A párom átver kis dolgokban, elvileg cél szentesíti az eszközt. Ki hogy venné?
pl.
- karácsonykor üzletekben néztünk ruhákat ajándékba ennek annak, miközben rákérdezett a párom tetszik e nekem ez a felső, mondtam igen. erre suttyóban a kis tingli-tangli eladókkal megbeszélte a hátam mögött, hogy megveszi, hogy én ne tudjam, ott azonnal suttyóban.
ennyi erővel az orrom előtt csajozhatna....
- egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem hogy lehet ilyen, mire visszajött, hogy csak elnézett a műszaki részre - karácsonykor kiderült - akkor is nekem vett ajándékot.
- vannak haverjai, akiket utálok - mert nem egyszer beszóltak nekem én meg nem tudom kezelni - erre mondta lesz családi összejövetel, menjünk, és az összejövetelen erre nagy meglepetésemre megjelentek a haverjai is - én kiakadtam, hogy nekem miért nem említette, hogy legalább lelkileg készüljek - erre ki akadt, hogy ne balhézzak.
- mondtam neki, ha apró dolgokban átver, az a bizalmam rombolja őfelé. mintha a falnak beszélnék!
most ezek a dolgok csak engem akasztanak ki, vagy más hogy venné???
én 24, ő 29 éves
jelenleg nem osztok meg vele semmit magamról
mivel nem bízom benne, és szerintem a megbízható emberekben meg lehet bízni, így nem tekintem már őt társamnak, csak van, mert nem vagyok képes szakítani alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!