Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom átver kis dolgokban,...

A párom átver kis dolgokban, elvileg cél szentesíti az eszközt. Ki hogy venné?

Figyelt kérdés

pl.

- karácsonykor üzletekben néztünk ruhákat ajándékba ennek annak, miközben rákérdezett a párom tetszik e nekem ez a felső, mondtam igen. erre suttyóban a kis tingli-tangli eladókkal megbeszélte a hátam mögött, hogy megveszi, hogy én ne tudjam, ott azonnal suttyóban.

ennyi erővel az orrom előtt csajozhatna....

- egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem hogy lehet ilyen, mire visszajött, hogy csak elnézett a műszaki részre - karácsonykor kiderült - akkor is nekem vett ajándékot.

- vannak haverjai, akiket utálok - mert nem egyszer beszóltak nekem én meg nem tudom kezelni - erre mondta lesz családi összejövetel, menjünk, és az összejövetelen erre nagy meglepetésemre megjelentek a haverjai is - én kiakadtam, hogy nekem miért nem említette, hogy legalább lelkileg készüljek - erre ki akadt, hogy ne balhézzak.

- mondtam neki, ha apró dolgokban átver, az a bizalmam rombolja őfelé. mintha a falnak beszélnék!

most ezek a dolgok csak engem akasztanak ki, vagy más hogy venné???

2011. szept. 4. 12:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire panaszkodsz és nem tetszik neked ez, akkor miért nem beszéled meg vele, ha nem nem tudsz vele beszélni miét nem hagyod ott? Ne várd a csodát!
2011. szept. 4. 13:16
 32/53 anonim ***** válasza:
84%
Mondjátok, hogy ez csak egy kamu kérdés...az ilyen nők miatt megy a folyamatos általánosítás a gyengébbik nem hisztéria-faktoráról. Hát nem csoda...
2011. szept. 4. 13:23
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Én a csávó helyében rég kipenderítettem volna ezt a sipákoló, kákán is csomót kereső libát.
2011. szept. 4. 13:28
 34/53 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyiküknek fejlődni kéne, mert mindkettőjüknek van hová. Valahogy egyikük sem jól áll hozzá a dolgokhoz. A lány túl sokat hisztizik. A fiú pedig elég rossz tulajdonságokkal rendelkezik. Már ha olyan, mint amilyennek leírta. Nekem ezekből egy is túl sok lenne.
2011. szept. 4. 13:34
 35/53 anonim ***** válasza:
Az első problémát csak én nem értem? Azt mondod, ott csinálta, de te mégsem vetted észre. Akkor hol itt a baj??
2011. szept. 4. 13:46
 36/53 anonim ***** válasza:

Nem értem. Miért baj az, hogy ajándékot vesz neked? Én örülnék neki, ha az egész emberiség átverésként nekem venne cuccokat. De komolyan.

Aztán, tudja egyáltalán, hogy nem annyira bírod a haverjait? Az azért rossz helyzet, hogy nem jössz ki velük, próbálj meg jóarckodni velük legalább egy kicsit is. A párodnak sem lehet baromi jó érzés, hogy közé meg a haverjai közé állsz, és kábé nem is akarod, hogy ő a haverjaival legyen, és mindig csak téged ajnározzon. Lehet, hogy ezt te nem így látod, de ő érezheti ezt.

Ééés ha bajod van vele, beszéld meg vele nyugodt körülmények közt, és ne kertelj, meg hagyd a költői képeket, mondd meg konkrétan.

2011. szept. 4. 13:48
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Meg miért kell mindenen problémázni?? :) Ciki. Ahelyett, hogy örülnél neki... Nem valami pozitív életvitel. :D
2011. szept. 4. 13:50
 38/53 A kérdező kommentje:

a haverjai a párom előtt szólnak be, ő meg jókat nevet velük.

nem állok közéjük, egyáltalán.

és nem az a baj, hogy ajándékot vesz.

hanem ennyi erővel az orrom előtt kérheti el egy csaj tel.számát is

tehát a bizalmamat rombolja.

amúgy jelenleg is azon veszekszünk, hogy soha nem hallgat engem meg, és ezt már ezerszer megbeszéltük, én már nem fűzök reményt a változáshoz.

ha erre rámegyünk, hát rámegyünk.

ezt tudja jól.

de még mindig arcoskodik velem.

2011. szept. 4. 13:54
 39/53 anonim ***** válasza:

Hány éves a pasas? Kicsit gyerekes, így az elmondásod alapján... Mármint hogy ő is röhög... De a pasiknak mindig is fontosak a haverjai. Szóval te ne mondj a haverjai rosszat. De tanuld meg kezelni a helyzetet. Te is röhögj. Szólj vissza poénosan, vedd poénra azt az egész haveros helyzetet...

Az, meg hogy mások telszámát kéri el honnét veszed? Amíg nem csal meg velük, az addig annyira nagyonnagyon nem gáz, tudod a vadász... vadászik. :DD De lehet hogy úgy érzi nem elég izgalmas a kapcsolatotok ezért kell neki vadásznia... dobj be valami újat. :D

Hú, ez hülyén hangzik, de ez van.

2011. szept. 4. 13:59
 40/53 anonim ***** válasza:
Újraolvastam a hozzászólásokat. Próbáltam toleráns lenni, de egész egyszerűen nem értem a problémát, pedig nő vagyok én is...
2011. szept. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!