Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.
Nem nagyon...
Nem lennék feldobva, ha a takaró alá szellentene, nagyokat böfögne...
A wc külön van ott megesik egy pár zaj, az természetes.
Egy nő (én) meg főleg moderálja magát ilyen téren...
De ha együtt élsz vkivel, óhatatlan, h történnek "balesetek"
csak nem kell rendszert csinálni belőle...
Ez egy érdekes téma. Sokaknál totál tabunak számít, ismerek olyanokat is viszont akiket egyáltalán nem zavar a dolog h egymás orra alá.. Mi a párommal jó ideje együtt vagyunk már, mégsem csináljuk ezeket egymás előtt:D Na persze balesetek megestek már, ahogy az előző hozzászóló is említette:) Én személy szerint nem tervezek odafingani neki, bár biztos tisztában van vele hogy mi sem kiizzadjuk, de azért amíg tudom tartani a látszatot...:D Ha ő csinálná engem nem zavarna, ezt tudja is, mégsem teszi.
Én úgy gondolom, majd ha összeköltöztünk, lazábbra vesszük a dolgot, de egyelőre elvagyunk így...:D
22/L
Én még soha nem szellentettem a barátom előtt, büfögni szoktam, de az soha sem hangos, nem is hallja, pisilni már pisiltem úgy, hogy ő is bent volt a fürdőszobában. A barátom szellent, büfög, és ő is pisilt a jelenlétemben.
3 és fél éve vagyunk együtt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!