy hogy megcsalhat.
A nyomozással, hergeléssel csak magadat alázod meg.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:07
de igen van gyerekem, kettő is. és pontosan azért dobtam ki a "kedves papát" hogy a gyerekeim ne azt lássák otthon, hogy a kedves papa k*rvákhoz jár és engem elhanyagol és üvölt velem éjjel nappal. a gyerek meg elbújik az asztal alá és vinnyog félelmében. igen, mind így kezdi. Egy kis randevú, egy kis kaland, két év múlva őedig rormokban hever minden. A gyerek pedig nem kérdezi, hogy hol van a papa, mert rendszeresen látja. Ha a hatéves fiam azt mondja, hogy örül neki, hogy vége van a veszekedéseknek és végre különköltöztünk, akkor több megerősítésre nincs szükségem.
Az ilyen kis ribancokat egy hernyónak tartom, egy kis féregnek, de azokat a férjeket is, akiknek fontosabb a vonaton szexelés mint a feleségük. Előbb kéne gondolkozni, aztán nősülni és gyereket csinálni.
""16:56 Szerintem ne a kommentelőknek válaszoljál,hanem a kérdezőnek!""
Érdekes azért hogy az előző válaszodban még az egyik barátnőd volt megcsalás áldozata most meg már te!!!
És ha figyelmesen végig olvasnád a válaszomat nem téged ribancoztalak le hanem azt a nőt akivel a kérdező férje akarja az affért megvalósítani........
És válaszoltam is a kérdező kérdésére...
Azért kérdeztem, mert ha észreveszi, hogy baj van és rákérdez, akkor lehet, idő előtt felrobbansz és nem fog kiderülni, ami neked fontos.
Az a baj, hogy amire neked szükséged van, hogy kiderüljön, csak a fantáziája-e vagy tényleg megteszi, ahhoz muszáj tetten érned, vagy legalábbis várnod, míg megtörténik. Igazság szerint még a helyszínen is kihátrálhat a férjed, persze pici az esély erre.
Próbálj lélekben felkészülni a bejelentésre, amikor előáll a kifogással, hogy hova megy, mert szerintem akkor lesz a legnehezebb a pókerarc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!