Nem rossz egy gyereknek, hogy szájon puszilkozásra nevelik?
Nekem kicsit durva, és furcsa, hogy van olyan család,. ahol a gyereket úgy nevelik fel, hogy szájra adjon puszit.
Nem durva ez egy kicsit?
Mert szájon puszilni egymást a szerelmesek, szokták, nem a családtagok.
Én adok a lányom szájára puszit, az apja is ad.
4 éves. Tudja, hogy csak anyának és apának adunk szájra puszit, mindenki másnak arcra. Az oviban is így tanították neki még régebben.
Én nagyon szeretem mikor puszit adunk egymásnak.
Szerintem amíg ilyen kicsik addig nincs vele semmi gond.
10 év múlva már biztos nem fog szájra puszit adni...
Szerintem ez külföldi szokás, legalábbis sok filmben látni, hogy szájra ad az anyuka puszit a gyerekeinek... Gondolom, ez is jön át hozzánk, mint szokás...
Ha meggondolom, azt hiszem, sógornőm is szájrapuszilja a kislányát. :S Nekem furcsa, szerintem túl intim.
Egyrészt nem érdekel, hogy ha leszbikusnak néznek. Gondoljanak azt, amit akarnak.
Másrészt, a szájrapuszi olyan gyors, hogy ha csak nem néz valaki folyamatosan és közelről, akkor simán hiheti, hogy arcra puszit adtam.
Én néha szájonpusziltam anyukámat kb 5-6 éves koromig itthon.
nem lettem aberrált,pedofil,idegeneknek már akkor sem jutott eszembe semmilyen puszit adni.
Túl van ez lihegve. Inkább az gondolkozzon el,hogy rendben van e az agya,aki egy gyerek és egy felnőtt ölelkézésébe,szájrapuszijába szexuális dolgokat képzel bele.
Ennyi erővel,a szoptatás miért nem aberrált,gondolom mindenkinek nyalták ,vagy csokolgatták a mellét,kapták be a mellbimbóját ( bocs,hogy ilyen naturalistán fejezem ki magam) . A csecsemőnek is a szájába rakod,az nem pedofil??
Ezt nagyon túl lihegitek szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!