Rokonok vagyunk-e ha az én nagymamám és a barátom nagymamája unokatestvérek? és ha igen akk milyen rokonok vagyunk? És lehet-e köztünk szerelmi kapcsolat?
3dik uncsitesók vagytok.
A mai világban testvérek között is lehet, szóval te tudod.
azt hittem 8 ágon már nem gond...
ha bele gondolsz egyik déd nagy szüleitek közös..
szerintem ellég durva
Harmadfokon vagytok unokatestvérek.
Ha a vérfertőzési részét nézzük, akkor lehet köztetek kapcsolat, hiszen a véretek már " felhígult ", kicsi az esély, hogy emiatt ne lehessen egészséges babátok.
De van egy olyan része, hogy a családban mennyire vagytok közel egymáshoz. Nekem is van harmadfokú unokatesóm, de simán unokatesónak hívjuk egymást, és olyan közel is érzem magamhoz őt. Nem tudok rá másként nézni, mint pl. a bátyámra. Ha összejönnénk a család tuti kiborulna...
az ükszüleitek közösek, a dédik még nem.
nyugodtan lehet köztetek kapcsolat, hiszen harmadunokatestvérek vagytok, szinte alig van közös génetek... :)
már másodunokatestvérek is nyugodtan összejöhetnek...
ha esetleg komolyra fordul a dolog(házasság, gyerekek), és nem nyugszol, akkor lehet csináltatni vmi genetikai tesztet jópénzért, és majd az eldönti hogy mehet-e.
De 99%-ban biztos így is:)
testvérek közt kapcsolat vérfertőzésnek minősül, a BTK bünteti! nem tudom honnan veszik egyesek az ilyen marhaságokat. lehet, magukból indulnak ki.
ugyanígy a nevelőszülő sem létesíthet szexuális kapcsolatot a nevelt gyerekével, hiába nincs köztük vérségi kapcsolat.
az unokatesók közti házasságot már engedélyezik, más kérdés, h épeszű embernek nincs gusztusa ilyesmihez.
nekem még a másodunokatesóimmal is olyan a viszonyom, h nem tudnék rájuk pasiként tekinteni.
annyi ember van a világon, miért pont a rokonainkkal kéne összejönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!