Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem rossz egy gyereknek, hogy...

Nem rossz egy gyereknek, hogy szájon puszilkozásra nevelik?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit durva, és furcsa, hogy van olyan család,. ahol a gyereket úgy nevelik fel, hogy szájra adjon puszit.

Nem durva ez egy kicsit?

Mert szájon puszilni egymást a szerelmesek, szokták, nem a családtagok.

2011. szept. 7. 16:06
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
30%
feltűnt,hogy nem eszkimók vagyunk??
2011. szept. 7. 16:19
 12/49 anonim ***** válasza:
87%

Engem szájon nem csókolt anyu, de fenéken igen.:D

Szerintem túldramatizáljátok.

2011. szept. 7. 16:20
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

"feltűnt,hogy nem eszkimók vagyunk??"

Nem értetted, hogy épp ezt akarta mondani? Hogy csak szokás kérdése az egész?

2011. szept. 7. 16:22
 14/49 anonim ***** válasza:
Nekem nem "normális" dolog, nem tehetek róla. Van , ami még belefér, ez nem.
2011. szept. 7. 16:22
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Én is meglepődtem még kisiskolás koromban,ugyanis anyukám az iskolában dolgozott és az osztályom nagyon szerette. Mindig mindenki adott neki puszit elsőbe ha találkozott vele. Az egyik fiúcska pedig szájba puszilta. Anyu is nagyot nézett,aztán késöbb a fiú anyukája mondta,hogy biztosan azért,mert ők így szokták... Számomra is visszataszító egyébként :D
2011. szept. 7. 16:23
 16/49 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem normális. SZájrapuszit az ember a szerelmének ad, nem a gyerekének!
2011. szept. 7. 16:26
 17/49 anonim ***** válasza:
79%
Én nem adtam a kisfiam szájára puszit,ő mindig oda ad nekem.nem tiltom,de mindenki más arcra kapja tőle a puszikat.én is furcsálltam mig nem volt gyerekem,de hát most ő a "szerelmem":))
2011. szept. 7. 16:29
 18/49 anonim ***** válasza:
42%
én örülök, hogy engem nem szájrapusziztak soha anyáék, most hányingerem lenne magamtól.
2011. szept. 7. 16:29
 19/49 anonim ***** válasza:
54%
istenem, semmi furcsa nincs benne.. szájon puszi az nem olyan mintha a nyelvedet ledugnád valakinek a torkád közben meg fogdosnád a csöcsét.
2011. szept. 7. 16:30
 20/49 anonim ***** válasza:

"anyukám az iskolában dolgozott és az osztályom nagyon szerette. Mindig mindenki adott neki puszit elsőbe ha találkozott vele. Az egyik fiúcska pedig szájba puszilta. Anyu is nagyot nézett,aztán késöbb a fiú anyukája mondta,hogy biztosan azért,mert ők így szokták... "

EZ ROHADT JÓ XDDDDDDD

2011. szept. 7. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!