Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megcsalás.

Mit tegyek? Megcsalás.

Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...
2011. szept. 27. 15:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodtam, miközben itt olvasgattam a hozzászólásokat, hogy ha még csak szándékában áll hogy elmegy a randira, akkor is eldöntötte. Ha most meghiúsítod azzal, hogy számonkéred, így nem megy el, de lehet hogy máskor már nem fogsz tudni róla előtte és akkor meg is csal. Én biztosan leszedném a fejét már most, de mint írtam, ez temperamentum kérdése. Nehéz segíteni ebben.
2011. szept. 27. 16:12
 22/134 anonim ***** válasza:
81%
Tudod inkább szerezz egy embert aki vigyázz a gyerkőcökre, ha kell fizess érte, és menj le a nőcihez de estefele hogy otthon legyen a férje is.. Pakolj ki! Nyomtasd ki a beszélgetést, add oda a férjnek!
2011. szept. 27. 16:12
 23/134 anonim ***** válasza:
1%

Nagyanyám mondta volt, a férfi a kalapjába szrik akkor is férfi marad.

Ezzel nem azt mondom, hogy tűrd el, nézd el, semmit nem mondok vele.

De egy kóbor numeránál annyi, de annyi fontosabb dolog van. És a gyerekek is, meg a család, nehéz ügy.

2011. szept. 27. 16:13
 24/134 A kérdező kommentje:
bizony nehéz ügy, de a megaláztatás is az, amit utána el kell viselni... meg az, hogy ha ezt megteszi, oda a bizalom. Ezt lássák a gyerekek?
2011. szept. 27. 16:14
 25/134 A kérdező kommentje:
sajnos a férj telefonszámát egy tudakozóban sem találtam meg
2011. szept. 27. 16:15
 26/134 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem beszélj vele a férjeddel. Elmondod, hogy mindent tudsz és megkérdezed, hogy ez most mire jó? Próbálj higgadt maradni és megbeszélni. (én rögtön kikaparnám a szemét :) )
2011. szept. 27. 16:16
 27/134 A kérdező kommentje:
azt talán meg tudom oldani, hogy elmenjek a nő falujába. A szüleim vigyázhatnának a gyerekekre...
2011. szept. 27. 16:18
 28/134 anonim ***** válasza:
77%
Olyanért nem lehet felelősségre vonni amit még nem követett el,de a levelezésért meg nem éri meg. Kitalálhat bármit és akkor még te jössz ki belőle rosszul. Ha konkrétan olvastad,hogy meg akar csalni akkor már elkezdhetsz puhatolózni. Sajnos akármit tesz már ezek után a bizalmad már nem lesz a régi, ez már most is törést okozott. A vádakhoz bizonyíték kell,ha meg van számon kérheted,elbeszélgethettek,mérlegelhetsz és dönthetsz.
2011. szept. 27. 16:19
 29/134 A kérdező kommentje:
én attól félek, hogy ha előtte kérem számon, akkor máskor úgy intézi, hogy ne tudjak róla. Ha viszont utána (tettenérve), akkor nincs mellébeszélés, plusz van 1% esély, hogy visszatáncol.
2011. szept. 27. 16:19
 30/134 anonim ***** válasza:
72%

Őszintén sajnálom, hogy így alakult. Én biztos, hogy borítanék, de úgy hogy a nőnek se legyen eztán olyan jó. Első körben a férjem cuccait kitenném a fenébe a küszöb elé. Aztán meg bármi áron megtalálnám a csaj férjét és mindent elmondanék neki is.

Olvastam, hogy facebook on láttad a csevegésüket, akkor csak tudod a nő nevét nem? Vagy legalább is azt, hogy fenn van rajta. Innen egy kis kitartással már meg fogod találni. Sok sok kitartást :-(

2011. szept. 27. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!