A barátom 3 éve van velem és az ex barátnője külföldön van. Vele 4 évig volt. Ez a volt barátnő sokszor írogat a barátom hugának ami nagyon zavar. Nem akarom hogy a családhoz köze legyen. Kedvesek vele de engem úgy bánt. Van okom félni?
Nincs. Ha a hugával tartja a kapcsolatot, ahhoz nagyon sok közöd nincs. Mégis, mi alapján tilthatnád meg neki(k)?
Ne foglalkozz vele, és kész.
Üdv!
Én jóban vagyok a húgom exével, néha összefutunk véletlenül és beszélgetünk, köszöntjük egymást ünnepeken, van hogy vele és a húgommal (+egyéb barátokkal) együtt megyünk szórakozni. Mindezt úgy, hogy a húgom mostani párja lassan 4 éve együtt él velünk.
Az alatt a 4 év alatt, ameddig a csaj a közéjük tartozott, gondolom megszerették egymást a családdal. Miért kellene gyűlölködni csak azért, mert a barátoddal való kapcsolata megromlott? Elég éretlen dolog lenne..
Ráadásul nem is a pároddal tartja a kapcsolatot, hanem csak a testvérével. Színtiszta barátságnak tűnik, és hidd el, hülyének néznének, ha te azt akarnád hogy felejtsék el egymást..
Vagy szerinted normális lenne, ha egyszer véletlenül szakítasz a pároddal és onnantól kezdve az egész családja ellened fordulna? Ez teljesen úgy jönne le, mintha csak érdekből "szerettek" volna, csak azért, hogy a barátodat ne bántsák meg..
"Nem akarom hogy a családhoz köze legyen"
Na erről a hozzáállásról és gondolkodásmódról szokjál le kurv@ gyorsan, ha nem akarsz elmarni magad mellől mindenkit, és egy utálatos, féltékenykedő, köcsögösködő kis ribi hírében állni. Nehogy már megszabd neki, kivel haverkodjon... De szánalmas.
Van okod félni, de csak saját magadtól, mert ez a viselkedés nagyon nem normális. Fogd vissza magad, mert ha ezt a barátod megtudja, nagyon gyorsan repülsz. Azt sem szabhatod meg, hogy a barátod kivel tartsa a kapcsolatot, nemhogy azt, hogy a huga vagy a családja. A barátod a társad (normális esetben), nem a játékszered vagy a tulajdonod.
Nekem az első kamaszkori exem a legjobb barátom, a férjem is tartja a kapcsolatot az elődömmel. De együtt vagyunk, egymást szeretjük, egymással házasodtunk össze, nem mással. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!