Mit tegyek? Megcsalás.
Ezt csak te érezheted, hogy mi az ami miatt a férjed mellett a helyed. Nem szabad felrùgni egy hàzassàgot, fõleg a gyerekek miatt sem.
Igazad van ne nyomozzàl reméljük, hogy a férjed nem követ el ùjra hibàt.
Sok sikert!
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen megoldódni látszik a dolog.
Szerintem jól döntöttél. Nézd, én független nő vagyok, és nagyon sok hasonló pasival találkoztam, aki nős, és csak a szája nagy, aztán nem lép semmit. Szóval én elhiszem a férjednek, hogy nem lépett volna a tettek mezejére, legalábbis jó pár hónapig nem. Így én is azok közé tartoztam akik azt mondták, hogy ne várd meg a légyottot, mert nem fogod megtudni hogy mikor lesz és hogy a férjed mikor mondta vissza ha visszamondta. És addig különben is csak etted volna magad.
Amit esetleg tanácsolnék, bár úgy érzem hogy nem hajlasz ebbe az irányba, hogy ezentúl ne ess abba a hibába, hogy jobban keresed a férjed kedvét mint eddig. Alapvetően nem te hibáztál, úgyhogy próbálja meg ő jóvá tenni a hibáját, és kedveskedjen ő neked. Persze örülni kell ha próbálkozik, de vannak akik ilyenkor azt hiszik, hogy akkor nem lesz több ilyen, ha "kinyalják" a valagát. gondolom érted mire gondolok. A másik meg az izgalom hiánya. Nos arról ő is vastagon tehet, hogy így alakult, hiszen ő is nyugodtan megszervezhet egy kettesben töltött estét, megkéri a szüleidet hogy vigyázzanak a gyerekekre, és ti elmentek autókázni... szóval az ilyen izgalmak megszervezése szerintem alapvetően a pasi dolga. és hogy érzékelem, ő nem tett semmit az ügy érdekében.
33/N
08:55-nél a pont.
Én is azok között voltam, akik szerint előbb szólj. Szerintem nagyon jól tetted. Gratulálok a bátorságodhoz, ahhoz, hogy meg tudtátok beszélni. Legyetek magatokra nagyon büszkék! Sok szépet jót a házasságotokhoz!
Csak te tudod, hogy jól döntöttél-e. Remélem igen. Sok szép pillanatot kívánok a gyerekeid és a "régi-új" párod mellett.
:)
Pár hónap után megint ráakadtam egy hasonló chatelésre ugyanazzal a nővel. Sokkal részletesebb volt, mint amikor a kérdést kiírtam. Részletezték, mit csinálnának egymással, ha találkoznának, és megint egy lehetséges találkáról beszéltek. Az is kiderült a beszélgetésből, hogy az első lebukás óta többször chateltek, csak ugye én nem kutakodtam. És az is, hogy nem találkoztak, csak chateltek. Rá pár hónapra a nő terhes lett, és később ikreket szült a férjének. Ennek kb. 1-1.5 éve. Azóta is tartják facebookon a kapcsolatot, bár már nem konkrétan a szex a téma. Nem egy városban lakunk, így talán egyéb módon nem találkoztak. Meg a nő most nagyon babázik, mint egy tökéletes anyuka és feleség.
Az utolsó lebukás után nagyon komoly mosolyszünet volt a férjem és köztem. Főleg azért, mert a szemembe hazudott, hogy nem folytatja, aztán sokkal durvábban folytatta mégis. A gyerekek miatt nem dobtam ki akkor sem, de nem tudom, jól döntöttem - e. Bennem valami örökre összetört. Sosem fogok már bízni benne, sosem leszek boldog vele. 39 éves vagyok, két kis gyerekkel. Fel szabad - e rúgni így mindent, egyáltalán érdemes - e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!