Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya nagyon utálja a barátom....

Anya nagyon utálja a barátom. Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Folyamatosan csak azt mondja h neki így meg úgy mennek be a boltba hogy elmondják, hogy a barátom mit csinál.Meg hogy minden héten más csajjal látják.Ha más csajjal van minden héten akkor miért én aludtam tegnap is nála?Miért én vagyok kint neki facebookján??Miért velem beszél ingyen? Ha közben meg minden héten más csajjal van ahogy azt anya mondja...? Mit tegyek, hogy anya békén hagyjon bennünket, hogy ne a mi kapcsolatunkkal foglalkozzon? Van egyben igaza hogy találkozott egy csajjal de nem azért és én is láttam őket nem csináltak semmi! Vagy ennyire naiv lennék?
2011. szept. 3. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, anyukád biztos nem akar neked rosszat. lehet, hogy tényleg azt hallja, hogy a barátod más lányok társaságában van, és emiatt félt, hogy nehogy csalódj egy nagyot. Ne haragudj emiatt anyukádra! Tudom, hogy idegesítő tud lenni, hisz én is voltam ebben a cipőben. Próbáld megbeszélni anyukáddal a dolgot.. Egyébként én a helyedben kicsit a barátom után is nézelődnék..

Tudod van egy olyan mondás, hogy nem zörög a haraszt...

Ezzel nem azt mondom, h tuti csajozik a pasid, csak nem árt nyitott szemmel járnod.

2011. szept. 3. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja,szerintem is járj nyitott szemmel.Hisz sajnos minden pletykának van alapja. Te aludtál ott nála, és egész nap,mit csinált!? Nem akarlak bántani és ne kezdj el őrülten féltékenykedni,de bizonyosodj meg róla,hogy nincs igaz anyudnak és utána higgadtan beszélgess el vele erről!
2011. szept. 3. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Alapja mindennek van.
2011. szept. 3. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen cipőben, anyuék ellenezték, bárkivel, csak vele ne, valamiért a szülők ezt jól érzik. Persze halálosan szerelmes voltam, nem hittem nekik, majd a saját bőrömön, meg 1-2 szó szerinti pofontól a párom részéről időben rájöttem, hogy igazuk volt anyuéknak. Meg az is megesett ,hogy barátnőm pasiját láttam 3x más lánnyal, félreérthetetlen helyzetben, közben a lánynak mindent megvett, a tenyerén hordta, ő ebből semmit nem vett észre. Én szóltam a lánynak, nem hitt nekem, de az igazság kiderült a végén. De biztos vannak happy end végű történetek is ilyen esetekben, vagyis remélem.
2011. szept. 3. 12:33
 5/9 A kérdező kommentje:
De mikor a nap minden majdnem minden percében együtt vagyunk és ingyen beszélünk telón akkor hogy tud megcsalni??
2011. szept. 3. 12:37
 6/9 anonim válasza:
Cseréld le a mutert
2011. szept. 3. 12:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyi h augusztusba én kreszre jártam szal sok dolgom volt nem voltunk ebben az egy hónapba úgy együtt,de beszéltünk telón végig meg minden...nem értem...
2011. szept. 3. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet lány haverja is..... Ezt anyudnak mond el inkább.
2011. szept. 3. 13:02
 9/9 A kérdező kommentje:
külföldről haza jött az unokatesója és vele látták bent a városba mert itt volt 1hetet és erre h ő mással van közbe meg az unokatesója volt...:/
2011. szept. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!