Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megcsalás.

Mit tegyek? Megcsalás.

Figyelt kérdés
Véletlenül, de 100% biztosan rájöttem, hogy a férjem meg akar csalni egy volt szeretőjével (csak szex volt köztük anno is). Egy számukra izgalmas alkalmat akarnak összehozni kb. 1 héten belül. Nekünk van 2 kicsi gyerekünk, a nő meg szintén házas, gyerek nélkül. Mit tegyek? Kivárjam, amíg a megvalósítás küszöbére érnek (ha már előáll a férjem a kifogással, miért nem ér haza időben), vagy borítsak most? Ha nem lennének a gyerekek, nem lenne kérdés, de ez így nem olyan egyszerű...
2011. szept. 27. 15:54
 91/134 anonim ***** válasza:
kívánok neked sok erőt ezt véghezvinni.
2011. szept. 27. 19:38
 92/134 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom neked, hogy a férjed visszatáncoljon, te egy nagyon intelligens nő vagy! MAjd írd meg mi volt, és nem egyszerű, nehéz mert, mindenki mást mond, mást tanácsol, mert mások vagyunk, más a habitusunk, de te érzed, hogy hogy lesz jó. Nem egyszerű neked most folyamatos gondoltok a fejedbe, és közbe jópofizni! Szurkolok, hogy jól alakuljon!
2011. szept. 27. 19:46
 93/134 anonim ***** válasza:
76%
Pont a 2 gyerek miatt már most tisztáznám, miért várod meg, míg tényleg belenyal. Erre szerinted mit mondana, kb. azt, mint ott. Én keményen megmondanám, hogyha ezt tényleg megteszi, én eltűnök az életéből, és most már mindent figyelek.
2011. szept. 27. 19:50
 94/134 anonim ***** válasza:
86%
Neked kötélből vannak az idegeid! Ha az én férjem írta volna egy csajnak ezt, már régen megtéptem volna és repült volna az biztos! 2 gyerek ide vagy oda!
2011. szept. 27. 19:55
 95/134 A kérdező kommentje:

Bár tudom, hogy nem ez számít, de ráadásul én egy többdiplomás, szép nő vagyok (nyertem kétszer is iskolai szépségversenyt, tudom, régen volt, de még van azért némi nyoma, 36 éves vagyok), a lány pedig iskolázatlan, és nem éppen előnyös külsejű. Tudom, hogy ilyen esetekben nem ez a lényeg, de nagyon rosszul esik.

Mindenkinek köszönöm az együttérzést, ha hiszitek, ha nem, sokat segít!

2011. szept. 27. 20:09
 96/134 anonim ***** válasza:
80%

Mi az, hogy hagyja ki a férjet?!

Ti együtt akarnátok élni valakivel, aki porig aláz, megcsal fűvel-fával? Látszat boldogság kell nektek?! Te jó ég, csak nekem kellene felvilágosítás szívesen, ha megcsal a drága párom?!

2011. szept. 27. 20:16
 97/134 anonim ***** válasza:
Neked tenyleg kotelbol vannak az idegeid!!
2011. szept. 27. 20:23
 98/134 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy bocsi ha olyat írok, amit valaki már leírt.

Én ugyan nem vagyok házas, se anyuka. A saját tapasztalatom az, hogy aki megteszi egyszer az megteszi még egyszer. Csak idő kérdése... Az exem többször is megcsalt, az első felett szemet hunytam.. na ezt nem kellett volna, mert innentől kezdve nem volt megállj, hiszen úgyis elnézem. És milyen igaza lett.. voltam olyan hülye, hogy újra és újra elnéztem. Ilyen szitu is előfordult, hogy előre tudtam, és borítottam a bilit. Persze még én voltam a hibás, hogy rájöttem és aztán a sokadik alkalom után már nagyon ügyes volt. És mikor már újra bíztam benne - amit ugye nem kell mondanom, hogy mennyire nehéz volt - és azt hittem végre minden rendben akkor végül lelépett az egyik ri.bancával... Évekig voltam vele együtt.. Egy éve vagyunk külön és azóta is egy lelki roncs vagyok. De nem azért mert szeretem vagy ilyesmi.. nem, hanem azért mert így megaláztak és hogy egyáltalán ezt én hagytam, ahelyett, hogy az első eset után kiléptem volna. Az első férfi akibe igazán szerelmes voltam, és ezt ő ki is használta kellőképpen... Kell ez neked?

És, hogy a másik oldalról is megközelítsem: 7-8 éves kislány voltam, amikor kiderült, hogy anyám csalja apámat. Persze akkor én ezt még nem tudtam, csak évekkel később, de azt nem tudtam nem felfogni, hogy apáék minden áldott nap ordítoznak egymással valamiért én meg állandóan emiatt zokogtam. Végül nem váltak el, de csak azért mert akkor anyához kellett volna mennem és én apával akartam maradni. Apa meg tulajdonképpen feláldozta az életét.. ahelyett, hogy keresett volna elvált férfiként egy szerető társat, inkább nem vált el, és tűrt. Már 23 éves vagyok, de még mindig együtt élnek persze külön szobában laknak, és 10 percnél többet nem tudnak egy légtérben tölteni egymással. Gondolhatod milyen gyerekkorom volt így, hogy állandóan ment a veszekedés. Szerintem ezt se szeretnéd a gyerekeidnek.

2011. szept. 27. 20:24
 99/134 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező,Én a 41 éves nő vagyok,már írtam többször,tudod,ilyen cipőben voltam Én is.Írtad,hogy Te szép vagy,a nő meg nem.Nálunk ugyanez volt a helyzet,Én egy tök átlagos alkatú,viszont nagyon szép arcú nő vagyok,még most is 41 évesen,30-nak sem néznek sokan.Akkor Én 27 éves voltam,a szeretője meg 20.Én nagyon ápolt,csinos,a lány meg zsíros hajú,elöl több foghiány,ocsmány,közönséges stílus,ápolatlan.Minden ismerősünk ki volt akadva,hogy egy ilyen lánnyal csalt meg,ráadásul többször is.Amikor megkérdeztem hogy miért egy ilyennel,mi tetszett neki annyira egy ilyen nőben????Azt válaszolta,hogy a fiatalsága,meg az,hogy olyan "ribancos",kihívó magatartása volt.És még akkor is azt mondta a volt párom,hogy Én sokkal,ezerszer szebb,kedvesebb vagyok,de nem bírt ellenállni a lány "kúrvás"viselkedésének.
2011. szept. 27. 20:28
 100/134 A kérdező kommentje:
kb. ez lehet nálunk is...
2011. szept. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!