Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire engeditek el magatoka...

Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 éve vagyok a férjemmel, 2 éve házasok.

Egyiket se csináljuk egymás előtt, direktebe és ez így jó.

Puki vagy büfögés beszalad, max. mosolygunk: természetes, ennyi.

Megkövezhettek, de néha egymás előtt pisilünk.

Pl.: ha fontos mondani valóm van, simán pisilek, oda se figyel nagyon. Ő is pisil, de nem szoktam direkbe bámulni, félig elfordulok.

D.

2011. júl. 18. 21:47
 12/68 anonim ***** válasza:
62%

Mindent simán. 6 éve élünk együtt, fura lenne erre folyton figyelni még itthon is.

33/N

2011. júl. 18. 21:49
 13/68 anonim ***** válasza:
100%

büfi néha a barátom részéről megesik, én nem szeretem a szénsavast, így én meg még ritkábban:D

a szellentést megbeszéltük, h normális dolog, mindenki szokott, a lányok is, de ez nem azt jelenti hogy egymás orra alá. balesetek vannak (ha éjszaka meghalljuk a másikat pl reggel nem ér felemlegetni:D ), wcről zajok kiszűrődhetnek, bár megoldjuk úgy hogy ha vki elmegy, a másik felhangosítja a tvt, vagy a rádiót:)

18L 24F

2011. júl. 18. 21:50
 14/68 anonim ***** válasza:
62%
Egyszer volt olyan a 2 évünk alatt, hogy véletlenül elpukiztam magam a párom előtt. Szándékosan se ő, se én nem tenném, elég neander-völgyi szint lenne... a büfögésre ugyanez vonatkozik, wc használat során meg magunkra csukjuk az ajtót.
 15/68 anonim ***** válasza:
55%
Istenem-.-Itt most mindenki jön a jó modorral meg hogy milyen ciki dolog,de majd ha már 20 év után is házasok lesztek higgyétek el hogy büfögni meg fingani/fosni is fogtok egymás orra alá.Méghozzá elég büdöset.
 16/68 anonim ***** válasza:
29%
valaki kíváncsi az aranyeremre?
2011. júl. 18. 22:04
 17/68 anonim ***** válasza:
77%
Bekapom a farkát tövig, de hogy függ ez össze azzal hogyha megteszem, akkor fingadozzunk már egymás orra alá?!
2011. júl. 18. 22:09
 18/68 anonim ***** válasza:
82%

Istenem-.-Itt most mindenki jön a jó modorral meg hogy milyen ciki dolog,de majd ha már 20 év után is házasok lesztek higgyétek el hogy büfögni meg fingani/fosni is fogtok egymás orra alá.Méghozzá elég büdöset.

Ez neveltetés kérdése. Mivel nekem volt gyerekszobám, TUDOM magamról, hogy én 20 meg 30 év múlva sem fogok szánt szándékkal a párom orra alá púzni meg okádni, ennyi.

2011. júl. 18. 22:48
 19/68 napietus ***** válasza:
36%
igen, neveltetés kérdése. kuturált ember megkíméli a környezetét az ürítésének különböző zajaitól és főleg szagától. ezek rá és a wc-re tartoznak. ha a postás orra alá nem fingotok, talán azé alá sem kéne, aki állítólag a legfontosabb. mert ez tiszteletlenség egyrészről, és neveletlenség másrészről. neveltetésetek hiányosságait meg nem kell a világ orrára kötni, kiderül az úgyis, amint leültök a terített asztalhoz, vagy megszólaltok.
2011. júl. 18. 23:30
 20/68 anonim ***** válasza:
80%

Ez a válasz 55%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:37

Ehhez az 55%-hoz nincs hozzáfűzni valóm. Nem élnék együtt azokkal, akik lepontoztak. Még elgázosítanának.

2011. júl. 18. 23:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!