Legjobb barátnő. Áldásból átok?
A legjobb barátnőm ugyanezt csinálta. Valaki ilyen,nem lehet mit tenni vele:S én is sokszor mondtam neki h ne csak vele barátkozzon,persze nem tetszett neki aztán mikor kevesebbet találkoztunk amiatt mert más suliba kerültünk, keresett magának mást akire rátapadhat..:/ az ilyen barátságok egy idő után megszakadnak sztem:S
17/L
Próbáld meg összehozni egy fickóval. Akkor lesz kivel foglalkoznia.
Vagy mikor tudod, hogy lőre szervezkedik közös programokkal, előzd meg. Mondjuk te meg már 2 héttel előre jelentsd be, hogy a barátoddal mentek vacsizni vagy valahová.
Ha meg tényleg a barátod lenne, akkor hagyna levegőhöz jutni. Önző, kiakar magának sajátítani. Ezt nem szabad hagyni.
Az nem lehet, hogy leszbi a csaj?
Én bekeményítenék és nagyon komolyan megmondanám neki, hogy váljon le érzelmileg az exéről, mert egyértelműen ettől ilyen zakkant és egyúttal megmondanám neki, hogy bár ő a legjobb barátnőm, de az életem középpontjában immár a párkapcsolatom áll és nem állhatok 0-24-ig a rendelkezésére, mint lelkisegély szerviz. Néha ráfér a barátainkra is a kemény kritika. Ha ezen pedig megsértődik, akkor annyit is ért, hidd el nekem!
25 N
Vigyázz, tapasztalatból tudom, hogy ezek a "tapadós" barátnők nem mindig teljesen vágynak a másik társaságára, csak megszokták, hogy mindig van ott valaki, aki meghallgatja őket, törődik a kis lelkükkel- és "rajtamaradnak". Nekem volt olyan barinőm, hogy éjjel 3- kor hívott fel, mert "beszélgetni" akart vkivel.
Egyszeraztán akadt neki vmi komolyabb kapcsolata, és "levált" rólam, kezdtünk "hézagosan" találkozni, akkor már neki is az lett a "normális" állapot.
Remélem ennek a te barátnődnek hamarabb lesz hosszabb kapcsolata, meglásd, akkor már nem kell neki mindig megtalálnia :)
Pedig mást nem nagyon tudsz tenni, mint azt, hogy megbeszéled vele. Ha valóban olyan stabil és jó a barátságotok évek óta, akkor ez nem lehet probléma. Nagyjából azt mondd el, amit itt leírtál. Hogy fontos a barátsága, de ti barátnők vagytok nem sziámi ikrek.
Ha nincs kedved a Nagy Beszélgetéshez, akkor viszont a "gyakorlatban" kell megmutatnod, hogy neked hol a barátság határa. Ha menni akarsz menj, ha nincs kedved a közös programhoz, ne menj. Ne lapíts, és ne keress kifogásokat, nyugodtan mondd meg, hogy ehhez most nincs kedved, ahhoz viszont van, tehát azt fogod tenni, ami számodra vonzóbb. Ne mondj le saját programokat, és ne engedj az érzelmi zsarolásnak. A szemrehányásokat pedig intézd el egy "így alakult", "nem történt semmi tragédia", "majd legközelebb együtt megyünk" megjegyzéssel. Ne kezdj el magyarázkodni, és bocsánatot kérni, mert ezzel épp azt erősíted benne, amitől szabadulni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!