Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megcsalás.

Mit tegyek? Megcsalás.

Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...
2011. szept. 27. 15:54
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/134 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Fel szabad e, érdemes e felrúgni mindent? Ez ne is legyen kérdés. Legyen önbecsülésed, nő vagy. Nem kell így élned és nem is szabad. Sem neked, sem a gyerekeknek. Hülyét csinál csak belőled ez a férfi, nem tud értékelni. Nagyon nehéz a nulláról indulni, tudom, de nem lehetetlen. Merj lépni!!
2014. márc. 24. 22:10
 132/134 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj megpróbáltad. Megbocsátottál neki, megkapta a lehetőséget. Elb.szta... Ez a helyzet. El kell hagynod, és akkor lesz lehetőséged újra boldognak lenned. A két kicsi gyereknek is jobb ha az anyjuk boldog az apjuk nélkül, mint vele szenvedjen.

23L

2014. márc. 31. 13:43
 133/134 anonim ***** válasza:
54%

Gaz ha már ujra a regi szeretojet akarja

Valamit nagyon jol tud amit te nem !!!

2018. júl. 23. 22:34
 134/134 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ez már nem számít. Elváltam, azóta egy csodás kapcsolatban élek, boldogan. A férjem azóta egyedül, az illető hölggyel nem alakult ki igazi kapcsolata, csak párszor “oldották a stresszt”. A válás óta többször elmondta, hogy vissza szeretne bennünket kapni a gyerekekkel, de erre már nem látok esélyt. A gyerekeket természetesen bármikor láthatja, hiszen ő az édesapjuk.

A hölgy pedig szült a férjének, majd kb két évvel később lebukott egy másik pasival, így a férj kidobta. Azóta úgy tudom, már a 3. kapcsolatában van. Ahogy írtad, valamit biztosan nagyon tud :-)))))!

2018. aug. 1. 17:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!