Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.
Én 7 éve vagyok a férjemmel, 2 éve házasok.
Egyiket se csináljuk egymás előtt, direktebe és ez így jó.
Puki vagy büfögés beszalad, max. mosolygunk: természetes, ennyi.
Megkövezhettek, de néha egymás előtt pisilünk.
Pl.: ha fontos mondani valóm van, simán pisilek, oda se figyel nagyon. Ő is pisil, de nem szoktam direkbe bámulni, félig elfordulok.
D.
Mindent simán. 6 éve élünk együtt, fura lenne erre folyton figyelni még itthon is.
33/N
büfi néha a barátom részéről megesik, én nem szeretem a szénsavast, így én meg még ritkábban:D
a szellentést megbeszéltük, h normális dolog, mindenki szokott, a lányok is, de ez nem azt jelenti hogy egymás orra alá. balesetek vannak (ha éjszaka meghalljuk a másikat pl reggel nem ér felemlegetni:D ), wcről zajok kiszűrődhetnek, bár megoldjuk úgy hogy ha vki elmegy, a másik felhangosítja a tvt, vagy a rádiót:)
18L 24F
Istenem-.-Itt most mindenki jön a jó modorral meg hogy milyen ciki dolog,de majd ha már 20 év után is házasok lesztek higgyétek el hogy büfögni meg fingani/fosni is fogtok egymás orra alá.Méghozzá elég büdöset.
Ez neveltetés kérdése. Mivel nekem volt gyerekszobám, TUDOM magamról, hogy én 20 meg 30 év múlva sem fogok szánt szándékkal a párom orra alá púzni meg okádni, ennyi.
Ez a válasz 55%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:37
Ehhez az 55%-hoz nincs hozzáfűzni valóm. Nem élnék együtt azokkal, akik lepontoztak. Még elgázosítanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!