Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnő hiány van, mit csináljak?

Barátnő hiány van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom,sokan vannak így...nekem még egy normális barátnőm se van.1.aki kiskorom óta barátnő volt,ő szó szerint ri**** lett,pedig annyira szerettük egymást,most meg...le se sz*r,csak azt látom,hogy miket csinál,meg ilyenek.2.középsulis lettem,azt hittem,hogy lesznek jó osztálytársaim akikkel barátok leszünk,erre ők csak el akarnak rontani engem(cigi,pia....stb)és annyira vágyom egy barátnőre,akivel mindent meg lehet beszélni,hülyéskedni,és hogy szeressen,mint barátnő,de ilyen nincs.Meg van egy állitólagos barátnő,de ő olyan vad,meg rocker csaj,nem lehet megpuszilni,meg átölelni,mert cikinek tartja,ha megpuszilom arcon mások előtt,meg ilyenek...meg hülyéskedni se,mert vad :/ mit csináljak? 15/L válaszokat előre is köszönöm!
2011. szept. 9. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A magányt rendkívül jól ki lehet használni. Hidd el később majd azt sírod vissza, hogy nem lesz egyedülléttel tölthető időd. Az egyedüllétnek rengeteg kis kapuja van, és mindet meg kell ismerni. Ne erőltesd a sorsot, hogy legyen, mert csak rosszabb lesz. Várj türelmesen, és lehet, hogy majd olyan barátnőd lesz aki egész életedben kitart melletted.
2011. szept. 9. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanennyi idős vagyok és ugyanez a problémám. Ha gondolod, írj.
2011. szept. 9. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

No para.

Jobbkéz gatyóba, éljenek a lányok! :D

2011. szept. 9. 20:54
 4/7 anonim válasza:
29%
cigizz, piálj
2011. szept. 9. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad elrontani, én ugyan fiú vagyok de nekem is hiányzik vki akit át lehet ölelni, hozzábújni , de mégse barátnő legyen. Nem szexet akarok, sőt még csókot se, hanem egyszerűen akit lehet szeretgetni vagy nemtudom mi erre a jó szó. Csak ezt nem lehet senkinek mondani mert akkor furán néznek hogy nem akarok "párkapcsolatot", pedig tényleg nem akarok, csak egy nagyon jó barátságot.
2011. szept. 9. 22:32
 6/7 A kérdező kommentje:
utolsó:végre egy normális fiú :) ám én is ugyan azt,aki barátságból szeret :/
2011. szept. 9. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, kedves vagy :)

Bátorkodtam volna írni privátot de sajnos nem engedélyezted :(

2011. szept. 10. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!