Mit tegyek? Megcsalás.
Azt kellene megbeszélned a férjeddel,hogy van-e valamilyen problémája a házasságotokkal? Nem mindig csak a férj a hibás a megcsalásban, hanem sokszor a feleség is.
Lehet,hogy a szexuális életetek jó,de a pici baba miatt te nem törődsz vele eleget.
Mit akarsz a nő férjével???Ő nem tehet semmiről,miért kell fájdalmat okozni neki?Tipikus magyar mentalitás,"megdöglött a lovam,dögöljön meg a szomszédé is?!"A férjeddel kell elsősorban rendezned,talán még a nővel,de én a nővel nem is állnék szóba.Neked a férjeddel kell elszámolni,senki mással.
Egyik barátnőm pár éve rájött hogy a férje félremegy.Kivárta a találka idejét,és odament a nő lakására cirkuszolni.Előtte megkereste a nő férjét,aki éppen dolgozni ment,és közölte vele,hogy most azonnal menjenek együtt leleplezni a párjaikat.A férj szembe röhögte,és ment tovább.A barátnőm odament,meg volt a nagy balhé.Ők elváltak,a nő meg a férje maradtak továbbra is együtt,a mai napig.
Azt nem tudom, hogy te mégis honnan tudnád meg, hogy mikor lesz a randi, és ha megtörtént, akkor azt honnan tudod meg... mert gondolom többet nem tudsz belépni a férjed fiókjába, és ha be is tudsz, akkor se biztos hogy ott lesz nyoma a találkának...
Én a nővel való beszélgetést és a férje megkeresését rossz ötletnek tartom.
És azt sem ajánlom, hogy sokáig várj, mert úgyis ezen kattog az agyad, és a férjeddel sem tudsz igazán kedves lenni emiatt, úgyhogy ez egyenesen löki őt a nő karjaiba. Én a helyedben keresnék ma vagy holnap egy alkalmat, amikor kettesben vagyok vele, van kis idő, és szembesíteném azzal hogy mit tudok. Elmondanám, hogy ez mennyire szarul esik nekem, és hogy most mit akar. Ha nem tetszik neki ez az élet, akkor váljunk el, vagy költözzön el az anyjához. Nagyot csalódtam benne, és most nem érzem azt hogy közel tudnám engedni magamhoz, és én sem tudom mit akarok ezek után. Aztán majd mond valamit.
Sok sikert! és számolj be mi volt :)
Én akkor is borítanék mindent, és megkeresném a nő férjét. A nőt nem érdekli a te két ártatlan gyermeked? Akkor tedd tönkre az ő életét is..
Legközelebb majd meggondolja kell-e neki családos férfi..
Hagyd ki a férjet,ne legyél aljas!!!
Ismerősi körünkben egy férj öngyilkos lett,mert nem tudta megemészteni.Ráadásul vele is úgy közölte egy feleség,úgy tudta meg.Azóta aki a hírt közölte vele,nagyon megbánta,és évek óta nem tudja feldolgozni hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!