Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom átver kis dolgokban,...

A párom átver kis dolgokban, elvileg cél szentesíti az eszközt. Ki hogy venné?

Figyelt kérdés

pl.

- karácsonykor üzletekben néztünk ruhákat ajándékba ennek annak, miközben rákérdezett a párom tetszik e nekem ez a felső, mondtam igen. erre suttyóban a kis tingli-tangli eladókkal megbeszélte a hátam mögött, hogy megveszi, hogy én ne tudjam, ott azonnal suttyóban.

ennyi erővel az orrom előtt csajozhatna....

- egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem hogy lehet ilyen, mire visszajött, hogy csak elnézett a műszaki részre - karácsonykor kiderült - akkor is nekem vett ajándékot.

- vannak haverjai, akiket utálok - mert nem egyszer beszóltak nekem én meg nem tudom kezelni - erre mondta lesz családi összejövetel, menjünk, és az összejövetelen erre nagy meglepetésemre megjelentek a haverjai is - én kiakadtam, hogy nekem miért nem említette, hogy legalább lelkileg készüljek - erre ki akadt, hogy ne balhézzak.

- mondtam neki, ha apró dolgokban átver, az a bizalmam rombolja őfelé. mintha a falnak beszélnék!

most ezek a dolgok csak engem akasztanak ki, vagy más hogy venné???

2011. szept. 4. 12:22
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Hol ver át? Mert amit felsoroltál az egy sem átverés
2011. szept. 4. 12:25
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Az első két "akció" kifejezetten kedves tőle, ezt én semmiképpen nem érzem átverésnek. A harmadik sem átverés, viszont tapintatlan veled szemben, hiszen feltehetőleg tudja, hogy nem kedveled a haverjait.
2011. szept. 4. 12:27
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
Jól értettem, hogy te azt vetted átverésnek, hogy nem az orrod előtt vett neked karácsonyi ajándékot? Ez közel sem számít átverésnek, ne is haragudj. Gondolom te sem akkor veszel neki ajándékot, mikor ott van melletted, mert így annyi a meglepetésnek.
2011. szept. 4. 12:27
 4/53 anonim ***** válasza:
84%

Az elején arra gondoltam, hogy te nem érdemled meg ezt a srácot, hogy ezen felkapod a vizet...

Viszon azzal egyetértek, hogy szóljon ha áthívja a barátait mikor tudja, hogy nem kedveled őket, de ezt meg lehet beszélni.

Úgy gondolom, hogy túlreagálod.

2011. szept. 4. 12:29
 5/53 anonim ***** válasza:
100%

A meglepi ajándékvásárlással szerintem semmi gond nincs. Miért gondolod rögtön csajozásnak ha örömet akar neked szerezni? Ilyet az én párom is szokott és imádom érte,még sose jutott eszembe, hogy az eladót akarta volna felszedni közben. Szerintem ezt egy kicsit eltúlzod!

A másik már tényleg nem túl jó pont tőle, hogy a családi összejövetelen ott vannak a nem kedvelt haverjai. Tudja, hogy nem kedveled őket? Beszéljétek meg! De ha egyébként rendben van a kapcsolatotok, ilyen kis hülyeségén felesleges vitatkozni, szerintem.

2011. szept. 4. 12:29
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az ajándékodat nem az orrod előtt veszi meg, hanem elteteti az eladóval, neked csajozásnak számít. A másikban sincs semmi rossz, mi a párommal rendszeresen elszakadunk egymástól a bevásárlóközpontokban, mindenki arra megy, ami érdekli. Neked ez is átverés. Remélem a barátod lelép mellőled nagyon gyorsan, különben megkeseríted az egész életét a paranoiáddal.
2011. szept. 4. 12:30
 7/53 anonim ***** válasza:

Én párom is hasonló módon vesz ajándékot. Csak így suttyomban. Szerintem azt hiszi nem látod, beszéld meg vele, hogy inkább menjen vissza később, így nem tudsz róla. Ezen ne akadj ki! Ez bizonyítja, hogy szeret! Csak férfiből van és nem udja, hogyan kell intézni az ilyesmit.

Hát ez a haveros dolog jogos. Ha családi rendezvény van akkor a haver az nem család... Vagy házibuli-t mondjon azt ott vannak a barátai vagy családi buli, de akkor csak a család. Én is megsértődnék ezen, de amikor arról füllent, hogy engem meglepjen az jólesik. (Így tudom, hogy szeret engem).

23/N

2011. szept. 4. 12:30
 8/53 anonim ***** válasza:
96%

jesszus, inkább örülnél neki hogy normális... hány éves vagy te?

"egyszer otthagyott egy nagy áruházban, kerestem őt, már majdnem bőgtem"

Ez most komoly?:D

2011. szept. 4. 12:32
 9/53 A kérdező kommentje:

első eset:

de, az orrom előtt vettem meg, mert nem elrakatta, kifizettette, megvette, elhozta, mindezt mellettem, a tudtom nélkül

másik:

megérteném, ha a boltban mi is elszakadnánk egymástól, de erre soha nem volt eddig példa, és úgy hagyott ott, hogy mégcsak nem is szól!! én meg keresem, és keresem, és nincs sehol.

2011. szept. 4. 12:34
 10/53 A kérdező kommentje:
*vette meg
2011. szept. 4. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!