A párom átver kis dolgokban, elvileg cél szentesíti az eszközt. Ki hogy venné?
pl.
- karácsonykor üzletekben néztünk ruhákat ajándékba ennek annak, miközben rákérdezett a párom tetszik e nekem ez a felső, mondtam igen. erre suttyóban a kis tingli-tangli eladókkal megbeszélte a hátam mögött, hogy megveszi, hogy én ne tudjam, ott azonnal suttyóban.
ennyi erővel az orrom előtt csajozhatna....
- egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem hogy lehet ilyen, mire visszajött, hogy csak elnézett a műszaki részre - karácsonykor kiderült - akkor is nekem vett ajándékot.
- vannak haverjai, akiket utálok - mert nem egyszer beszóltak nekem én meg nem tudom kezelni - erre mondta lesz családi összejövetel, menjünk, és az összejövetelen erre nagy meglepetésemre megjelentek a haverjai is - én kiakadtam, hogy nekem miért nem említette, hogy legalább lelkileg készüljek - erre ki akadt, hogy ne balhézzak.
- mondtam neki, ha apró dolgokban átver, az a bizalmam rombolja őfelé. mintha a falnak beszélnék!
most ezek a dolgok csak engem akasztanak ki, vagy más hogy venné???
valahogy próbálom éreztetni:
- van az a jellem, aki képes poénból lopni
- és van az a jellem, aki nem képes poénból lopni
a párom az első kategoria, én a második
a második ezért nem tud bízni első jellemtípusban
így érthető?
és amikor a haverjai beszólnak, és ezen röhögnek, mivel nem jóindulatúlag poénkodnak, hanem ismétlem: beszólnak! így én nem tudom poénra venni
Elég bántalmazó típusnak tünik azok alapján amit a kommentekben felsoroltál.
Egyértelműen lenéz téged.(nem hallgat meg, leint)
Én szakítanék, mert az ilyenek szoktak később fizikailag is bántalmazni.
Erre gondoltam,mikor gyanús lett nekem. Hagyja, hogy sértegessenek.Elég gáz.
Mondjuk ha feltételezném, hogy a másik a beszélgetést ténylegesen szemrehányásra és hisztire használná, én se akarnék beszélgetni vele...
Amúgy mi a ráknak vagytok együtt? Te hisztis vagy, ő szerinted érzéketlen. Mi tart együtt benneteket?
Nyílván nem azok a dolgok zavarnak benne amiket a kérdésbenleírtál, hanem az egész személyisége.
Szakíts vele minél hamarabb, mert egyre veszélyesebb és nehezebb lesz.
hisztis vagyok?
akkor olyan nőnek kellene lennem, aki mindent eltűr, akinek a párja kénye kedvére ugráltathatja?
akkor meg az lenne a baj, hogy magamnak köszönhetem. ugye?!
szakítás, hm....
most hagyom kiforrni, hova vezet ez az egész, nem harcolok ellene, nem harcolok már a kapcsolatért.
minek vagyok vele?
kezdetben ő volt az álmom.
egy álmot meg nehéz elengedni.
és nem az a baj, hogy ajándékot vesz.
hanem ennyi erővel az orrom előtt kérheti el egy csaj tel.számát is
tehát a bizalmamat rombolja.
Ez egy akkora nagy marhaság! Ne kombináld túl..
Csinálj amit akarsz, de ha nem is harcolsz a kapcsolatért csak sodródsz az árral, akkor is cseszegetni fog :) Vagy elviseled vagy szakítasz. Ez van. Ha szeretnél nyugodtan szenvedj még, csak ne itt tedd.
Szerintem amiatt nem szakítassz amiért kismillió bántalmazó kapcsolatban élő nő, nagyon nehéz egyedül végigcsinálni.
Ez az álom duma egy kamu, élni akarsz vagy álmodni?
igen, most sodródom az árral
majd kiforrja magát valahova
és nem érdekel hova.
mert ha változna valami, akkor működőképes lenne a kapcs., ha nem változik semmi, akkor szakítás.
jelenleg le vettem a kezem az egészről.
és próbálok nem puffogni semmiségeken.
vagy a nagy sérelmek mellett, már a kicsikben is sérelmet látok. nem tudom.
mert valahol olvastam, hogy apró dolgokban mutatkoznak meg igazán a nagy dolgok.
ezért próbáltam az apróságokra, gesztus, ilyesmi figyelni.
kerestem a jót, erre rosszat találok már mindenben.
ez is mutatja, hogy szinte oda már az összes bizalmam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!