Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom átver kis dolgokban,...

A párom átver kis dolgokban, elvileg cél szentesíti az eszközt. Ki hogy venné?

Figyelt kérdés

pl.

- karácsonykor üzletekben néztünk ruhákat ajándékba ennek annak, miközben rákérdezett a párom tetszik e nekem ez a felső, mondtam igen. erre suttyóban a kis tingli-tangli eladókkal megbeszélte a hátam mögött, hogy megveszi, hogy én ne tudjam, ott azonnal suttyóban.

ennyi erővel az orrom előtt csajozhatna....

- egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem hogy lehet ilyen, mire visszajött, hogy csak elnézett a műszaki részre - karácsonykor kiderült - akkor is nekem vett ajándékot.

- vannak haverjai, akiket utálok - mert nem egyszer beszóltak nekem én meg nem tudom kezelni - erre mondta lesz családi összejövetel, menjünk, és az összejövetelen erre nagy meglepetésemre megjelentek a haverjai is - én kiakadtam, hogy nekem miért nem említette, hogy legalább lelkileg készüljek - erre ki akadt, hogy ne balhézzak.

- mondtam neki, ha apró dolgokban átver, az a bizalmam rombolja őfelé. mintha a falnak beszélnék!

most ezek a dolgok csak engem akasztanak ki, vagy más hogy venné???

2011. szept. 4. 12:22
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik esetről tényleg szólhatott volna, de az első két esetnél csak szimplán hisztis vagy..már bocsánat.
2011. szept. 4. 12:56
 22/53 anonim ***** válasza:

Az első szerintem egyáltalán nem átverés. Várhatott volna a vásárlással, de lehet, hogy arra pont elfogyott volna, félrerakatni meg nem minden boltban lehet. Ha meg elveszíted egy boltban, akkor hívd fel telefonon. Én biztos ezt csinálnám. Ilyeneken ne akadjál már fent. Legközelebb nézheted szeritnem, hogy titokban vegyen neked ajándékot, és majd az eljegyzés sem lesz meglepetés, nehogy átverésnek érezd.

A haveros dolog tényleg nem volt szép tőle, de hát elég nagy lány vagy, gondolom a haverok sem vademberek, az én barátomnak is vannak haverjai, akik nem a szívem csücskei, de megoldjuk. Egy kis alkalmazkodás nem árt.

2011. szept. 4. 12:58
 23/53 A kérdező kommentje:

nem tudom, csak nem érzem a párom a becsület bajnokának

volt,ezáltal bizalmatlanabb vagyok. pl névnapomra karkötőt lopott nekem.

kérdeztem miért nem vette meg?

erre: nem volt ott senki, és gondoltam miért ne.

amúgy nem tudom milyen a pszichopata jellem

ami jelleme van: uralkodós, hatalommániás, mindig neki van igaza típus, engem rendszerint nem hallgat meg, ha a szememre vet valamit, magyarázkodnék, mire leint, hogy én csak ne szóljak.

ennyi az összes negatív tul-a, ha azt leszámítom, hogy szeret másokkal flörtölni.

2011. szept. 4. 13:00
 24/53 anonim ***** válasza:
68%

"amúgy nem tudom milyen a pszichopata jellem "

pont, mint a tied, drága

-,-"

2011. szept. 4. 13:02
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? És mióta vagytok együtt?

Ha csak rosszat tudsz róla mondani,akkor miért vagytok együtt,hagyd ott!!!

2011. szept. 4. 13:03
 26/53 A kérdező kommentje:

és volt amikor csajokat nézegetett a neten, én megkérdeztem tőle, hogy nyugodta elmondhatja, ha másra van szüksége, vagy unna engem, erre azt mondta csak én kellek

megint rákérdeztem egyre idegesebb lett, már ordibált.hogy nem, nem így van.

erre megmutattam neki a gépében az előzményeket....

hát elpirult.

ha nem is akart semmit mástól, csak nézelődött, miért nem tud őszinte lenni?

elkeserít.

2011. szept. 4. 13:04
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj hogy ezeket nem tudjátok megbeszélni.
2011. szept. 4. 13:05
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele, ha így jellemzed? Én mindíg kedves,okos, jókiállású fiúkkal jártam és olyanhoz is mentem hozzá. De ízlések és pofonok...ha neked ez kell, akkor ne sírj.
2011. szept. 4. 13:05
 29/53 A kérdező kommentje:
a pszihopata jellem kérdés miatt soroltam fel a negatív tulajdonságait, nem azért, mert nem tudnék róla jót mondani.
2011. szept. 4. 13:06
 30/53 anonim ***** válasza:

Ha érdekel milyen a pszichopata jellem akkar keress rá googleban, h: antiszociális személyiségzavar.

Amúgy engem az uralkodni vágyása és az, hogy nem hallgat meg jobban zavarna mint a fent említett példák. De nem vagyunk egyformák.

2011. szept. 4. 13:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!