Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire engeditek el magatoka...

Mennyire engeditek el magatokat a kapcsolataitokban? Egész "intim" dolgokban, pl. szellentés, büfi, wc-használat, stb.

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 napietus ***** válasza:
50%

" ne egyél, mert mikor rakod be a szádba a falatot, undorító, ha esetleg meglátják az előző falat véletlen ottmaradt darabkáit..."

hát undorító is, amikor valaki úgy eszik, hogy a szinte ki lehetne venni a manduláját közben. nem eszünk tátott szájjal.

egyébként nem magyarázom, mert úgysem értitek: persze, természetes folyamat, csak nem más emberek előtt intézendő. és ami engem illet a férjemet is embernek tartom. ennyi erővel akkor oda is lehet f*sni, mert természetes, és "nehogymá' bélcsavarodást kapjak"? a környezetemben senkit nem ismerek, aki a párja vagy bárki előtt fingadozna, mégsem kapott senki bélcsavarodást, szóval erre nem nagyon van esély, hogy pont a wc-ig megtett 5 lépés alatt kapsz bélcsavarodást. azt amúgy is meleg kelttésztától inkább lehet kapni, mint attól hogy 2 egész másodperccel később engeded ki, ezzel megkímélve a környezetedben élőket a szaghatásoktól.

2011. júl. 25. 17:09
 62/68 anonim ***** válasza:
79%
Az jó dolog lehet, hogy a beszélgetés közepette is kiszaladsz, vagy az ágyból alvás előtt, mert a férjed előtt nem teszel ilyet. A böfit egyébként hol szoktátok megoldani? Persze csendesen, de ahhoz is kimész? És ha egyedül vagy, akkor hol szoktátok? NEm értem...
2011. júl. 25. 17:18
 63/68 anonim ***** válasza:
81%

ma 12:29

Kulturáltságtól, intelligenciától és neveltetéstől függ az is, Kedves Hozzászóló, többek között, hogy nem titulálunk bunkónak más embereket sem egy fórumon, sem pedig az életben. Intelligens felnőtt ember megtanulja kezelni az indulatait és kulturáltan fejti ki a véleményét.

Természetesen nem a te hibád, hogy ezeknek az erényeknek a híján vagy.

Elnézést a közbeszólásért, de ez a szellentéses téma nagyon kezd elharapózni.

Furcsa, hogy magukat intelligensnek tartó emberek ezen szinte a hajtépésig összekapnak és egymásnak mennek, mint (már bocsánat) de a majmok az őserdőben.

Emellett már eltörpül, hogy hol és mikor szellent valaki a lakásán belül.

Szép bemutatkozás volt ez itt sokaktól.

2011. júl. 25. 17:22
 64/68 anonim ***** válasza:
85%
Nem a nyitott szájjal evésre gondoltam, de mikor berakod a szádba a falatot, csak kinyitod a szádat (gondolom én, bár manapság vannak érdekes megoldások sokmindenre :D). Oké Etus, ezt máshogy látjuk, én az ilyet megteszem barátnőm előtt is és ő is előttem, mert nekem nincs mit titkolnom, nem vagyok szégyenlős és megértjük, hogy ha kell akkor kell. Te ezt nem teszed meg a neveltetésed/szokásaid szempontjából, én igen. Te bunkóságnak tartod, én meg nem. Egyébként okos és értelmes személy vagy (sok helyen olvastam már a válaszaid, amik nagyon jók), és nem fogok veled marhaságon vitatkozni. :)
2011. júl. 25. 23:27
 65/68 napietus ***** válasza:
tényleg hülyeség ilyeneken vitatkozni egyébként. ettől senki álláspontja vagy szokásai nem fognak megváltozni.
2011. júl. 25. 23:36
 66/68 anonim ***** válasza:
68%
Felőlem mások a szoba közepére is sz.rhatnak egymás előtt, ha nekik az az intimitás szép megnyilvánulása (végül is miért legyen titkuk egymás előtt, hiszen mint itt megtanultam, az ilyen dolgoktól vagyunk emberek :D ) - csak engem ne akarjanak meggyőzni arról, hogy ez milyen jó és meghitt :D
2011. júl. 26. 00:29
 67/68 anonim ***** válasza:
79%

Egyes emberek intelligensnek és műveltebbnek tartják magukat másoknál mégis itt vitatkoznak hogy is fogalmazzak kulturáltan emberi szükségletek célszerű modern elvégzésén.

Ezt nevezem igazi tanult viselkedésnek. Gondolom mások lenézése is ehhez tartozik. Minden ember ember és ennyi kész. Aki azt mondja hogy ő nem pukizik vagy büfög az hazudik és nekem azt se mondja senki hogy minden egyes alkalommal szaladnak az úri népek a mosdóba. Ugyan már!

2011. júl. 26. 12:16
 68/68 anonim ***** válasza:
59%
akkor mindenki alvajáró, mert tudjátok amikor alszotok akkor ugyanugy mindenkire rátör a szellentés és akkor még kontrolálni se tudjátok és akkor már oda is az illemnek...szerintem teljesen természetes, hogy nem rohangálok ki mikor egy szobában vagyunk...
2011. júl. 28. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!