Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem rossz egy gyereknek, hogy...

Nem rossz egy gyereknek, hogy szájon puszilkozásra nevelik?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit durva, és furcsa, hogy van olyan család,. ahol a gyereket úgy nevelik fel, hogy szájra adjon puszit.

Nem durva ez egy kicsit?

Mert szájon puszilni egymást a szerelmesek, szokták, nem a családtagok.

2011. szept. 7. 16:06
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
33%
Egy szóval nem írtam, hogy lenézlek. De el tudom képzelni ahogy odamész barátnődhöz és szájrapuszilod, hányszor néztek leszbikusnak? :D
2011. szept. 7. 16:43
 32/49 anonim ***** válasza:
79%
Egy szájra puszi nem a világvége, én nem adok a fiamnak, de nem is akadok ki, ha látok ilyet. Aki meg undorodna magától, mert picinek az anyjával pusziltak volna szájon, nagyon jó kapcsolatuk lehet.
2011. szept. 7. 16:44
 33/49 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi erővel puszild meg a p*csét, hiszen az is annyi ideig tart mint egy sima puszi :D
2011. szept. 7. 16:44
 34/49 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ezzel nem is igazán az a baj, amikor egy szülő puszilja meg a saját gyermekét, hanem, hogy a gyerek ezt természetesnek veszi és akár egy idegent is így üdvözöl. Ebből pedig komoly problémák adódhatnak.
2011. szept. 7. 16:50
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Én adok a lányom szájára puszit, az apja is ad.

4 éves. Tudja, hogy csak anyának és apának adunk szájra puszit, mindenki másnak arcra. Az oviban is így tanították neki még régebben.

Én nagyon szeretem mikor puszit adunk egymásnak.

Szerintem amíg ilyen kicsik addig nincs vele semmi gond.

10 év múlva már biztos nem fog szájra puszit adni...

2011. szept. 7. 16:59
 36/49 anonim ***** válasza:

Szerintem ez külföldi szokás, legalábbis sok filmben látni, hogy szájra ad az anyuka puszit a gyerekeinek... Gondolom, ez is jön át hozzánk, mint szokás...

Ha meggondolom, azt hiszem, sógornőm is szájrapuszilja a kislányát. :S Nekem furcsa, szerintem túl intim.

2011. szept. 7. 17:19
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem érdekel, hogy ha leszbikusnak néznek. Gondoljanak azt, amit akarnak.

Másrészt, a szájrapuszi olyan gyors, hogy ha csak nem néz valaki folyamatosan és közelről, akkor simán hiheti, hogy arcra puszit adtam.

2011. szept. 7. 17:23
 38/49 anonim ***** válasza:

Én néha szájonpusziltam anyukámat kb 5-6 éves koromig itthon.

nem lettem aberrált,pedofil,idegeneknek már akkor sem jutott eszembe semmilyen puszit adni.

Túl van ez lihegve. Inkább az gondolkozzon el,hogy rendben van e az agya,aki egy gyerek és egy felnőtt ölelkézésébe,szájrapuszijába szexuális dolgokat képzel bele.

Ennyi erővel,a szoptatás miért nem aberrált,gondolom mindenkinek nyalták ,vagy csokolgatták a mellét,kapták be a mellbimbóját ( bocs,hogy ilyen naturalistán fejezem ki magam) . A csecsemőnek is a szájába rakod,az nem pedofil??

Ezt nagyon túl lihegitek szerintem..

2011. szept. 7. 18:29
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele. Inkább azzal van baj, aki ezt szexuális töltetű puszinak látja. Sem az szülő, sem a gyerek nem érzi annak. Majd ha már annak érzik, leszoknak róla. Általában a gyerek átszokik az arcra puszira, amint úgyérzi, már inkább így a normális.
2011. szept. 7. 18:43
 40/49 anonim ***** válasza:
46%
Milyen érdekes, azok akik 'természetesnek' veszik a szájra pusziz
2011. szept. 7. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!