Nem rossz egy gyereknek, hogy szájon puszilkozásra nevelik?
Nekem kicsit durva, és furcsa, hogy van olyan család,. ahol a gyereket úgy nevelik fel, hogy szájra adjon puszit.
Nem durva ez egy kicsit?
Mert szájon puszilni egymást a szerelmesek, szokták, nem a családtagok.
Szerintem is visszataszító és perverz... Persze nekem nincs gyerekem, lehet mondani, hogy "amíg nem vagy anyuka, úgysem érted, meg ez nem szexuális töltetű" és blablabla, de nekem akkor is az. Anyámat is megkérdeztem erről, szerinte is gáz, pedig neki van gyereke :D
Amúgy erről eszembe jutott egy eset: néhány hete utaztam a buszon, és előttem ült egy anya a kb. 4 éves kislányával. Egész úton jó nyálasakat "cuppogtak", ok, mondom, ő dolguk, de az már végleg kiverte a biztosítékot, amikor olyat kezdtek játszani, hogy a kislány kinyújtotta a nyelvét, az anya meg bekapta és szívogatta meg "csócsálta". . Fúj ba**ki, na itt felálltam és hátrébb mentem, azért ez már túl megy minden határon. Gusztustalan. Oké, hogy nagyon szereti, meg "szerelmes" bele, de azért ne már.
(egyébként ez a "szerelmes" vagyok a gyerekembe is elég negatív hangzású számomra, hiába idézőjeles "szerelem". Szerintem az ember a párjába szerelmes, a gyerek meg a "szerelmük gyümölcse", akit mondjuk földöntúli szeretettel vesznek körül/elmondhatatlanul imádnak vagy mittudomén, de nem szerelmesek bele.)
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:29
egyetértek.
"de a fiún látszott, hogy undorodik az egésztől!"
Honnan tudod, hogy attól undorodik? Mondta neked?
Imádom, mikor sztorikat találnak ki mások életéről.
Ezer dolog miatt fintoroghatott. Aznap dogát írt, kő volt a cipőjében, fingania kellett, te meg rögtön azt látod bele, amit látni szeretnél.
"Honnan tudod, hogy attól undorodik? Mondta neked?
Imádom, mikor sztorikat találnak ki mások életéről.
Ezer dolog miatt fintoroghatott. Aznap dogát írt, kő volt a cipőjében, fingania kellett, te meg rögtön azt látod bele, amit látni szeretnél."
Nem mondta nekem :O, de láttam rajta, hogy ha nem is a puszitól undorodik,de a helyzet neki elég kellemetlen volt, mert utána körülnézett és lehajtotta a fejét!nem hinném, hogy bármely 15 éves fiú ürül annak, hogy látják őt "csókolózni" az anyjával! engem amúgy nem zavar, felőlem csinálhatják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!