Milyen barátnő az ilyen?
Terhességem 2. hónapjában járok. Szinte minden nap oda jukadunk ki a "legjobb" barátnőmmel, hogy annyira ne éljem bele magam, mert bármi történhet. Magyarul elvetélhetek. Vagy ne menjek el táppénzre, csak ha eltelt a 12 hét, mert addig fölösleges és hogy jövök vissza, ha elmegy a baba.
Nyilván tisztában van vele mindenki, hogy ilyenkor sajnos megtörténhet a legrosszabb, de igazán rosszul esik, hogy az ő szavaival élve megpróbál a Földön tartani. Mit gondoltok erről?
Egy figyelmeztetés még elmegy. A második rinyálásnál megmondanám neki, hogy nem vagyok erre kíváncsi, majd a 12. hét után hívom.
Egyébként szerencsére sokkal több baba marad meg, mint amennyi elmegy.
Utolsó, te jó nagy gyök.ér vagy.
Kérdező, én a helyedben hanyagolnám egy db-ig a csajt, az tuti. Nekem ne magyarázza már be, h bmikor meghalhat a magzatom.
Megmondanám neki na mi van keserű a szőlő?
Hogy lehet vki ennyire p@raszt? Ez már lelki sérelmezés ám. Meghal a babád ezt mondogatja folyton csak nem ilyen durva szavakkal.
Nem beszélnék vele nekem nincs szükségem ilyen h*lye barátnőre a közelemben.
Nah ez most rendesen kiverte nálam a biztosítékot.:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!