Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megcsalás.

Mit tegyek? Megcsalás.

Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...
2011. szept. 27. 15:54
 111/134 anonim ***** válasza:
Írj kérlek nekünk,hogy mire jutottatok.
2011. szept. 28. 07:14
 112/134 anonim ***** válasza:
84%

Semmi esetre sem szabad megbocsájtani,mert ha azt sem nézte h ott vannak a gyerekek,akkor legközelebb se nagyon fogja őt érdekelni h ott vagytok neki ti,a családja,nyugodt szívvel megy majd kalandozni.Ismerem az ilyen férfiakat,ha adódik nekik egy kis alkalom a kósza p.ncira,akkor ki is használják.Ne haragudj,de szerintem rád nézve nagyon ciki lenne,és elég szégyen ha megbocsájtanál,mert az én gyerekeimnek nem kellene ilyen apa,még azt is elintézném,h a közelükbe se mehessen,az tuti h csak fényképről látná a gyerekeit.Egyszer volt egy barátom aki csak annyit írt egy csajnak msn-en , h gyönyörű,szivesen találkozna vele,nem szeretne mást csak kávézni,és beszélgetni,én gondolkodás nélkül ejtettem.

Könnyű olyat táncba vinni,aki kapható rá,és ezek szerint a férjed nagyon is kapható az ilyesmire.

2011. szept. 28. 08:32
 113/134 anonim ***** válasza:
65%

Én előtte beszélnék vele. Már csak azért is, mert benned maradhat a félelem, hogy mikor lesz legközelebb hasonló ilyen. Beszélgetés nélkül nem fog ez menni.

Én azt csinálnám (de ez én vagyok), hogy leülnék vele, elmondanám, amit láttam és tudok, valamint azt, hogy megakadályozni nem tudom, de most még előtte vagyunk, és jól gondolja meg, hogy tényleg el akarja-e veszíteni amit eddig elértetek? Tényleg akarja-e ezt a repedést a kapcsolatotokon? Tényleg inkább ezt az életet választja-e, és mit tanácsolna neked, ha Te lennél hasonló helyzetben?

Szerintem ez a legtisztább, főleg, ha higgadtan, önbecsüléssel, tisztelettel el tudod mondani.

És hozzá tenném, mire számíthat, ha megteszi. (Pl. "elfogadom, de onnan számomra vége a házasságunknak.)

Szerintem ez jobb, mint napokig őrlődni, tűkön ülni, hogy mikor...? Talán fel sem méri a férjed, mibe megy bele...

Mellesleg nem tudom, mit gondolna arról a férfiról, akivel Te félrelépnél...

Fáj a szívem érted, és szorítok.

2011. szept. 28. 09:04
 114/134 anonim ***** válasza:
68%

Szegény, szörnyű lehet most neked, de kitartást. Nem olvastam el minden hozzászólást, csak néhányat. Ha te ki szeretnéd várni, és akkor borítani a bilit, tedd ezt. Én, ha velem tenne ilyet a párom, már csak ezért a chat beszélgetésért is kivágnám. :(

Bár megállítaná a férjedet a lelkiismerete! De akkor is le kell ülnötök beszélni.

Sok sikert, és erőt!

21L

2011. szept. 28. 11:22
 115/134 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg nekem is elég lett volna csak a chat beszélgetés, hogy borítsam a bilit.
2011. szept. 28. 13:38
 116/134 anonim ***** válasza:
Legyél erős,és várjuk a fejleményeket!
2011. szept. 28. 13:49
 117/134 anonim ***** válasza:
Kitartás! Remélem a gyerekeid keveset fognak ebből érezni.
2011. szept. 28. 15:38
 118/134 anonim ***** válasza:
Kitartás!! Majd írj, hogy mi volt!!
2011. szept. 28. 21:03
 119/134 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Van valami fejlemény?
2011. szept. 30. 15:05
 120/134 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát, nem vártam meg, hogy lépjen mégsem.

Éjjel dolgozott, és egy nagyon higgadt, de egyértelmű levél kíséretében átküldtem neki az egész levelezést (copy printscreen-el kimásoltam). Megírtam neki, hogy iszonyúan megdöbbentett, amit csinált, és amire készül. Azt is, hogy a végletekig kiábrándultnak érzem magam, nem adok utlimátumot, azt tesz, amit akar, de bennem a bizalom a nullára redukálódott, és innen folytatni csak úgy lehet, ha egyáltalán lehet, ha mindent átbeszélünk, őszintén. Először összeomlott (nem tagadott, bár azt mondta, hogy ez számára főleg poénkodás volt, és flört, de ennek ellenére beismerte, hogy megingott). Szinte az egész éjszakát (már amennyire a munka engedte) végigbeszélgettük, és tesszük ezt azóta is. A probléma az volt, amit sokan írtatok, a változatosság, ami hiányzott neki, nem az a nő. Nem más nőre vágyik, hanem egyszerűen a szexuális életünkben kellene több izgalom, ami a két kicsi mellett csak az ágyra redukálódott esténként (hiába a sok szép fehérnemű). Attól a nőtől anno olyan szexuális élményeket kapott (igaz, fiatalon), ami most, hogy a csaj többször ráírt, előjött benne, mint nosztalgia. Ő amellett kitartott, hogy nem ment volna el a találkozóra (ha akarom elhiszem, ha akarom nem), de voltak olyan dolgok, abban, amit mondott, ami miatt kap még egy esélyt.

Lehet, hogy sokan hülyének néztek most, és biztosak vagytok benne, hogy ha most nem is tette meg, majd egyszer megteszi. Lehet, de én tudom, hogy voltak dolgok, amikben én is hibáztam, voltak amikben ő hibázott, de mivel az érzelmek még megvannak, egy esélyt még megérdemel a dolog, a családunk. A bizalmat nagyon nehéz lesz újra felépíteni, de az elmúlt kb. 4 nap olyan volt, mintha teljesen előlről kezdenénk mindent, a nulláról, tiszta lappal.

Én persze sokkal jobban fogok ezentúl figyelni, de nyomozni nem fogok utána, mert akkor lehetetlen lesz megbíznom benne valaha is.

Köszönöm, hogy elolvastatok.

2011. okt. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!