Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megcsalás.

Mit tegyek? Megcsalás.

Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...
2011. szept. 27. 15:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 A kérdező kommentje:
írtam már, hogy nem akarom bevonni a férjet!
2011. szept. 27. 16:44
 42/134 anonim ***** válasza:
77%
Csakis akkor tedd a lépést,amikor màr talàlkoznak. Most mindenesetre vàrd ki azt a pillanatot. A férjnek majd elszàmol az asszonya.
2011. szept. 27. 16:46
 43/134 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, de szerintem ne húzd a dolgot, a lehető leghamarabb cselekedj.
2011. szept. 27. 16:49
 44/134 anonim ***** válasza:
82%

Én a helyedben őszintén elé állnék, hogy tudok a dologról, és ennek fényében menjen ha akar. Azt várni, hogy megteszi- nem teszi, szerintem butaság. Ne arra hajts, hogy ha lehet menjen tönkre a kapcsolat, tegyél érte, hogy ne menjen. A gyerekeknek is az a jó ha teljes családban nőnek fel.

Kicsit off: engem még nem csaltak meg, és én se tettem ilyet, de anyukámnak régebben volt viszonya valakivel. Apukám kitartott mellette, bár nem volt rózsás időszak. Aztán néhány év múlva apukám beteg lett. Édesanyám minden szeretetével és gondoskodásával ápolta őt, és máig siratja a férjét.

2011. szept. 27. 16:50
 45/134 anonim ***** válasza:
77%
Szorítok,majd írj, mi volt!
2011. szept. 27. 16:54
 46/134 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményt, de én úgy látom, hogy a kapcsolaton nem az fog rontani, ha tetten érem, hanem az, ha nem mond nemet és elmegy. Ezért várnék még. Mert optimista vagyok, és bízom abban, hogy esetleg a férjem visszalép. Ha visszalép, az sokat elmond számomra, ha nem, az is. De utána már ne beszéljünk mellé, ahhoz pedig tényleg a tettenérés kell.
2011. szept. 27. 16:54
 47/134 anonim ***** válasza:
70%

""Mit akarsz a nő férjével???Ő nem tehet semmiről,miért kell fájdalmat okozni neki?Tipikus magyar mentalitás,"megdöglött a lovam,dögöljön meg a szomszédé is?!"""

Hát ne is haragudj kedves válaszoló,de igen érdekes felfogásod van..Persze ha veled történne ez te nem borítanád a bilit..igaz?

Végül is az a ribanc készül tönkretenni egy családot,ahol két pici gyerek van...Nála meg nincs sok mindent bukni..Ha ekkora ringyó ahogy kivettem a kérdező kommentjeiből,simán talál másik pasit..

z veled történne és a pasid lefeküdne a volt szeretőjével,te utána tudnád vele élni a házas életet simán???

Hát ne is haragudj,de nem vagyok fajgyűlölő,de biztos roma származású lehetsz!?!Azoknak mindegy ki mikor hol meg kivel......

Kedves kérdező:Ez egy nehéz helyzet az biztos,főleg hogy 2 picigyerek is van..

A legjobb lenne ha akkor ott a találkán érnéd utol őket,de még mielőtt megtennék...Így még nem lesz megcsalás és könnyebben meg tudjátok beszélni ezt a dolgot...

Nálunk anno édesapám csalta édesanyámat és mikor kiderült óriási patália lett.El is váltak..Nem kívánom azt,főleg a gyerekeknek..Én 6 éves voltam..Jobb higgadtan megbeszélni,még mielőtt megtörténne,mert igazából a gyerekek sínylik meg a legjobban ha elváltok..

Én kívánom hogy minden gond nélkül rendeződjön köztetek!

2011. szept. 27. 16:56
 48/134 A kérdező kommentje:
Mert mint írtam, a nő volt a kezdeményező fél a régi szép idők emlékére. A férjem úgy tűnik, kapva kap a dolgon... Érdekel, mi lesz a vége. Ha mégsem csal meg, akkor az nekem lelkileg egy nagyon komoly dolog, ha igen, akkor pedig legalább nem maradok örök bizonytalanságban, hogy mi lett volna, ha...
2011. szept. 27. 16:56
 49/134 anonim ***** válasza:
89%
Igen tedd igy,ahogyan most irtad.
2011. szept. 27. 16:57
 50/134 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon érdekesen látod ezt az egészet, mert a megcsalás már megtörtént annak ellenére, hogy fizikailag még nem(vagy vele még nem). A tény, hogy kapcsolatban áll a nővel, ilyeneket megbeszéltek már azt mutatja, hogy lélekben már régen megcsalt. Melyik számít? Az a pillanat, amikor a farka a nőt érinti, vagy az, amikor megteszi az első lépést egy másik nővel való szexuális együttlét megteremtésére? Szerintem ez utóbbi, és ez tudod. Más nőre vágyik, márpedig lehetsz akármilyen jó az ágyban, mássá nem változhatsz át.

Ha most még ki is magyarázza magát, attól még a tény tény marad.

2011. szept. 27. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!