Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményt vagy tanácsot...

Véleményt vagy tanácsot szeretnék kérni! Megcsalás ez vagy nem?

Figyelt kérdés

A párommal majdnem 8 hónapja voltunk együtt, sokat bántottam lelkileg. Az hogy mit hosszú lett volna. Másfél hónapja azt mondta, hogy gondolkozni szeretne, mert össze van zavarodva. Ugyanúgy telefonáltunk és ide jött, ha nem is sokat, de egy héten kb 2-3szor 5 percre. Hozott nekem ajándékot vagy csak úgy.

Tegnap kiderült(elmondta egy közös ismerős), hogy van valakije. Ide jött azt mondta, hogy kb 3 hete, de nem jelent semmit, nem él vele, nem szerelmes.

Fele olyan jó nem jó szexben, mint én.

Mondtam neki, hogy legyen boldog (nem vitatkoztam, nem sértegettem) a csajjal...ha én nem tudtad boldoggá tenni. 1 órát beszéltünk, de az végig sírta. Mégsem mondta ki, hogy bocsi vagy valami. Ő úgy van vele, hogy ez nem számított megcsalásnak.

Mégis sírt, de miért?

Mi a véleményetek?

2011. aug. 9. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez bántás? Úristen... Ki ő neked hogy dirigáljon? Mégha a férjed lenne se főnököskedhetne feletted. Én már rég dobnám a p*csába még félre is kefélt pfúj...
2011. aug. 9. 17:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Igaz, elég féltékeny voltam ebben a kapcsolatban és azt éreztem, hogy szereti még az exét (ezzel is bántottam napokat)
2011. aug. 9. 17:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bántás, sőt, épphogy ő zsarol lelkileg, ne hagyd magad, és igen megcsalás. Szerintem felejtős ez a szánalom, még ő sír, közben azt ecseteli, hogy jobb vagy az ágyban, most ennek örülnöd kellett volna?
2011. aug. 9. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"pl Kérte, hogy ne menjek el szorakozni és...sőőt ha elmegyek elhagy, nem hagytam a fenyegetésnek és elmentem."

Ez NEM bántás - max. akkor lenne az, ha mittudomén, a születésnapján elmégy a barátnőiddel, vagy megcsalod szórakozás közben. De az, hogy kimozdulsz, szórakozol, ő nem ér rá vagy nem akar veled menni, és Te elmégy, az NEM bántás. Nem a kutyája vagy a szolgája vagy, hogy megszabja, mit csinálj, hova menjél.

Ez egy egyenlőtlen kapcsolat volt összességében. Én azt mondom, ne fogadd vissza, kínlódjon vele a másik csaj, ha akar.

2011. aug. 9. 17:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan azt mondod, hogy 8 hónapig rágott téged ilyenek miatt és egyszer sem volt 1 órátok leülni és megbeszélni ezt?

Az én barátom is féltékeny, de esze ágában nem lenne azt mondani, hogy ha elmegyek bulizni elhagy.Gondolkozz jobban. Biztos nem ez esett neki annyira rosszul, hogy időt kért.

2011. aug. 9. 18:24
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nyolc hónapig sokat bántottad lelkileg abban mi a boldogító?

Nézz magadba is. Vajon ha Ő úgy viselkedett volna veled mint Te vele,neked hogy esett volna.Szerintem szeret téged csak a bánást nem szereti.

2011. aug. 9. 19:41
 17/22 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy ki hogy van vele, de ha én mosoly szünetet tartanék a párommal, vagy szakitana velem, akkor tuti nem tudnék mással lenni, minimum egy jó honapig ugyhogy ez csak kifogás
2011. aug. 9. 22:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha szünet volt a kapcsolatban akkor nem számit megcsalásnak,hisz nem voltatok egy pár.

Azt irod féltékenykedtél az exre,ő meg rád hogy ne menj bulizni.

Hogy érezted volna magad hogyha hiába mondja hogy semmi nincs közte az exxel csak barátok de azért néha felhivta volna?

2011. aug. 10. 07:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem az ügy részleteit, de az kiderült, hogy sem te nem tudsz párkapcsolatot fenn tartani sem a barátod.

A barátoddal van valami probléma (lelkiekre gondolok), mert próbál magához láncolni, az pedig arra enged következtetni, hogy elsősorban magában nem bízik.

Te meg a 8 hónap alatt nem jutottál el odáig, hogy felismerd, hogy itt gondok vannak és leülj vele ezeket megbeszélni és orvosolni a problémát.

Ennek eredménye ez a nemcsalás-megcsalás, amit megint a fenti szitut bizonyítja. Az azért árulkodik a barátod jelleméről: hogy 1. nem vállalja a tetteit (pedig ő ugyanazt tette veled ,amitől ő a legjobban rettegett csak általad) 2. sír, amikor fény derül a cselekedetérre. 3. azzal védekezik ,hogy a másik a lánnyal fele olyan jó sincs a szex. :S Ez tiszta szánalom. Ha jó lenne vele a szex, akkor dobna is vagy mi?

Szóval, megcsalt. A barátod egy levente lelkületű "gyerek". Sokat kell mellette küzdened, mire egészséges gondolkodású férfi lesz belőle, de ha bevállalod nem lehetetlen.

Szóval vagy most megbeszélitek a dolgokat (és eztán megbeszéltek mindent egymást közt, mint ahogy azt teszik a nagyok is), tiszta lappal indultok, és kiállsz a kapcsolatért.

Vagy neked nem kell a cécó és akkor elbúcsúztok egymástól.

Ezek az opciók vannak, lehet választani!

2011. aug. 11. 17:59
 20/22 Pro Patria ***** válasza:
14%

Egy kapcsolat az együttélésről és a kompromisszumokról szól. Például igenis el kell döntened, mi a fontosabb neked: vele lenni, vagy bulizni menni.

Én is voltam olyan hülye, hogy egy lányra órákat vártam télen, mert "neki más dolga volt".

És gondolom, ez csak egy dolog, amit elmondtál.

A féltékenykedés is nagyon le tudja rontani a kapcsolatot.

És igen, téged szeret, mert visszajár hozzád. Csak tőled nem kapta meg, amit várt. És itt nem a szexre gondolok, hanem az odafigyelésre, egymás érzéseivel való törődésre, ami gondolom a kapcsolatotok elején megvolt még, később nem.

Ha erre rámegy még az, hogy sz@rsz a kéréseire (és csak egy példát hoztál fel), plusz féltékenykedsz, ha kell, ha nem, akkor persze, hogy elgondolkodik, érdemes-e egyáltalán veled lennie.

A szex önmagában nem ment meg egy kapcsolatot.

A pasi meg - gondolom - azért bújt más lány karjaiba, mert szüksége volt már egy kicsit erre, hogy érezze, hogy ő a központ, szeretik, törődnek vele, stb.

Mégis visszajárt hozzád...

De ez csak az én véleményem. A pasit se ismerem személyesen, és azt sem tudom részletesen, hogy te miket tettél.

Ezért nem is szeretek így párkapcsolati tanácsokat adni. Csak ez a sok feminista, "független nő", akik szerint a férfi örüljön, hogy egyáltalán a kegyeikbe fogadják, kihozta belőlem a saját magamból kiindult véleményt...

Üdvözletem.

2011. aug. 11. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!