Van itt olyan aki utálja az anyósát?
szóval:
2gyereke van.Azén párom az idősebbik.neki semmit se ad,ha valamit kieszik a hűtőből,még aznap kifizetteti,de a kisebbikre mindig van pénz,pedig a dupláját keresi a pároménak.amit tőlünk elvenne,azt neki adni,kifizette neki a fél házat,mikor mi költöztünk,nem kaptunk semmit.ja igen,és álszent,hazudós,az ember arcába jópofizik,a háta mögött elmond mindennek.mikor még nála laktunk,bemászkált a szobába,minden apró ürüggyel(kinyitotta az ablakot,kihúzta a kanapét)közben ez is-az is átrendeződött,mikor zártam a szobát,még ő volt felháborodva.Abban az időben fogfájós volt,és lopta a szekrényből a gyógyszert.ha kölcsönkért valamit,úgy adta vissza hogy tönkre volt téve.Hibátlan telot kapott kölcsön kb 1hónapra,el volt törve,mikor visszakaptam,persze mindent tagadott.sose értett velem egyett,ha tanácsot is kért,azt is azért hogy lehurrogjon.párom munkanélküli lett pár hónapra,nem segített semmit,több volt a kiadásunk mint az én fizum.jó persze nem kell az egész keresetét nekünk adni,de itt egy sztori.mondtuk neki,adjon ezer-2ezer ft-ot,hogy tudjunk hó végén kaját venni.ez egy pénteki nap volt.azt mondta nincs,mert sok volt a kiadás.még azon a héten vasárnap,hozta be a 10ezrest,hogy nem-e tudjuk felváltani!!!ésmikor mondtuk hogy nincs,kiröhögött...azt hittem megüt a guta.ja igen,és ha bármi történt a házzal,mi voltunk a hibásak,mi tettük tönkre.pl elkezdett penészesedni a fal,mikor az ő általuk jóvá hagyott festékkel festettünk ki.
de apósomról lennének csak igazi sztorijaim :(
na ő az igazi s.ggf.j,anyósnak közben voltak normális pillanati,de após viszi a pálmát.
Szegény 22.43! Lehet a másik nő is miatta lépett le.
Én is gyülölöm az anyósomat. Párom egész nap gürizik neki (családi bizniz de persze se fizetést se %ot nem kap - ha kell neki kérjen de persze akkor pont nem tud adni) Addig panaszkodott h ő milyen fáradt míg párom 15 évesen ott hagyta a sulit h az anyja helyett is dolgozon. Már ha anyának lehet szólítani. Ha velem van mindig haza hívja h ezt meg azt segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!