Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményt vagy tanácsot...

Véleményt vagy tanácsot szeretnék kérni! Megcsalás ez vagy nem?

Figyelt kérdés

A párommal majdnem 8 hónapja voltunk együtt, sokat bántottam lelkileg. Az hogy mit hosszú lett volna. Másfél hónapja azt mondta, hogy gondolkozni szeretne, mert össze van zavarodva. Ugyanúgy telefonáltunk és ide jött, ha nem is sokat, de egy héten kb 2-3szor 5 percre. Hozott nekem ajándékot vagy csak úgy.

Tegnap kiderült(elmondta egy közös ismerős), hogy van valakije. Ide jött azt mondta, hogy kb 3 hete, de nem jelent semmit, nem él vele, nem szerelmes.

Fele olyan jó nem jó szexben, mint én.

Mondtam neki, hogy legyen boldog (nem vitatkoztam, nem sértegettem) a csajjal...ha én nem tudtad boldoggá tenni. 1 órát beszéltünk, de az végig sírta. Mégsem mondta ki, hogy bocsi vagy valami. Ő úgy van vele, hogy ez nem számított megcsalásnak.

Mégis sírt, de miért?

Mi a véleményetek?

2011. aug. 9. 17:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
33%
szerintem szeret téged. de miért bántod? ne bántsd
2011. aug. 9. 17:20
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Hogy a fenébe ne számított volna megcsalásnak. Undorító, ha a félrelépő fél sírással sajnáltatja magát, ne dőlj be neki. Ha problémák voltak a kapcsolatotokban, arra se megoldás a megcsalás.
2011. aug. 9. 17:21
 3/22 A kérdező kommentje:
Az fáj, hogy pont 3 hete viselkedtem vele türelmesen, megértően, szépen. Nem érdekelt, hogy sír. Szerintem is megcsalásnak számít és nem volt öszinte, mert nem mondta el.
2011. aug. 9. 17:24
 4/22 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem csak össze volt zavarodva. Ha magad is bevallod hogy sokat bántottad lelkileg, akkor ne csodálkozz, hogyha másnál keresi a boldogságot. Ennek ellenére úgy látszik mégis te kellesz neki.
2011. aug. 9. 17:25
 5/22 A kérdező kommentje:
Ha igazán szeretek valakit (attól hogy fáj) hogy tudok mással lenni? Sehogy sem. Az semmire sem kifogás, hogy más nőhöz ment.
2011. aug. 9. 17:25
 6/22 A kérdező kommentje:
Én kellek neki? Ezt miből gondolod?? mert sírt? Szerintem azt csak azért tette, mert sajnálta, hogy engem megbántott lelkileg.
2011. aug. 9. 17:26
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha igazán ő kellene neki, nem csalta volna meg akkor sem, ha gondjaik voltak, hanem a kapcsolatot igyekezett volna rendbehozni.
2011. aug. 9. 17:31
 8/22 anonim ***** válasza:
22%

Ez megcsalás, az én értékrendem szerint biztosan az!

Viszont, ha szeretitek egymást, akkor én a helyedben megmondanám neki, hogy adsz neki max. 1 vagy 2 hetet (döntsd el te, neked melyik a jobb), hogy döntse el mit szeretne. Ha veled szeretne maradni, beszéljétek át a dolgokat őszintén és ha úgy érzitek mindketten, hogy tovább tudtok lépni, akkor érdemes egy esélyt adni a kapcsolatotoknak. Ha valamelyik fél nem tudja félre tenni a történteket nem is érdemes megpróbálni újra együtt, hiszen később egy-egy veszekedés alkalmával úgy is feljön a téma, hogy mi történt most.

Viszont az is durva, hogy sokat bántottad lelkileg. Ha valakit szeretsz, miért bántasz lelkileg? Főleg, sokszor?! Elvétve egyszer-egyszer előfordul, de ez benne van a pakliban, de ha szereted a párodat, miért kell lelkileg bántani oly sokszor?

16/L

2011. aug. 9. 17:32
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Fele olyan jó se az ágyban? Mi ez, ha nem megcsalás, szerintem egyenesen szánalmas, hogy ezek után még sír. De most komolyan, minek vagytok együtt, te bántod, ő megcsal, idilli kapcsolat.
2011. aug. 9. 17:34
 10/22 A kérdező kommentje:
Elmesélem mi a bántás: pl Kérte, hogy ne menjek el szorakozni és...sőőt ha elmegyek elhagy, nem hagytam a fenyegetésnek és elmentem. Na pl ez, ez esett neki rosszul és ezért van össze zavarodva, mert ha szeretem nem megyek el, mert félek, hogy vége...de nem hagytam ennek az egésznek...Ennek már nincs jelentősége, jobban érdekel a kérdésemre a tanács, vélemény.
2011. aug. 9. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!