Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem rossz egy gyereknek, hogy...

Nem rossz egy gyereknek, hogy szájon puszilkozásra nevelik?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit durva, és furcsa, hogy van olyan család,. ahol a gyereket úgy nevelik fel, hogy szájra adjon puszit.

Nem durva ez egy kicsit?

Mert szájon puszilni egymást a szerelmesek, szokták, nem a családtagok.

2011. szept. 7. 16:06
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is furcsa. Én sosem adtam puszit a kisfiam szájára, mindig csak a pofijára.
2011. szept. 7. 16:08
 2/49 anonim ***** válasza:
100%

Durva vita kerekedik hamarosan. :D

Én sem szerettem, amikor a párom szájon puszilta a babám, ezért mindig rászóltam, és leszoktattam erről. Egészségügyileg sem a legjobb, és amúgy sem.

2011. szept. 7. 16:08
 3/49 anonim ***** válasza:
91%
Ahány ház annyi szokás. Mindenki a magáéhoz hűséges.
2011. szept. 7. 16:10
 4/49 anonim ***** válasza:
67%

szerintem gusztustalan

egy gyerek ártatlansága van kihasználva, mert ő nem vágja, hogy ez tulajdonképpen egy intim csók

mert szerintem egy tini sem kezdeményez ilyet a szüleinél, tehát amikor már saját öntudatuk van.

én így látom.

2011. szept. 7. 16:11
 5/49 anonim ***** válasza:
89%
Na meg Brezsnyev és Kádár, őket kihagytad. Tényleg, lehet, hogy oroszok, nem?
2011. szept. 7. 16:11
 6/49 anonim ***** válasza:
72%
pszichológus létemre azt mondom, hogy nem kellene...
2011. szept. 7. 16:14
 7/49 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem semmi baja nem lesz a gyereknek. Kivéve, ha a "jóakaró" ismerősök, rokonok a füle hallatára oktatják ki a szülőket, hogy a gyerek fejlődésének ez nem tesz jót. Akkor idővel valóban lehet gondja belőle.

Ez csak szokás dolga. Képzeljétek el, egy prűdebb eszkimó mennyire ki lehet borulva rajtunk, hogy piszézzük a gyerekeket, ráadásul nem csak a sajátunkat, hanem más gyereket is!!!

2011. szept. 7. 16:17
 8/49 anonim ***** válasza:
51%
én is rossz dolognak tartom.nem is értem hogy jut ez valakinek eszébe,vaagy mit gondol ilyenkor...
2011. szept. 7. 16:17
 9/49 anonim ***** válasza:
67%
Az egyik legjobb barátnőm úgyanígy nőtt fel. (kis korunk óta ismerjük egymást) és az oviba is mindig úgy köszönt el az anyjától, hogy szájra puszi volt. Nekem akkor gyerekkén is furcsa volt és mindig kérdeztem anyukámat, miért jó ez!? Ő azt felelte, hogy valakinek ez a jó, mert "annyira szerelmes" a gyerekébe, valaki pedig nem tartja ezt normálisnak. Szerencsére az én szüleim nem tartották ezt normálisnak, mert nekem sem tetszik ez, hogy szájon pusziljon az édesanyám-édesapám. De a legjobb barátnőm (akivel már 19évesek vagyunk) van hogy még mindig szájra puszival köszön az anyjával.
2011. szept. 7. 16:18
 10/49 anonim ***** válasza:
71%
Számomra is furcsa és kicsit visszataszító is a dolog. Unokatestvérem puszilja szájon folyton a gyerekeit, és a kisebbik lánya egy időben nekem is mindig a számra akart puszit adni, ami engem nagyon zavart, de aztán valahogy erről már leszokott.
2011. szept. 7. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!