Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van egy nagyon jó barátom, de...

Van egy nagyon jó barátom, de a barátnő utálja! Miért, ha nem is ismeri?

Figyelt kérdés
Pár hónapja chatelek egy fiúval (kis koromban sokat játszottam vele, szóval ismerem), nagyon jófej! Tök jó barátok vagyunk ( nem szerelmesek:D) de a barátnőmnek ha mesélek róla, olyanokat mond rá! Pedig nem is ismeri! Mindig elkezdi, hogy minek lógok folyton rajta, ezzel biztos csak idegesítem... tény,hogy mindig én írok először, ő sztem nem is írna magától. Mikor ezt mondtam neki,mondta hogy hülye a barátnőm, és nem zavarom őt...de mégis...tényleg én kezdem folyton...ha rajta múlna, sztem nem is beszélgetnénk... miért ilyen a barátnőm? és miért ilyen a ˝haverom˝?? 12/L
2009. dec. 23. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld megállni, hogy nem írsz neki, és várd meg, hogy mikor ír magától. ha egy hét, egy hét. ha kettő, kettő. ha nem ír, akkor tényleg csak idegesíted
2009. dec. 23. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam, hogy pár napig nem írtam neki...hát ő sem írt... de amikor ráköszöntem nagy boldogan chatelt velem. ( boldogan= vigyorgó smilek)meg múltkor az egyik oszttársával chateltem. mondta hogy hallott már rólam.:D
2009. dec. 23. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:
rám köszööönt!!! :D nagyon örülök!! de viogyázni fogok, hogy ne idegesítsem!!
2009. dec. 23. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy barátnőd féltékeny? hogy miért? mert neked van egy fiú barátod, igaz, hogy nem szerelmed, de ettől még lehet, hogy "szét akar titeket választani" nekem sincs, neki se legyen alapon...
2009. dec. 23. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
hmm...erre nem gondoltam...lehet! Csak olyan furcsa a barátnőm! Szóval volt egy oszttársam akinek lett egy barátja. A bnőm folyton piszkálta a lányt: ˝két hétig sem fog tartani a kapcsolatotok˝ A fiú témák meg nagyon nem érdeklik.. lehet ha az alakja miatt?? emellet nagyon meg van elégedve magával..:S
2009. dec. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!