Mit tegyek? Megcsalás.
Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...2011. szept. 27. 15:54
11/134 A kérdező kommentje:
csak a vezetéknevét tudom, de sehol nincs fent sajnos. Meg a címét tudom, de mint mondtam a keresztnevét nem.
2011. szept. 27. 16:04
12/134 anonim válasza:
Én felvenném a kapcsolatot a nő férjével és vele karöltve megjelennék a randihelyen.
13/134 anonim válasza:
Azért ha nem titok, elárulhatnád, hogy honnan tudsz a leendő akcióról.
14/134 anonim válasza:
Próbáld meg a tudakozókat, hátha nem titkos a száma.. Ha van címed, meg vezetékneved hátha bejön.
T-mobile, vodafone mindet kérdezd meg.
15/134 anonim válasza:
Ne hibaztasd magad. Lehet a legboldogabb eletetek, a jegjobb szexualis eletetek, ha hivjak, es megy, semmit nem tudsz csinalni. Ha penzuleg meg tudod engedni, mikor meg van a talaka ideje, fogadj egy magannyomozott. lesz tanu, kepek, stb.
16/134 A kérdező kommentje:
nem titok. Amikor este leültem a net elé, az ő facebook fiókja be volt jelentkezve (épp dolgozott), valószínűleg elfelejtett kilépni. Épp chatelt a csajjal és én elolvastam...
2011. szept. 27. 16:07
17/134 anonim válasza:
Nem egyszerű,de nem is nehéz.Ha volt szeretőjeként említed,akkor ez azt jelenti,hogy akkor már másodszor csalna meg vele téged? Akkor megbocsátottál,gondolom megesküdött,hogy soha többet,most pedig mégis? A lelkiismeretében bízol? Szerinted van neki?
18/134 anonim válasza:
Interneten is van a t-mobilnak azt tudom telefonkönyve.
Próbáld meg biztos van a többi szolgáltatónak..
19/134 A kérdező kommentje:
még évekkel előttem volt a szeretője, fiatalabbak voltak, és elképesztő dolgokat megcsinált a csaj. A tömött buszon és este a vonaton voltak együtt, meg hasonlók.
2011. szept. 27. 16:08
20/134 anonim válasza:
Akkor lehet hogy ez hianyzik neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!