Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki utálja az...

Van itt olyan aki utálja az anyósát?

Figyelt kérdés
Elsősorban nőkre lennék kíváncsi illetve történetekre s hogy miért utálja?És ha van valami eszement csodalény,az el is árulhatná,hogyan lehetne ezt a problémát megoldani,mert már megőrülök!Köszi!
2011. szept. 26. 13:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%

szóval:

2gyereke van.Azén párom az idősebbik.neki semmit se ad,ha valamit kieszik a hűtőből,még aznap kifizetteti,de a kisebbikre mindig van pénz,pedig a dupláját keresi a pároménak.amit tőlünk elvenne,azt neki adni,kifizette neki a fél házat,mikor mi költöztünk,nem kaptunk semmit.ja igen,és álszent,hazudós,az ember arcába jópofizik,a háta mögött elmond mindennek.mikor még nála laktunk,bemászkált a szobába,minden apró ürüggyel(kinyitotta az ablakot,kihúzta a kanapét)közben ez is-az is átrendeződött,mikor zártam a szobát,még ő volt felháborodva.Abban az időben fogfájós volt,és lopta a szekrényből a gyógyszert.ha kölcsönkért valamit,úgy adta vissza hogy tönkre volt téve.Hibátlan telot kapott kölcsön kb 1hónapra,el volt törve,mikor visszakaptam,persze mindent tagadott.sose értett velem egyett,ha tanácsot is kért,azt is azért hogy lehurrogjon.párom munkanélküli lett pár hónapra,nem segített semmit,több volt a kiadásunk mint az én fizum.jó persze nem kell az egész keresetét nekünk adni,de itt egy sztori.mondtuk neki,adjon ezer-2ezer ft-ot,hogy tudjunk hó végén kaját venni.ez egy pénteki nap volt.azt mondta nincs,mert sok volt a kiadás.még azon a héten vasárnap,hozta be a 10ezrest,hogy nem-e tudjuk felváltani!!!ésmikor mondtuk hogy nincs,kiröhögött...azt hittem megüt a guta.ja igen,és ha bármi történt a házzal,mi voltunk a hibásak,mi tettük tönkre.pl elkezdett penészesedni a fal,mikor az ő általuk jóvá hagyott festékkel festettünk ki.

de apósomról lennének csak igazi sztorijaim :(

na ő az igazi s.ggf.j,anyósnak közben voltak normális pillanati,de após viszi a pálmát.

2011. szept. 26. 20:29
 22/42 anonim ***** válasza:
Mesélj az apósodról, kérlek, még apósos sztorit nem olvastam nagyon :)
2011. szept. 28. 17:19
 23/42 A kérdező kommentje:
igen,igen,légyszi!
2011. szept. 28. 18:26
 24/42 anonim ***** válasza:
93%
Konkrétan mikor összejöttem a kicsi fiával lek*rvzott, valahogy ezek után nem tudom szeretni :)
2011. szept. 28. 19:37
 25/42 anonim ***** válasza:
87%
Nekem rendes volt az anyosom is meg az aposom is ugy 400km távlatábol.Egy évben jo ha 3szor láttam.
2011. szept. 28. 20:24
 26/42 A kérdező kommentje:
utolsó:na azt én is elbírnám viselni,úgy lehetséges hogy én is kedvelném őket:D
2011. szept. 28. 20:27
 27/42 anonim ***** válasza:
89%
Igen én mást sem csinál csak engem ellenőrizget hazamegyek a munkából hulla fáradtan mindennap átjön és kidegel beleszol abba hogy hogyan főzök összevesztett velem azért mert nem öblitettem le a csetrest a mosogatógépebe tétel előtt a páromank az előző nője akinek van 1 éves gyereke a pasimtól azt nagyon szerette ez a nőszemély ja annyi életem sincs hogy találkozzak a barátnőimmel azt is megmagyarázza hogy a döglött kutya is alszik rettegek minden lébe kétkanál ahoz képest hogy a mosógépem fél éves a saját mosógépem amibe szintén belekötött mikor vettem a saját pénzemből hogy miért pont ezt a tipusú whirlpoolt veszem és miért pont felültöltőset a fél év alatt 10x használtam kb átjön és még elmegyek lefürödni azon kapom magam hogy megy a mosógép elpocsékolja a mosószereimet multkor én megpucoltam az ablakokat függönytmostam rá 2 hétre jött itthon volt egyedül még elmentem vásárolni aztmondta had porszivozzon fel mondom hát megcsinálom ő erősködött mondom jó elmegyek a barátnőimmel vásárolni hazajövök a függönyök leszedve kimosott függöny beledobva a kádba a másik mnet benn a gépbe nem elég hogy egy függöny helyett 3 at rakott bele és összegyűrődött hanem lejárt és belevágta a kádba és annyira összegyürte hogy ujra kellett mosnom meg vasalni és akkor utána átjött hogy ő milyen szépen takarit most már azon a szinten vagyok ráment a kapcsolatunkra is aztgondolja hogy a szekszuális életemet is vele beszélem meg ez egy szörnyű simulékony nő na ez csak pár ok és a pénzeleszámolnatatást még nem is mondtam a saját fizetésemből is képes elszámoltatni na csak ezért ja és értem hogy miért csinálja hogy a fia együtt legyen az előző nővel ,ár kavarognak is egymással áthivja teázgatni azt itt megy a nyali fali hát köszönöm szépen nem kérek ebből holnap kezdek pakolni és itt végeztem a mosógépemet amit szétbaszott meg teledugitotta mosóporral fizetheti ki aztán használja sokáig én holnap hivok asztalost és kiszedetem a beépitett gézamat meg a mosogatógépet is a konyhaszekrényből aztán szopjon le keresztbe bocsi a helyesírási hibákért de nagyon ideges vagyok
2011. szept. 28. 22:43
 28/42 anonim ***** válasza:
87%

Szegény 22.43! Lehet a másik nő is miatta lépett le.

Én is gyülölöm az anyósomat. Párom egész nap gürizik neki (családi bizniz de persze se fizetést se %ot nem kap - ha kell neki kérjen de persze akkor pont nem tud adni) Addig panaszkodott h ő milyen fáradt míg párom 15 évesen ott hagyta a sulit h az anyja helyett is dolgozon. Már ha anyának lehet szólítani. Ha velem van mindig haza hívja h ezt meg azt segítsen.

2011. szept. 28. 23:18
 29/42 mustafa33 ***** válasza:
83%
Ha Könyves Kálmán ismerte volna, nem beszélt volna hülyeségeket. Már ami a boszorkányokat illeti.
2011. szept. 29. 01:33
 30/42 mustafa33 ***** válasza:
86%
1 megoldás van. Küld el Norvégiába. Mert ha már Oszlóban lesz...
2011. szept. 29. 01:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!