Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megcsalás.

Mit tegyek? Megcsalás.

Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...
2011. szept. 27. 15:54
 101/134 anonim ***** válasza:
100%
Istenem,de hülye a férjed!Egy ilyen nőnek a lábaid kellene csókolni,mint amilyen te vagy.
2011. szept. 27. 21:20
 102/134 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is arról van szó nálatok, hogy lehetsz akármennyire fantasztikus nő (mert az vagy), de ez ugye nem túl izgalmas.. A ribivel meg van egy nem hétköznapi szexuális múltjuk, ami lehet hogy semmivel se jobb, mint ami most köztetek van, de amikor visszagondol, arra az érzésre is visszaemlékszik, amit akkor élt át és nyilván fölébe helyezi a mostani megszokottnak. Mondjuk koppanni fog, ha megteszi a lánnyal, mert nem kapja vissza a múltat úgysem, érzések szintjén sem, és még téged is elveszít.

Annyira sajnálom, gyűlölöm az ilyet.

2011. szept. 27. 21:28
 103/134 anonim ***** válasza:

Tényleg minden elismerésem, hogy ilyen türelmes tudsz maradni! Remélem, minden rendben lesz. (már a lehetőségekhez mérten)

Majd írd meg, hogy mik a fejlemények, nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgaitok!

2011. szept. 27. 21:29
 104/134 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is kívánok Neked sok-sok erőt, hogy ezt végig csináld.

Nagyon becsüllek ezért, hogy ezt te csendben tűröd és tudsz a férjeddel még a megcsalás árnyékában is normálisan viselkedni. Persze tudom, muszáj....

Én biztos nem tudnám végigcsinálni:(

2011. szept. 27. 21:35
 105/134 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de ha nem teszi meg, az nagy dolog lesz a lelkednek? Az én párom azt írná valakinek, hogy belenyal a csúnyájába, lenyakaznám. A csodára vársz, kérdezd meg, hogy ez mi volt.
2011. szept. 27. 21:36
 106/134 anonim válasza:
45%

Én türelemre intelek,bár tudom nehéz.Maradj higgadt és tárgyilagos.Egy hisztériás nőtől csak menekülni lehet.Ha jön a találka ideje,kedves légy és odaadó.Azért nem kell túlzásokba esni.De addig gondolkodj el azon,mi az, ami miatt másra is szüksége van nem csak rád,miben vagy kevés,vagy mi nem elég a kapcsolatban.Mert ha nem így volna,akkor nem ez lenne a szitu.A nők /és a férfiak is/leginkább hisztérikusan a párjukat és a felbukkanó harmadikat okolják mindenért.Én azt mondom,ilyenkor legyen a megcsalt fél férfi vagy nő,lényegtelen,el kell gondolkozni saját magán is!"Mindenben a megfelelőt nyújtottam neki?És ne csak a szexre gondoljunk-de arra főleg-törődtem vele eleget,meghallgattam,kíváncsi voltam rá,meséltem a saját problémáimról,a lelki kapcsolatunkért ugyanúgy mint a testiért,ugyanazt a a 100%-t beleadtam mindenbe?Ha úgy érzi,hogy,igen én megtettem mindent szívvel lélekkel,és ő mégis ezt teszi velem,hát akkor én igenis jobbat érdemlek.De ha nem /és valljuk be,ki az aki éveken át a toppon dolgozik a kapcsolata szinten tartásán,és a maximálisat nyújtja minden téren az egy szuper férfi-nő.És ez igen ritka.

Igen át kell elemezni a saját részünket a dologban,én mennyire tettem vagy épp nem tettem dolgokat,amik nekem is jól esnének,és még pénzbe se kerülnek.Mert ezeket a testi lelki cirógatásokat máshol keresni nem fogja senki akinek ez otthon is megvan.Egy gyengéd ölelés reggel,vagy épp munka után,csak úgy hirtelen,minden ok nélkül.érdemes kipróbálni,csodákat tesz az érintés,és kedves cirógatás.Azt adjunk és ne többet,ami nekünk is jól esne,de azt gyakran.Dolgozni kell ám keményen egy kapcsolatért!Ne hagyjuk elveszni olyan könnyen,beleszürkülve hétköznapok ideges,rohanó világában.

Szóval higgadtan és bölcsen...

2011. szept. 27. 21:40
 107/134 A kérdező kommentje:

21:40-es válaszolónak

"Igen át kell elemezni a saját részünket a dologban,én mennyire tettem vagy épp nem tettem dolgokat,amik nekem is jól esnének,és még pénzbe se kerülnek.Mert ezeket a testi lelki cirógatásokat máshol keresni nem fogja senki akinek ez otthon is megvan.Egy gyengéd ölelés reggel,vagy épp munka után,csak úgy hirtelen,minden ok nélkül.érdemes kipróbálni,csodákat tesz az érintés,és kedves cirógatás.Azt adjunk és ne többet,ami nekünk is jól esne,de azt gyakran."

Ha hiszed, ha nem ez nálunk megvolt. a gyengédség, a cirógatás, de vadság is, ha az kellett, méghozzá gyakran. ha kellett, gyertyafényes vacsorával vártam, ha épp olyan volt, akkor egy vadiúj szexi fehérneműbe bújva az ágyban. És nem csak egyszer-egyszer, hanem 2-3 hetente volt ilyen alkalom. A gyerekek mellett szerveztem, hogy eljussunk moziba, színházba, most pont egy wellness hétévégét szerveztem a jövő hónapra (ő is tudta, elvileg alig várta).

2011. szept. 27. 21:47
 108/134 A kérdező kommentje:
de én is kíváncsi vagyok, mi volt neki kevés, és ezt akármi lesz, meg is fogjuk beszélni.
2011. szept. 27. 21:48
 109/134 anonim ***** válasza:
Ennek majd meglátod happy lesz a vége.Sok sikert és majd írj:):)
2011. szept. 27. 23:44
 110/134 anonim ***** válasza:
bocs, ezt muszáj megjelölnöm, de nem nagyon tudok újat hozzátenni. szurkolok neked.
2011. szept. 27. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!