Nem rossz egy gyereknek, hogy szájon puszilkozásra nevelik?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit durva, és furcsa, hogy van olyan család,. ahol a gyereket úgy nevelik fel, hogy szájra adjon puszit.
Nem durva ez egy kicsit?
Mert szájon puszilni egymást a szerelmesek, szokták, nem a családtagok.
2011. szept. 7. 16:06
21/49 anonim válasza:
De furcsa, a szájrapuszi egy intim dolog!
22/49 anonim válasza:
A szájrapuszi NEM intim dolog! Bár manapság már azt is kapcsolatnak minősítik, ha valakivel szemezel.
Szájrapuszit adtam már barátnőmnek (heteró lány vagyok), és meleg pasinak is. Annyi ideig tart, mint egy arcra puszi, nincs ideje "elintimülni".
23/49 anonim válasza:
Szerintem nem az idő függvénye az intimiás, hanem a hely ahová adod.
24/49 anonim válasza:
Picinél nem gáz, én nem oda adok, de mindig forgolódik és néha oda sikerül. Nagyobbaknál már gáz.
25/49 anonim válasza:
De intim dolog! Az arcapuszi a nem intim dolog!
26/49 anonim válasza:
Akkor legyen neked intim, nekem nem intim, és ne nézzünk le senkit. Mit szólsz?
27/49 anonim válasza:
Akkor menjél smárold le a barátnőidet :D:D:D
28/49 anonim válasza:
De, intim dolog! Sőőőőt, nagyon intim. Emlékszem miután megszereztem a diplomám, összeröffent a rokonság. Egyik unokatestvérem kisfia / akkor lehetett kb. 6 éves/ üdvözlésképp simán szájon puszilt. Se köpni, se nyelni nem tudtam. Nem tartom helyesnek. Egyszerűen nem a szülő-gyerek szerepkörbe tartozik ez.
30/49 anonim válasza:
Értelmes és érett válasz.
Tudom, a lenézést feladni nagyon nehéz lehet, hisz akkora öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!